icon

Sú kratšie zvonové nohavice novým módnym trendom?

Včera o 12:09

Ahojte,dnes som videla ženu vo zvon. nohaviciach,mala ich po členky.to sa tak nosí?také krátke? Vyzeralo to dosť komicky

biba_18
Včera o 12:55
@anonym_autor

@oceanahory nosia to iba ženy ktoré sa chcú cítiť mladé,lebo sa nevedia zmieriť s vekom a myslia si o sebe aké sú strašné cool a pritom sú SMIEŠNE

@anonym_autor ako psycholog by si sa neuživila 😂

anonym_ae5a1b
Včera o 12:56

Nosi sa v podstate vsetko … ci to chce nosit nejaky jednotlivec je druha vec. Niekto sa najlepsie citi v skinny niekto sleduje trendy … ja som ich nosila okolo 2000 aj nieco …ale uz by som ich na seba nedala …. u ostatnych mi je to jedno … nech nosia qko moja babka hovorila … aj zadok naopak

oceanahory
Včera o 12:57
@anonym_autor

@oceanahory nosia to iba ženy ktoré sa chcú cítiť mladé,lebo sa nevedia zmieriť s vekom a myslia si o sebe aké sú strašné cool a pritom sú SMIEŠNE

@anonym_autor Hmm, nevedela som, ze je nejaky vekovy limit v ramci mody, teda hlavne pri uplne beznych nohaviciach 😅. Ja som mlada, mam 32 😅, ale kludne si ich dam aj v 50-tke...nemienim sa obliekat inak 🤷.

ciama
Včera o 12:58

@anonym_autor ano nosi sa to a mne to veru vyhovuje lebo ja mam dlhe nohy a kupit nohavice, ktore mi su dlhe je niekedy fakt umenie

nyusika
Včera o 12:59
@biba_18

@anonym_autor ako psycholog by si sa neuživila 😂

@biba_18 to je konstatovanie poslem mojej 18 rocnej neteri...ze je trapna, lebo sa chce citit mlada a cool 😀 😀 😀

jemine, svata prostota, tieto narusene anonymne prispievatelky

oceanahory
Včera o 13:04

Som jedina, co si autorov takychto nezmyselnych tem predstavuje nejako takto 😅?

biba_18
Včera o 13:06

obliekanie je tak individuálna záležitosť ...
ja som si chcela kúpiť kuklu na lyžovanie ale aj len tak ku športovému kabátu. nevedela som sa rozhodnúť akú farbu. či sivú, či bordovú či ružovú. taká magenta mne napr. pristane - ale tá už sa mi zdala vzhľadom na vek príliš krikľavá (mám 56 o mesiac)... tak sa pýtam chlapa že ktorú - a on že ružovú!
a taká anonymka tu by povedala že sa chcem robiť mladou 😒 a pritom nosím to čo mi pristane a čo vyhovuje mojej povahe. nemám žiadne ambície vyzerať mladšie ...

biba_18
Včera o 13:07

@oceanahory 😂😂

sisska96
Včera o 13:22
@anonym_autor

@biba_18 niečo takéto len teda trošku dlhšie

@oceanahory uuuu dop...če 😂 to vyzerá hroznééééééééééééé
@anonym_autor za mňa smiešne

oceanahory
Včera o 13:24
@sisska96

@oceanahory uuuu dop...če 😂 to vyzerá hroznééééééééééééé
@anonym_autor za mňa smiešne

@sisska96 No vidis, podla mna je hrozny sposob tvojho vyjadrovania 😉, kazdy sme chvalabohu iny 👍.

anonym_48f24f
Včera o 13:30
@anonym_autor

@anonym_autor mne sa to tiež nepáči, ale kto som ja, aby som zosmiešňovala to, čo sa inym páči? Však nech každý nosí to, čo chce. Ty sa skús viac starať o seba ako o iných… ja si z toho, ako sú oblečení ini buď vezmem inšpiráciu alebo neriešim.

tehulka2011
Včera o 13:39

taketo nohavice v prvom rade opticky skracuju nohy, ci je to ziaduce a pekne si kazdy musi odpovedat sam

maca1984
Včera o 13:41

Či je to módny trend neviem, nepáči sa mi to, takže toto vynechám. A inak mi je šumafuk kto čo nosí.

anonym_bd16e3
Včera o 13:43

Tie zvonceky nad clenkom aj mne pripadaju ako gate od mladsej sestry, ale videla som aj vacsie hrozy, napriklad presvitajuce leginy, pod tym zlte tangace a kozenkova bunda do pasa. To bol modny bonbonik👌

anonym_4b0df2
Včera o 14:00
@anonym_autor

@anonym_autor mam 47 rokov a nosím kožené legíny , kožené nohavice zvonove, skinny rifle aj baggy ...kožuch , kozenu bundu, kabát mikinu a vôbec nemám pocit, že by som tým chcela byt nasilu mlada...každá mame svoj štýl v ktorom sa cítime fajn , buďme prosím tolerantne a nesúďme iných . Toto milujem na USA tam aj keby som vrece mala a na ňom opasok a kovbojský cizmy tak to nikto nerieši....ach ten nás národ krátkozraký ...

dadis
Včera o 14:17
@anonym_autor

@anonym_autor SMIEŠNE je nosit oblecenie, aby som sa citila stara 🤡 .. ty take nosis? Ja mam 45 a mam podobny strih nohavic a nosim ich, lebo sa mi pacia a aby som nemala holy zadok..som nevedela, ze by som v mojom veku uz mala nosit take gate, aby som nikoho nepoburila.. a mimochodom chcem sa citit mladsie a tie gate s tym nemaju nic spolocne..😁

autor
Včera o 14:41

No ako vidím s tým vekom som nebola ďaleko od pravdy

dadis
Včera o 14:48
@anonym_autor

No ako vidím s tým vekom som nebola ďaleko od pravdy

@anonym_autor Vidis, ked budes mat nas vek, ziskas nadhlad a budes nosit, co sa ti paci a nebudes uz pozerat na to, aby so vyzerala podla niekoho predstavy

tilly
Včera o 14:48
@nyusika

mne s to paci.
na dlhonohych a stihlych zenach to vzera fantasticky
a smiesne sa mi zda toto riesit 🙂

@nyusika práve ja ako dlhonoha by som si to nedala, lebo by zo vyzeralo, že som netrafila dĺžku. Moja mama sa mi vždy smiala, či čakám potopu 😅. Inak, keby som ja chcela dosiahnuť ten efekt, mohla by som si obliecť hocijaké konfekcne nohavice.

autor
Včera o 15:02
@dadis

@anonym_autor Vidis, ked budes mat nas vek, ziskas nadhlad a budes nosit, co sa ti paci a nebudes uz pozerat na to, aby so vyzerala podla niekoho predstavy

@dadis ale veď ja nosím čo sa mi páči a toto to naozaj nieje

maca1984
Včera o 15:06
@anonym_autor

@anonym_autor tak si také nohavice proste neobleč. Chlapi dnes nosia skinny , vidno im ako majú uložené 🥚🥚a 🍌. Môj manžel také nenosí.
Ženy Xxl nosia legíny, a ?
Však nech si oblečie kto chce, čo chce.

biba_18
Včera o 15:13

@anonym_autor veď ale to je to - niekto ti prikazuje že to máš nosiť?

oceanahory
Včera o 15:16
@anonym_autor

@anonym_autor A my ostatne si myslis, ze nosime to co sa nam nepaci? Zasnem nad tvojim rozumovym pochodom...

anonym_3ca3ee
Včera o 15:20

Komicke na tom je, ze keby som si to obliekla pred rokom tak ma vysmeju ze su mi male nohavice. Ale ked tento rok niekto povedal ze je to pekne a modne tak si to uz mozem obliect.

anonym_bd16e3
Včera o 15:26
@anonym_3ca3ee

Komicke na tom je, ze keby som si to obliekla pred rokom tak ma vysmeju ze su mi male nohavice. Ale ked tento rok niekto povedal ze je to pekne a modne tak si to uz mozem obliect.

@anonym_3ca3ee chudak Vaclav Havel, kolko posmechu kedysi utrzil za prikratke gate, dnes mohol udavat trendy😃

dadis
Včera o 15:28
@anonym_autor

@anonym_autor V poriadku, tak ako ty nemas potrebu tu postovat svoj satnik a svoje nohavice, aky maju cudzi ludia na ne nazor, tak ani nikto iny nepotrebuje vediet, ze tebe pridu tieto nohavice na niekom komicke, alebo na styl "stara chcela mladou byt". Zi a nechaj zit.

biba_18
Včera o 15:31

@anonym_3ca3ee tak také nad kotníky sa nosili už skôr… 😏

lea93
Včera o 15:33

Ktoré strihy nohavíc podľa teba nevyzerajú komicky? Ty nosíš aké?

oceanahory

@anonym_3ca3ee Prepac, ale blbost...ved taketo nohavice boli hitom uz v 60-70 rokoch, potom mali jemnejsi navrat niekde medzi 2000-2005 (hlavne bootcut, flare jeansy), okrem toho okolo roku 2014-2016 prisli do mody aj napr. take mom jeansy, tie tiez nosim do dnes a tiez ich mam po clenky. No a velky comeback "zvoncakov" a sirokych nohavic prislo uz v roku 2020 a dodnes som za to vdacna 😁👍, kedze konecne je velky vyber na trhu.

autor

No tetky,nájdite si už inú tému kde sa môžete odbavovať.odpoved som dostala,že teda sa to nosí či sa mi to už páči alebo nie,to mi stačí