Sú tieto šaty vhodné na prvé sväté prijímanie a stužkovú?
Baby, konečne som si zohnala dvoje šiat. Bledo modré by som si chcela dať jednému synovi v máji na 1. Sväté prijímanie, modro zlaté druhému synovi v októbri na stužkovú. Sú vhodné? Mám veľkosť xxl, vážim cca 83 kg.
Vzhľadom na tvoju postavu tie bledomodré určite nie.
Ak si vysoká aspoň 175 cm, tak tie tmavé by teoreticky mohli byť. Aj keď majú dosť veľký vzor, ktorý ťa môže robiť ešte mohutnejšou.
Prvé nie sú vhodné na 1.sv, prijímanie, ani na tvoju postavu. Kľudne si kúp druhé, použiješ na obidve príležitosti
Prvé nie sú vhodné na 1.sv, prijímanie, ani na tvoju postavu. Kľudne si kúp druhé, použiješ na obidve príležitosti
@anonym_45b33d cienozlate dlhe na prijimanie? Ty si asi vela prijimanskych omsi nenavstivila,nehodia sa
@anonym_autor tie druhe su v pohode. Tie prve su prilis kratke na 1 sv prijimanie a nebudu podla mna lichotive XXL postave
@anonym_b600bc inak ta veľkosť xxl je cca po kolená, takže niesu také krátke a na mojej postave je veľké iba brucho. Všetko ostatné mám tak akurát. A to brucho mi vlastne zakrýva ten vrch s tých šiat.
Vzhľadom na tvoju postavu tie bledomodré určite nie.
Ak si vysoká aspoň 175 cm, tak tie tmavé by teoreticky mohli byť. Aj keď majú dosť veľký vzor, ktorý ťa môže robiť ešte mohutnejšou.
@anonym_b80f5d vysoká som 170 CM.
@anonym_45b33d cienozlate dlhe na prijimanie? Ty si asi vela prijimanskych omsi nenavstivila,nehodia sa
@janinah čierno zlaté nie na prijímanie, ale na stužkovú.
Podľa mňa tie bledomodré , z teba urobia “štvorec “ . Väčšie brucho si s nimi iba zvýrazníš . Tie druhe, ťažko povedať , veľké vzory , materiál lesklý … asi by som hľadala niečo iné
Tie svetlomodré nie sú vhodné na I. sväté prijímanie. Farba je v poriadku, a zakryté ramená, ale dĺžka nie. Ideálne pod kolená, do polky lýtok.
Tie svetlomodré nie sú vhodné na I. sväté prijímanie. Farba je v poriadku, a zakryté ramená, ale dĺžka nie. Ideálne pod kolená, do polky lýtok.
@anonym_686f36 písala som, že ta veľkosť xxl je mi trochu pod kolená.
Necakaj od siat z TEMU, ze budu vyzerat takto naozaj
@blondinka95 ja už ich mám doma a vyzerajú presne tak, ako na obrázku.
Tak sa v nich odfot a pridaj foto bez tvare .
@lenka.25 dala som ich prať, tak keď uschnú sa odfotím.
Tak keď už ich máš doma tak už sa asi nič nedá. Mne sa nehodia ani jedny. Vzhľadom na tvoju postavu sú to šaty úplne mimo. Kĺudne si mohla mať jedny šaty na obe príležitosti.
Na stužkovej som videla už kde čo. Od pulóvra s čiernymi nohavicami cez pánsku košeĺu s nohavicami až po tortové ružové šaty pre pani s postavou XXL. Všetky uvedené dámy sa cítili a bavili úplne v pohode.
Odfoť sa v nich reálne ty keď ich máš doma potom budeme múdrejší 😎
Odfoť sa v nich reálne ty keď ich máš doma potom budeme múdrejší 😎
@anonym_1e0c37 ok
Šaty na obrázku sú vhodné pre mladé dievča s takou postavou ako je na fotke. Na tvojom mieste by som volila nadčasové elegantné šaty, ktoré môžem použiť na ďalších 10 príležitostí a ktoré budú stále vkusné a pekné. Toto na tvoju postavu naozaj nie. Sú to šaty na jednu sezónu a sú mierne gycove.
Na obe príležitosti by som si dala nohavice (na PSP som mala). Možno na stužkovú by som si ešte dala overal.
Prvé budú dobre vyzerať na postave ako má modelka a druhé sú za mňa príliš výrazné keď si len mama maturanta. Ale tiež som už videla všeličo, keď sa budeš cítiť dobre tak si ich kľudne daj.
na prijímanie netuším, ale tie druhé na stužkovú podľa obrázku môžu byť. ale ja by som sa viac bála o kvalitu materiálu ako o vhodnosť 😏
Na obe príležitosti by som si dala nohavice (na PSP som mala). Možno na stužkovú by som si ešte dala overal.
@anonym_9c4ed0 nemám rada nohavice a ani sa mi nejak zvlášť nohavice nehodia, keďže mám veľké brucho.
Šaty na obrázku sú vhodné pre mladé dievča s takou postavou ako je na fotke. Na tvojom mieste by som volila nadčasové elegantné šaty, ktoré môžem použiť na ďalších 10 príležitostí a ktoré budú stále vkusné a pekné. Toto na tvoju postavu naozaj nie. Sú to šaty na jednu sezónu a sú mierne gycove.
@anonym_6381b4 tak, tá modelka na obrázku má silnejšie nohy, ako mám ja. Ja mám iba brucho veľké.
Tie svetlomodré šaty sú pre mladé dievčatá, ktoré majú štíhlu postavu, na 1.prijímanie vôbec nie sú vhodné, tam sa nosia šaty skôr klasické a aj dlhšie (napr. do pol lýtok).
A ani tie druhé šaty nie sú vhodné na stužkovú, sú také vzorované a lesklé, vyzerá to skôr lacno.
Ideálne by bolo kúpiť jednofarebné šaty v dĺžke do pol lýtok, jednofarebné a vhodného strihu ku postave (napr. tmavoružové, bordové, alebo tmavší odtieň modrej) a dať si sťahovacie nohavičky také vyššie, to celkom upraví postavu.
Mas 170cm, 83kg a xxl?
To sa mi nejak nezda. Nekupujes si prilis velke?
Ked som mala pri 169 cm 80kg , nosila som Lkove veci (a nie nebola som v nich jaternica).
Mas 170cm, 83kg a xxl?
To sa mi nejak nezda. Nekupujes si prilis velke?
Ked som mala pri 169 cm 80kg , nosila som Lkove veci (a nie nebola som v nich jaternica).
@anonym_8bd547 neviem od čoho závisí, ale dcéra 160 cm a 60 kg a veľkosť L.
@anonym_8bd547 neviem od čoho závisí, ale dcéra 160 cm a 60 kg a veľkosť L.
@anonym_8bd547
@anonym_0afa5a tiez si myslim, ze 80 kilova neoblecie klasicke L. No teraz su v obchod tak prehnane ocislovane veci, ze moze byt. Ja si kupujem v niektorych obchodoch miesto S az XXS. Ale ratam to za klasicke S. Nerobim sa stihlejsia. Take su aj tie L-ka. V skutocnosti XL.
@anonym_autor ani - ani... prvé pre mladú dámu do max65kg... druhé pre starú tetu z kopaníc, to zlaté na tej modrej tkanine som nepochopila, vyzerá to čudesne
@anonym_autor uff ani jedny ani druhe...nepacia sa mi...tetičkovské obe...ale ja mam iny vkus

@anonym_autor tie druhe su v pohode. Tie prve su prilis kratke na 1 sv prijimanie a nebudu podla mna lichotive XXL postave