icon

Sú tieto šaty vhodné na prvé sväté prijímanie a stužkovú?

24. feb 2026

Baby, konečne som si zohnala dvoje šiat. Bledo modré by som si chcela dať jednému synovi v máji na 1. Sväté prijímanie, modro zlaté druhému synovi v októbri na stužkovú. Sú vhodné? Mám veľkosť xxl, vážim cca 83 kg.

anonym_810f3f
24. feb 2026

tie prve urcite nie, ani na jednu prilezitost.
skor tie druhe - daj ale fotku na sebe

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
autor
24. feb 2026
@anonym_8bd547

Mas 170cm, 83kg a xxl?
To sa mi nejak nezda. Nekupujes si prilis velke?
Ked som mala pri 169 cm 80kg , nosila som Lkove veci (a nie nebola som v nich jaternica).

@anonym_8bd547 bežne si kupujem xl, ale mám netypicku postavu. Mám veľké brucho, preto by mi xl cez to brucho bolo malé.

domkakvet
24. feb 2026

@anonym_autor prve tie modre nie a druhe nevidim.

anonym_810f3f
24. feb 2026
@domkakvet

@anonym_autor prve tie modre nie a druhe nevidim.

@domkakvet to su dve fotky, potiahni tie prve modre dolava

anonym_376bf7
24. feb 2026

Podľa mňa sú vhodné a pekne

anonym_51a223
24. feb 2026

Nevhodné a škaredé pre dospelú ženu obe. Vyberala by som dalej

domkakvet
24. feb 2026
@anonym_810f3f

@domkakvet to su dve fotky, potiahni tie prve modre dolava

@anonym_810f3f preto mi to neslo, lebo som si to dala hned zvacsit a tie druhe su dost vyrazne, ale uplne ich nevylucujem, tym ze su vyrazne vedela by som posudit iba priamo na tebe.

autor
25. feb 2026
@anonym_1e0c37

Odfoť sa v nich reálne ty keď ich máš doma potom budeme múdrejší 😎

@anonym_1e0c37 už som sa odfotila v tých šatách, plus ešte v jednych.

biba_18
25. feb 2026

tie na stužkovú sú v poho a tie svetlé modré nie, tie vymeň za tie prvé, len to neviem kedy bude, nebude ti zima?

zuzubb007
25. feb 2026

Nemôžem si pomôcť už na fotke vyzerajú tie fotky veľmi lacno, to je z kade z temu? Za mňa ani jedny tie prvé sú strašne a tie druhé pridajú ešte 20 kíl navyše čo máš, a píšem pôsobia strašne lacno také gyčovinové oboje, tie lodičky sú desivé také sa predavali 20 rokov dozadu, najviac vidím brucho v tých modrých vážne

autor
25. feb 2026
@biba_18

tie na stužkovú sú v poho a tie svetlé modré nie, tie vymeň za tie prvé, len to neviem kedy bude, nebude ti zima?

@biba_18 v máji. Keď mne sa tie bledomodre páčia. Musím ich ešte prezehlit samozrejme a asi si dám k nim čierne sako. Ten kvetinový vrch sa dá dať dole. To je také iba cez hlavu. Hrozne dobrý materiál to je. Tie na stužkovú nieje moc dobrý materiál, ale aspoň mi tak nieje vidno snáď to brucho.

autor
25. feb 2026
@zuzubb007

Nemôžem si pomôcť už na fotke vyzerajú tie fotky veľmi lacno, to je z kade z temu? Za mňa ani jedny tie prvé sú strašne a tie druhé pridajú ešte 20 kíl navyše čo máš, a píšem pôsobia strašne lacno také gyčovinové oboje, tie lodičky sú desivé také sa predavali 20 rokov dozadu, najviac vidím brucho v tých modrých vážne

@zuzubb007 hej, sú všetky z temu.

lenka.25
25. feb 2026

Za mna tiež ani jedny . Prvé hrôza a tie tretie , ako na maskarny . Tie druhé by som ešte možno na to prvé sväté prijímanie skôr dala .

zuzubb007
25. feb 2026
@anonym_autor

@zuzubb007 hej, sú všetky z temu.

@anonym_autor skôr by som ti odporučila ísť do normálneho obchodu a tam ti aj poradia aký strih ti sedí, prepáč ale naozaj sú to strašné šaty, aj vzor, aj strih aj vsetko, na takú rómsku svadbu možno alebo maškarný by boli top

autor
25. feb 2026
@zuzubb007

@anonym_autor skôr by som ti odporučila ísť do normálneho obchodu a tam ti aj poradia aký strih ti sedí, prepáč ale naozaj sú to strašné šaty, aj vzor, aj strih aj vsetko, na takú rómsku svadbu možno alebo maškarný by boli top

@zuzubb007 keď mne sa v normálnych obchodoch nič nepáči. Nieje tam nič podľa môjho vkusu a sú to všetko drahé veci.

valiant
25. feb 2026

@anonym_autor prepáč, ale skús niečo iné, ani jedny nie sú dobré. Sveto modré sú ti krátke a je to strih tak asi pre 12 ročné dievča. Brucho ti v nich odstáva. Tie so zladým určite nie na stužkovú. To máš až v jeseni, dovtedy tiež nájdeš lepšie.

lea93
25. feb 2026

Tmavomodré ti z hľadiska strihu viac seknú, škoda, že nemajú zavinovanie v páse. V tých bledomodrých ti podľa mňa príliš vytŕča brucho, sú príliš krátke a vyzerajú veľmi nekvalitne. Myslím, že by ti sedeli zavinovaie šaty v páse s V-čkovým výstrihom.

anonym_47aef8
25. feb 2026

@anonym_autor takmer nikdy nekomentujem oblečenie. Ale prepáč, na tvojej postave fakt nie. A prosím, hlavne nie tie svetlomodré. Vyzeráš, ako opuchnutá saténová gulička a na na nej vatove guličky. A neber to ako urážku. Aj na tvoj typ postavy sa nájdu krásne šaty.

anonym_45b33d
25. feb 2026
@anonym_autor

@biba_18 v máji. Keď mne sa tie bledomodre páčia. Musím ich ešte prezehlit samozrejme a asi si dám k nim čierne sako. Ten kvetinový vrch sa dá dať dole. To je také iba cez hlavu. Hrozne dobrý materiál to je. Tie na stužkovú nieje moc dobrý materiál, ale aspoň mi tak nieje vidno snáď to brucho.

@anonym_autor Bledomodré určite nie, vôbec ti nesedia na postavu,

lea93
25. feb 2026

Takýto strih by sa ti viac hodil.

maickamf
25. feb 2026
@anonym_autor

Autorka, k tvojej postave ani jedny z tychto. Vzorove ti pridavaju kila a tie modre uplne des.
Skus obehat butiky v meste, poskusat, nechat si poradit od predavaciek. Urcite ti nieco sadne.

biba_18
25. feb 2026

podľa mňa oboje tie dlhé sú ok 😏

sense
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tie prvé ešte ujdú, tie druhé sa mi nepáčia a tie tretie farba pekná ale vôbec to nesedia, prepáč.

markaterka
25. feb 2026

Prepáč, ale tie bledomodré rovno vyhoď, však to je niečo hrozné. A vôbec ti nesedia.

anonym_676b76
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Juj, no, nechcem ta urazit ale tie bledomodre naozaj nie. Mozno to nevidis ale praveze ti zvyraznuju brucho. Leskle materialy opticky este nejake to kilo pridavaju. Na PSP absolutne nevhodne, aj keby si mala 40kg. Ja viem, ze dnes sa razi teoria, ze kazdeho vec co si oblecie hlavne aby sa v tom dobre citil, ale ruku na srdce, chces hadam na takejto udalosti patricne slavnostne a dobre vyzerat, co bohuzial s tymito satami nebude. Navyse aj ta kombinacia so zlatymi doplnkami, bije to do oci. Tie prve modre kvietkovane si daj na letnu dovolenku vecer na promenadu ale bez tych zlatych doplnkov a tie druhe modro zlate tiez nie je najstastnejsia volba ale tak na stuzkovu povedzme. Neviem kolko si za tie saty dala ale skus popozerat inde. Ak objednavas z netu, tak skus Zalando alebo About You, tam to mozes vratit a nad 20€ mas gratis postovne. Pripadne Bonprix. Najdes tam kvalitnejsie saty za normalne ceny.

anonym_b80f5d
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Bledomodré vyhodiť ale že úplne.
Kvietkované možno ešte tak na bežné nosenie v lete. Zlatá kabelka k ním určite nie.
Modro-zlaté sú také najpoužiteľnejšie, aspoň podľa fotky. Neviem ake sú v skutočnosti - čo sa týka kvality.

o__o
25. feb 2026

Tie bledomodre vobec.. tie dalsie 2 si kludne oblec

iwesska
25. feb 2026

1.v pohode,ale tazko povedat na vacsej postave a druhe su strihovo fajn,ale prilis ligotave a to nie je cielom stuzkovej,aby rodic oslepoval inych svojimi satami.

iwesska
25. feb 2026

Jaj teraz pozeram tie bledomodre v reale,to je fakt diamatralny rozdiel,velmi zle. Tie kvietkovane su na leto von a tie ligotave su take,ako som napisala,prilis oslepujuce.