Ukazujete nepekné nohy alebo ich radšej skrývate?
Tí, čo nemáte pekné nohy, ukazujete ich aj tak alebo ich radšej skrývate dlhým oblečením? Myslíte si, že ľudia si nejak výrazne všímajú nohy?
Áno, skrývam. Nosím dlhé letné šaty, prípadne voľné ľahké nohavice (napr. ľanové). Ja sa proste necítim dobre s odhalenými nohami. Pánbožko mi bohužiaľ nenadelil.
Prečo by som si ich mala skrývať? Odmietam sa variť v dlhých nohaviciach keď je teplo, nech si tetky ukazujú prstom keď sa im chce (áno, aj také sa mi stalo). Je to ich vizitka, nie moja.
@bomba36 ja napriklad nosim tie vzdusne nohavice cize v nich mi je dobre. Len nejak neviem odstranit tie komplexy stale lebo chcela by som sa obliekat aj inak
Áno, skrývam. Nosím dlhé letné šaty, prípadne voľné ľahké nohavice (napr. ľanové). Ja sa proste necítim dobre s odhalenými nohami. Pánbožko mi bohužiaľ nenadelil.
@anonym_93c322 presne tak to mam. Skusala si niekedy na tom zapracovat akoze ze premoct sa? Ja sa snazim uz 10 rokov
@anonym_autor ja som roky schovávala iba prsty na nohách 😃sandále nosím iba odkedy mám deti🙂tam som nechala všetku svoju hanbu 😃
Nie. Je mi jedno kto si čo myslí a či sa niekto pozerá. A vidím veľa žien aj s kŕčovými žilami a nehanbia sa 🤷♀️ Alebo celulitída taká, že koniec a nosia také krátke gate, že im aj riť vidieť. Všetko je o akceptovaní samej seba.
@bomba36 ja napriklad nosim tie vzdusne nohavice cize v nich mi je dobre. Len nejak neviem odstranit tie komplexy stale lebo chcela by som sa obliekat aj inak
@anonym_autor nemyslím si, že mám škaredé nohy, ale veľmi rada nosím maxi šaty, maxi sukne do áčka, s rozparkami.. nohavice v lete nosím málokedy 🙂
Čo sú škaredé nohy?? Žijeme s tým čo nám pánbožko nadelil a nemali by sme sa za to hanbiť ❤
@anonym_autor to je otázka miery (a objektivity) "nepeknosti". Väčšina ľudí je na seba prehnane kritických. Musela by si urobiť prieskum u dobrých, úprimných priateľov oboch pohlaví, či sú tvoje nohy naozaj "hodné nohavíc", alebo to so sebakritikou preháňaš. A podobne "fóbia" prstov viditeľných v otvorených sandáloch. Naozaj je na to objektívny dôvod nenosiť také? Sú prsty také hrozné, alebo je to len nejaký môj pocit, nezvyk?
@anonym_autor nosim co chcem. Je mi celkom jedno, ci moje nohy/brucho/ruky niekto vyhodnoti ako pekne ci skarede. V lete sa nebudem parit v dlhych nohaviciach, a co na kupku?
Obliekaj si co sa ti paci, zijes len raz a skoda ho prezit v obleceni co nemas rada.
@anonym_autor Co považuješ za škaredé nohy?.Podla mňa platí, že keď sú udržiavané,nie sú škaredé.Dokonca, ešte aj výrazné kŕčové žily sú následkom namahania nôh počas tehotenstva alebo v práci a to nepovažujem za niečo,za čo sa treba hanbiť .
Skarede nohy su tak subjektivna vec...
ja mam strasne vela znamienok a vzdy som mala paranoju ako dieta - nosili sa tie uzke kratke sukne a ja som mala asi 15cm nad kolenom na oboch stehnach velke znamienko... vzdy sa vsetci pozastavovali nad tym... uz to neriesim...
Nos v čom sa cítiš dobre. Áno, ľudia sa pozastavia nad všetkým iným ale o 5 minút si na teba ani nespomenú.
@anonym_autor A čo máš s tými nohami, že sú "škaredé"? Podľa mňa žiadne nohy nie sú škaredé. Teda ak nemáš 200kg jasne.
@anonym_autor A čo máš s tými nohami, že sú "škaredé"? Podľa mňa žiadne nohy nie sú škaredé. Teda ak nemáš 200kg jasne.
@thirstymonk to je to ze ludia si myslia ze len tucne nohy su skarede. S cim ja teda nesuhlasim. Ja mam od kolena dole extremne chude nohy a vyzera to naozaj zle. Viac mi vidiet zily (nie krcove), kost a jahodove nohy. Viem ze je to holenim ale na dlhodobe odstranenie chlpov nemam peniaze
@thirstymonk to je to ze ludia si myslia ze len tucne nohy su skarede. S cim ja teda nesuhlasim. Ja mam od kolena dole extremne chude nohy a vyzera to naozaj zle. Viac mi vidiet zily (nie krcove), kost a jahodove nohy. Viem ze je to holenim ale na dlhodobe odstranenie chlpov nemam peniaze
@anonym_autor uz som vo veku, ked toto neriesim. To ake mi narastli nohy nie je mopja chyba, proste su take ake su. Naucila som sa s nimi zit, aj ked niekedy som ich povazovala za otrasne., Kym chodia, stale je dobre.
Neskryvam, neriesim, hoci moje nohy extra krasne nie su… su to nohy, funguju, skryvat ich nemienim. Dlhe saty a nohavice na zakrytie som nosila iba v case, ked som mala typicky erytem z boreliozy, lebo to by pritahovalo pohlady ako magnet.
@anonym_autor nastastie som dozrela do veku, kedy sa za seba nehanbim..
@anonym_autor Čo ti ja viem? To podľa mňa ešte nie sú škaredé nohy.
ja napriklad neznasam moje nihy ,hlavne lytka a minule mi jeden pan pochvalil lytka.Ako ale aj tak by som ich vymenila z stihle,ja mam tie z hrubsich.
jahodove nohy? to prvy krat pocujem take pomenovanie ale trefne :D ale inak.. vse je v tvojej hlave, chod niekedy na kupalisko, k vode, tie modelky z IG neexistuju, kazda ma nejaku nedokonalost, a taketo veci nikto neriesi. Ja ked vidim takuto si skor poviem, ze "you gooo girl" 🙂 je teplo, skor je divne keby si mala dlhe nohavice.
Každý rok to riešim 😙 ruky celulitidove , prekypujú , nohy celulitída a kŕčové žily , ale to by som prežila
Ale ja mám takú hrubú stavbu nôh , také hrubé neženské proste
A ako tu už niekto písal,po pôrode som akosi ustúpila z mojich nárokov a oblečiem si aj krátke , poväčšine mám však dlhé šaty a dlhé gate letné , vzdušné
Mám dosť viditelné žily, "metličky". Nohy biele ako sneh 😁. Nosím šaty, kraťasy, plavky...Mám 40 r. milujúceho manžela, zdravého syna. Ja som zdravá...Nohy neukazujem nikomu 😄 ani ja si nevšímam cudzie nohy.
Sú to nohy. Či sú škaredé, či pekne neriešim - obliekam sa podľa počasia- ak mi je príliš veľké teplo, dam si krátke šortky a je im úplne sum a fuk,kto si co o tom mysli.
Nepozerám iným ľuďom na nohy a svoje mám rada pekne schované, ale nie kvôli tomu, že by som si myslela, že sú škaredé. Jednoducho mám rada maxišaty a trojštvrťové kraťasy. Ak by som mala kraťasy, alebo sukňu nad kolená, cítila by som sa nepohodlne.
Popravde nikoho tvoje nohy nezaujimaju
@anonym_autor to ja nenosím, už párkrát som skoro letela zo schodov keď som o ne zakopla
Komplexy vôbec mať nemusíš, dnes už každý nosí doslova čokoľvek v čom sa cíti dobre.
Škaredé nohy? Bud rada ze ich máš zdravé a môžeš chodiť tak prestaň riešiť kktiny..
Tiez nemam modelkovske nohy, nie uplne rovne a su svalnate, kedysi ma to trapilo, ale teraz si vravim, co tie moje nohy vsetko zvladli, su zdrave, silne, vysli na tolko kopcov, odbicyklovali stovky km. Ano, mini som nenosila nikdy a vzdy rozmyslam, co mi pristane, ale v lete to neriesim takmer vobec, teraz vidim ovela horsie nohy okolo mna.
Môj blízky kamoš má výrazné tmavé ochlpenie na rukách, aj na nohách. Vždy sa za to hanbil a nosil dlhé nohavice, dlhé rukávy. Až jedného dňa odpadol z prehriatia. Vtedy pochopil, čo je dôležitejšie.
Nerieees, nam, cudzim ludom su tvoje nohy uplne ukradnute. Nos si co sa ti paci, teda pokial neodhalujes polku rite na verejnosti hnusnymi gatko-kratasami, tak si ok.

Prečo by som si ich mala skrývať? Odmietam sa variť v dlhých nohaviciach keď je teplo, nech si tetky ukazujú prstom keď sa im chce (áno, aj také sa mi stalo). Je to ich vizitka, nie moja.