Ukazujete nepekné nohy alebo ich radšej skrývate?
Tí, čo nemáte pekné nohy, ukazujete ich aj tak alebo ich radšej skrývate dlhým oblečením? Myslíte si, že ľudia si nejak výrazne všímajú nohy?
Odkedy cvičím už neriešim. Lýtka mam trocha hrubšie ale s tým sa nič extra urobiť nedá. Keď budem lýtka intenzívne cvičiť neschudnem ale práve sa spraví ešte väčší sval. Stehna som schudla a sú pevnejšie a aj zadok lepší. Členky mam hrubšie odjakživa nie veľmi ale rada by som ich chudsie, není sa začo hanbiť
Tak kratko zijeme na tomto svete, preco skryvat? Vykasli sa na ludi a ZI!!
@anonym_autor moja teta má extrémne veľké a škaredé kŕčové žily...vždy sa za to hanbila, až jej manžel jedného dňa povedal, že ona za to nemôže, nech sa pozrie ako sa niektorým ženám trasie kočonina na stehnách a idú skoro holé...vtedy sa odhodlala zobrať krátke trojštvrťové Nohavice, potom sukňu po kolená a zistila, že nikto jej nohy nerieši. Verím, že sa jej ľahšie žije v lete.
@anonym_autor ja nemám nohy ako Sklenaříková, ani do x, ano o, pár metličiek, niekedy krátke chlpy. Neriešim, sú také aké sú. Každý má nejaké. Ja si skôr všimnem zanedbanú ženu, alebo zanedbané chodidlá, ruky.
@anonym_autor A čo máš s tými nohami, že sú "škaredé"? Podľa mňa žiadne nohy nie sú škaredé. Teda ak nemáš 200kg jasne.
@thirstymonk moja mama.pokladá za škaredé nohy žilnaté nohy. Ja keď počujem, že mám žily 🙈 tak jej poviem, že všetci máme žily. Ona preto nenosí celý život sukne. Niekto to tak má v hlave
@anonym_autor ja napr nenosim kratke nic... mne osobne nie je menej teplo vyzlecnej ako oblecenej, takze nemam problem :D
@thirstymonk to je to ze ludia si myslia ze len tucne nohy su skarede. S cim ja teda nesuhlasim. Ja mam od kolena dole extremne chude nohy a vyzera to naozaj zle. Viac mi vidiet zily (nie krcove), kost a jahodove nohy. Viem ze je to holenim ale na dlhodobe odstranenie chlpov nemam peniaze
@anonym_autor a ja mám také tenke nohy. Už od puberty nosím len dlhé nohavice a dlhé šaty. Veľmi sa za to hanbím a mi to nepríjemné. Vyzerá to naozaj hrozne a smiešne. Za celý život som to neprekonala. Ja som človek, ktorý to čo má pekné vystavi do popredia a to čo pekné nie je, to schovávam. Našťastie je taká móda, že sa dá pekne obliecť. Na druhej strane som tiež vďačná za to, že tie nohy ma nosia a som zdravá.
jahodove nohy? to prvy krat pocujem take pomenovanie ale trefne :D ale inak.. vse je v tvojej hlave, chod niekedy na kupalisko, k vode, tie modelky z IG neexistuju, kazda ma nejaku nedokonalost, a taketo veci nikto neriesi. Ja ked vidim takuto si skor poviem, ze "you gooo girl" 🙂 je teplo, skor je divne keby si mala dlhe nohavice.
@cyberk áno jahodové nohy sú bežné pomenovanie, mám to aj ja, dokonca na to predávajú aj špeciálnu penu, obolíš nohu a vidno bodky, ja mám na háku kto si čo myslí, a tak isto ma nezaujímajú druhého nohy, či má chudé, či tučné, či žily či nie, takže autorka by mala na sebavedomí zapracovať, mne napríklad pomáha opálit sa vtedy mi zrazu prídu nohy krásne 🤣
Aké sú škaredé nohy? Ja si nemyslím, že mám škaredé nohy, ale na jednej mám viditeľné jazvy (mala som úraz), prvé leto po úraze som nenosila nič krátke, lebo som sa hanbila. Ale to bolo prvé a posledné. Teraz to neriešim, som vďačná, že je to iba jazva, že ma moje nohy nosia a z odstupom času zisťujem, že tá jazva vadí iba mne, ľudia okolo mňa to neriešia, nezaujíma ich to.
@anonym_autor ja ukazujem ale decentne zase nie kratke kratasy
Môj blízky kamoš má výrazné tmavé ochlpenie na rukách, aj na nohách. Vždy sa za to hanbil a nosil dlhé nohavice, dlhé rukávy. Až jedného dňa odpadol z prehriatia. Vtedy pochopil, čo je dôležitejšie.
@anonym_bc1dc6 môj 13 ročný syn by chcel byť chlpatý ako opica. Má komplexy z toho, že je blonďák, chlpov zatiaľ málo a ani ich nie je vidieť. Že vyzerá ako decko😁 . A či mu stmavnú sa ma pýtal....😁
@cyberk áno jahodové nohy sú bežné pomenovanie, mám to aj ja, dokonca na to predávajú aj špeciálnu penu, obolíš nohu a vidno bodky, ja mám na háku kto si čo myslí, a tak isto ma nezaujímajú druhého nohy, či má chudé, či tučné, či žily či nie, takže autorka by mala na sebavedomí zapracovať, mne napríklad pomáha opálit sa vtedy mi zrazu prídu nohy krásne 🤣
@zuzubb007 ja som s tymto mala tiez problem, ale od kedy sa holim s ponorenymi nohami vo vode tak uz nastastie mam pokoj :D ale hej opalenie je topka na taketo :D :D
@anonym_autor ja si myslim ze ludia naokolo to vobec neriesia. ale rozumiem ti, ide skor o tvoj pocit. teraz su v mode dlhe saty a dlhe sukne, take tie 3-volanove, z lahkych materialov, nazberkane a siroke naspodu a vyzera to pekne. tak ja rada take nosim a teda ano, ak si mam vybrat, radsej si dam takuto suknu ako suknu po kolena, citim sa v tom lepsie.
Nosím iba dlhé letné nohavice. Krátke som nemala na sebe roky, možno od puberty, nemám pekné nohy a jednoducho nebudem ich vystavovať svetu. Tričká mám väčšinou čierne a to sú reči, či mi neni teplo a prečo som v lete v čiernej. No, lebo krikľavé farby sa mi nepáčia a nebudem chodiť, ako kanárik alebo v pastelových lebo je leto. Proste čierna je moja obľúbená farba a nevadí, že je vonku 40+. Nosím v čom sa cítim dobre. Raz som si dala biele tričko a cítila som sa zle, cez obednú pauzu som si išla kúpiť aspoň tmavomodré, nech nemám depku 😅
Varixy sú zdravotný problém. Neskutočné toto.
žily mám, ale ak sa opálim vidno menej, takže v lete ich až tak nevidno, neriešim. Postavu mám priemernú, lýtka silnešie geneticky-to nezmením. Ja si myslím že šortky sú ok pokým žena má normálnu postavu alebo miernu nadváhu alebo aj žily alebo aj vyrážky. Nepáči sa mi to iba ak má žena 160cm a 90kg, to je už nepekné, v takom prípade radšej šortky alebo šaty minimálne po kolená.
Inak teraz konečne sú v mode aj šortky dlhšie čo zakryjú zadok a aj voľnejšie čo urobia lepšiu postavu, teda treba skúsiť a nosiť. Zase napríklad také obtiahnuté čo ani zadok nezakryjú si neoblečiem ani keby mám ideálnu postavu, to sa žene nad 30 už podľa mňa nehodí.
Mám otrasne kolena a je mi to srdečne jedno ako vyzerám 😀. Odmietam nosiť dlhé nohavice alebo šaty keď je vonku 35 stupňov. Navyše som momentálne v 34tt a pohodlne mi je len v krátkych šatách. Ale ani pred tehotenstvom som neriešila kto si čo o mne mysli.
Čím som staršia, tým menej riešim takéto reálne či zdanlivé nedostatky. Keď si spomeniem, čo som dokázala v puberte riešiť, až mi je úzko. Dnes som bola na 2 kúpaliskách. Modelkovskú postavu a telo celkovo na dospelej žene som videla asi tak jednu. Za mňa to hovorí za všetko. Každý z nás má niečo, čo je možno "časopisovo" neideálne, treba na sebe popracovať, ako si zbytočne neznepríjemnovať život týmito predsudkami.
Mne sú cudzie nohy ukradnuté. Aj ruky, bruchá, vlasy, všetko. A komu to nie je jedno, tak čo? Čo strašné sa stane? Uvidí tvoje nohy, povie si to sú hrozné nohy a to je všetko. Hneď za rohom na teba a tvoje nohy zabudne. Pravdou je, že my sami oveľa viac riešime to, čo si o nás druhí myslia ako to v skutočnosti je. Riešia nás oveľa menej než si myslíme. Každý máme svoje starosti, čo tam po nejakých nohách niekoho iného...
Minuly rok som si dala na seba prvykrat kratasy. Take tesne pod zadok. A to mam 35. Fakt som nemala ziadne. Nosievala som dlhe nohavice. Dlhe sukne. Povedala som si dost. Kedy ked nie teraz?!
Lepsie to uz so mnou asi nebude.
Mozno len ja sama mam so sebou problem. Inym sa mozno aj moje nedokonale nohy pacia. Uz neriesim.
Pomohla mi k tomu jedna prechadzka mestom-- kazdy nosi to co mu je pohodlne. To co sa mu paci. A ostatne neriesim.

Ja si na ludoch vsimam to, co sa mne na sebe nepaci.. takze ja si vsimam, ci maju zeny na nohach viditelne zily🙂.. ale neskryvam to, je mi to jedno, nosim sukne aj sortky cca do polky lýtok a neriesim. tvar noh mam ok