icon

Vrzgajú vám nové šľapky Birkenstock Madrid Eva?

24. jún 2026

Objednala som si gumené šľapky birkenstock Madrid Eva, s jedným remienkom. Skúšam ich po obývačke a normálne ako je tvarovaná stielka, tak sa vytvorí akoby podtlak a vydá to zvuk ako prepnutie, plesknutie. Robí sa to aj vám? Nohy mám čerstvo umyté...

andrejkap123
24. jún 2026

@anonym_autor mne nic nevrzga

autor
24. jún 2026
@andrejkap123

@andrejkap123 zvláštne. Tiež máš tie gumené s jedným remienkom?

autor
24. jún 2026
@andrejkap123

@andrejkap123 teda keď ich mám na holej nohe. V ponožkách sa mi to nedeje

barcinka13
24. jún 2026

@anonym_autor ja mam s dvomi remienkami model Arizona a niekedy sa to deje tiež

anonym_66474d
24. jún 2026
@anonym_autor

@andrejkap123 teda keď ich mám na holej nohe. V ponožkách sa mi to nedeje

@anonym_autor to ťa nenapadlo,že to spôsobuje tá holá koža na nohe?

autor
24. jún 2026
@anonym_66474d

@anonym_autor to ťa nenapadlo,že to spôsobuje tá holá koža na nohe?

@anonym_66474d samozrejme že má napadlo, ale neviem či to robí každému. Keďže vonku takto chodiť asi nemôžem.

autor
24. jún 2026
@barcinka13

@anonym_autor ja mam s dvomi remienkami model Arizona a niekedy sa to deje tiež

@barcinka13 mňa picne, mne to nonstop vrzga. Asi ich budem musieť vrátiť

anonym_5b231e
25. jún 2026
@anonym_autor

@barcinka13 mňa picne, mne to nonstop vrzga. Asi ich budem musieť vrátiť

@anonym_autor áno ,mne prdia tiež.Podĺa mňa je to normálne.Noha sa prirodzene na tej gume spotí a ten jeden remienok neumožňuje nohu mať nalepenú napevno a je prirodzené,ži pri každom kroku sa vždy chodidlo odlepí a nalepí späť.

autor
25. jún 2026
@anonym_5b231e

@anonym_autor áno ,mne prdia tiež.Podĺa mňa je to normálne.Noha sa prirodzene na tej gume spotí a ten jeden remienok neumožňuje nohu mať nalepenú napevno a je prirodzené,ži pri každom kroku sa vždy chodidlo odlepí a nalepí späť.

@anonym_5b231e a nosia ich? Dnes ráno to bolo lepšie, šla som v nich do roboty...tak možno bola moja vlhká napriek tomu že bola utreta

anonym_5b231e
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_5b231e a nosia ich? Dnes ráno to bolo lepšie, šla som v nich do roboty...tak možno bola moja vlhká napriek tomu že bola utreta

@anonym_autor Ja ich nosím iba na dovolenke kvôli praktickosti a vodeodlnosti, prípadne do obchodu keď vybehnem doma.