icon

Šľapky, ktoré vás v lete neošúchajú?

8. jún 2026

Uz som zúfalá, prosim vas viete o nejakých hocijakých ženských slapkach na leto, ktoré vás neosuchali? Mňa birkenstocky nové, hned osuchali na priehlavku, kde je mega tenká koža... A mám aj jedny ďalšie, také lacné gumené basic, s užšim tým držaním na nohe, tie ma osuchuju na palcoch, tesne ako konci necht na palci a zacina koža, to vie dosť stipat. Ake šľapky mare vy a nedáte na ne dopustit? Ze ich aj vydržíte nosiť celé leto?
Určite nemôžem nejaké slim úzke, V lete mi nohy ku koncu dňa kúsok opuchaju..

eeffka
8. jún 2026

Vydrzat, mam 3slapky hadam aj 5r napriek tomu ma kazdorocne okusu a to su kozenne. Potom uz nie.

jarmila2010
8. jún 2026

https://www.deichmann.com/sk-sk/p/esprit-papuce... taketo by sa ti nepacili?mam aj sirsiu nohu a uz druhe nosim...

biba_18
8. jún 2026

mám rôzne a ošúchajú ma rôzne.
také že ma ošúchajú preto že noha nie je zvyknutá, tak pod tie si natieram na tých miestach preventívne ochrannou tyčinkou, napr. compeed - naozaj to zaberá…
a potom sú také šľapky ktoré ma ošúchajú kbez ohľadu na to že ich mám na nohe tretí deň a bez ohľadu na tyčinku - tie vyhadzujem…
syn si napr. teraz kúpil také zo spolu polstrované. billabong, aj under armour majú také, alebo helly hansen..

anonym_e2b34f
8. jún 2026

@anonym_autor či kožené, gumenne zo všetkých mám pľuzgiere.Hanbim sa tento týždeň za nohy mám 4 pľuzgiere a leukoplasty.Nemam rada leto kvôli obuvi.Ak mám remienkove mám pľuzgier vzadu, ak mám.slapky tak vpredu.Najradsej by som nosila mokasíny, tenisky

moonlight1210
8. jún 2026

Musis objavit ten spravny strih a umiestnenie remienkov pre teba. Tam sa nic ine neda robit.

Obcas aj 2mm remienok umiestneny inak, alebo kratsi, na tom istom type slapiek ti moze robit problemy, lebo uz taha trochu inak. Moja skusenost. Mala som jedny so zlatymi remienkami (na oslavu) a uplne super, pohodlne ako papucky. Fantasticky sa v nich cely den od rana do vecera chodilo, dobre sa obuvali, pekne bezpecne drzali na nohe.
Tak som si rovno o tyzden kupila tie iste s bielym, hnedym a ciernym remienkom. Cela nadsena, lebo reku idem na istotu, maju viac farieb, vybavena na cele leto (nositelne do mesta, na dovolenku, do prace), parada.
A tie cierne (co som planovala nosit najviac) mi porobili osuchane otlaky, nez sa rozchodili. Musela som to pretrpiet.

Takze len skusat, skusat, skusat a modlit sa.

tenerifka
8. jún 2026

Ja by som na seba slapky nedala, nosim doma zabky po cely rok a najviac mi vyhovuju Ipanema take trochu vyvysene

jarmila2010
8. jún 2026
@tenerifka

Ja by som na seba slapky nedala, nosim doma zabky po cely rok a najviac mi vyhovuju Ipanema take trochu vyvysene

@tenerifka ...aj ja nedam na Ipanema dopustit...nosim ich,uz viac rokov po sebe

jarmila2010
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
8. jún 2026
@jarmila2010

@jarmila2010 ja jedny znicim a dalsie dokupim, vydrzia mi cca rok, ale ja ich doslova nosim non stop, okrem prace samozrejme, alebo ked idem niekam na obed/veceru, tak nosim sandalky/topanky.

ewwe
8. jún 2026

mna osuchaju tiez vsetky, zabky su moja smrt, az do krvi, no kupila som si na dvl jedny fejky birkenstock a tie su perfektne, sedia mi na nohe,( ja mam uzku nohu, tiez problem kupit nieco co sedi,) neosuchali ma no proste parada, kedze uz su trocha obnosene zainvestovala som do originalov birkenstock a vies co? originaly mi suchaju kozu cize znova pluzgier 🙈

jarmila2010
8. jún 2026
@tenerifka

@jarmila2010 ja jedny znicim a dalsie dokupim, vydrzia mi cca rok, ale ja ich doslova nosim non stop, okrem prace samozrejme, alebo ked idem niekam na obed/veceru, tak nosim sandalky/topanky.

@tenerifka mam to rovnako :D

jarmila2010
8. jún 2026

https://www.sportisimo.sk/ipanema/kirei-fem/128... ja mam najoblubenejsie tieto...mam mierne haluxy a ten zlaty pasik ich opticky skryje...chodidlo vypada uzsie...

luciaruz
8. jún 2026

Ja mam absolútne rovnaky problem. Kazde leto pľuzgiere všade, leukoplast kade tade. Bez leukoplastu ani na krok. Jedine, čo ma neodoeraju su zabky od tommy hilfiger, obyčajne s látkovým zvrškom.

autor
8. jún 2026
@tenerifka

@tenerifka a v lete mas obuté co vonka?

alenka58
8. jún 2026
@jarmila2010

@jarmila2010 ja tiež nosím len tieto, vyhovujú mi anatomicky trošku vyvýšené, mám aj žabky aj šlapky, nič lepšie som nemala

tenerifka
8. jún 2026
@anonym_autor

@tenerifka a v lete mas obuté co vonka?

@anonym_autor na plaz, do obchodu a tak - zabky. Ak idem niekam, kde sa nahodim, tak samozrejme sandalky, ak idem autom, tak na opatku, a ak treba dlhsie chodit, tak nizsie. Sandalky mam len kozene, nie jeto ziadna znacka, ale su Made in Spain

veselo_neveselo
8. jún 2026

@anonym_autor Birky by ta nemali suchat, ale musia ti na priehlavku sediet. Skus si poskusat model s pasikom, co sa da prisposobit, aby ti v tom ta noha nelietala.
Inak ta kazdy jeden material oderie, ked sa ti noha bude o sandalu suchat, hlavne ak sa ti este noha aj poti.

Ak mas moznost si vyskusat od Josef Seibel, Pikolinos, alebo sportovejsie Teva.

anonym_8f94d2
8. jún 2026

Ja mam potivejsie nohy takze ma osuchaju kazde a vzdala som to. Odmietam mam olepene chrastave skarede nohy len aby som nosila slapky :( je to mojou nohou ze sa mi velmi spoti pod remiekami - mala som aj rozne kozene/latkove/superortopedicke
Mam kamosku a ta nic ine od maja do septembra nenosi ako birkiny - aj plastiaky aj kozene a nic. Ja by som umrela

frflos_nespokojny
8. jún 2026

Mam presne rovnaký problem. Nabalím si dvoje rôzne šľapky a žabky. Dva max tri dni a nohy mam do krvy zodraté a preto ich musim meniť. Ak uz mam bolesti idem naboso. Potom uz neostáva nic ine iba obuť botasky alebo ponozky. Človek sice vyzera ako šašo 🤪, ale pocit úľavy je nepopisatelny.