icon

Vysoké ženy a nosenie vysokých podpätkov: Je to problém?

Včera o 08:52

Mam asi 178cm a milujem topanky na podpatkoch. Myslim na napzaj vysokych podpatkoch. Nosila by som ich vkuse, ale citim sa nekomfortne ked na mna ludia vonku zizaju. Plus som v jednom case mala priatela ktory mi povedal ze vysoke podpadky proste nie su pre vysoke zeny a mam sa s tym zmierit a nenosit to co mi nesvedci. Mam jednu kolegynu, je vysoka asi tak ako ja. Minule ked som k nej po nieco isla a stala som u nej v predsieni, mala tam taku velku skrinu s topankami, vsetky boli vysoke. Ked sme sa o tom zacali rozpravat, ona mala na to uplne iny pohlad, pytala som sa, ci ich nosi aj ked je vysoka a povedala, ze samozrejme, preco by aj nie. Ze aj ona vnima pohlady ludi, ale ju to nezaujima lebo sa v tom citi dobre. Velmi rada by som aj ja mala takyto pristup ale mne to proste strasne prekaza, ked na mna vyvaluju oci, alebo sa mi smeju. Pamatam sa ze som raz isla do banky a pan sa strasne uskrnal a mal poznamky k mojim topankam aj vyske. Co si o tom nyslite? Je v poriadku aby vysoke zeny nosili vysoke podpadky?

anonym_f92810
Včera o 11:47

Tiez mam 178cm. Bezne som nosila podpatky(10-12cm). Teraz uz som ubrala. A tak už iba cca 6-8cm podpatok je super.

minenkaa
Včera o 11:49
@anonym_8a2776

Žena má byť jemná a útla. Keď vidím vyššiu ženu od seba a ešte k tomu štekle, vždy si pomylim, waw aké sebavedomie; ja by som si nedala. Mám 175 a nemám odvahu; navyše opätky sa už nenosia roky; je móda tenisiek a nízkych topanok celkovo. Keď vidím ženu v opätkoch tak je to skoro vždy staršia dama.

@anonym_8a2776 veď ty niesi tiež nejako mala

anonym_e65f8c
Včera o 11:54
@anonym_8a2776

Žena má byť jemná a útla. Keď vidím vyššiu ženu od seba a ešte k tomu štekle, vždy si pomylim, waw aké sebavedomie; ja by som si nedala. Mám 175 a nemám odvahu; navyše opätky sa už nenosia roky; je móda tenisiek a nízkych topanok celkovo. Keď vidím ženu v opätkoch tak je to skoro vždy staršia dama.

@anonym_8a2776 prosím ta a kto takú modu určil?ty?😅

mala_arkana
Včera o 11:58

@anonym_autor Mam 172 cm, a nosim vysoke opatky, v ktorych mam aj 180 cm a viac. Ked ma s tym niekto problem, to je jeho vec - ja sa v tom citim super.

mala_arkana
Včera o 11:59
@anonym_8a2776

@anonym_8a2776 Zena ma byt silna a sebavedoma.

anonym_70487a
Včera o 12:03
@anonym_7f0aa5

@silvia909 to oni by sa mali hanbiť, že sú krpatí, nie ty. Niektorí ľudia nemajú sebareflexiu. Ty môžeš nosiť čo sa ti páči

No vidis mne zas vysoke zeny su nevskusne vyvolavaju vo mne obryne neohrabane ,mne to evokuje chlapa a kludne by mohla robit aj muzske prace napr mi postavit dom 🤣a ak maju take nevkusne velke ruky ako muz a chodidla no co je len na tom pekne? zena by mala byt nezna,drobnejsia a nie ako babochlap.Tot moj nazor

michaela329
Včera o 12:11

@anonym_autor si dospelá žena a nos si čo chceš a v čom sa cítiš dobre. Dôvod zizat si predsa ľudia vždy nájdu.

anonym_7d8e1e
Včera o 12:17
@anonym_7f0aa5

@anonym_7d8e1e lebo my sme si vybrali veľkosť nôh, že?

@anonym_7f0aa5 nie nevybrali.. ja len pisem ako to posobi .. nemozeme mat vsetci vsetko.. ja podpatky nenosim tiez .. pacia sa mi topanky s uzkou spicatou spickou.. ale mam v tom nohy ako saso..

anonym_cc34f4
Autor odpoveď zmazal
anonym_7f0aa5
Včera o 12:28
@anonym_70487a

No vidis mne zas vysoke zeny su nevskusne vyvolavaju vo mne obryne neohrabane ,mne to evokuje chlapa a kludne by mohla robit aj muzske prace napr mi postavit dom 🤣a ak maju take nevkusne velke ruky ako muz a chodidla no co je len na tom pekne? zena by mala byt nezna,drobnejsia a nie ako babochlap.Tot moj nazor

@anonym_70487a a ty si trpaslík. My si neodsekneme z kostí 30 cm aby nejaký trpaslík z MK bol spokojný so sebou 😂😂😂

anonym_cc34f4
Včera o 12:34

@anonym_autor opatky nicia nohu. Moja kolegyna, stará, cely zivot opatky aj teraz. Uz mala nohu dole zlomenu snad 10x za zivot a to len zo zakopnutia. Najviac ju trapilo ze nejaku dobu po zlomenine si do prace nemoze dat opatky. 🤦‍♀️za druhe, je to extremne neprakticke, clovek nikdy nevie v akej situacii sa ocitne co ak bude musiet bezat alebo sa opatok zlomi. No nenosila by som to ani za milion. Max na slavnost nejaku ci fotenie.

anonym_fc0516
Včera o 12:37
@anonym_70487a

@anonym_70487a jezkove oci!!!! To akoze niekto si vyberie aky vysoky narastie, ake velke nohy a ruky bude mat? Moze to nejako ovplyvnit? Toto je riadne primitivny komentar, uvedomujes si to?

anonym_bc623e
Včera o 12:41

mne sa nepáčia nízke opätky a baleríny už vôbec to sú upravené cvičky pre mňa nikdy by som si to nedala na nohu, výška nehrá rolu keď je žena elegantná

anonym_bc623e
Včera o 12:42
@anonym_cc34f4

@anonym_autor opatky nicia nohu. Moja kolegyna, stará, cely zivot opatky aj teraz. Uz mala nohu dole zlomenu snad 10x za zivot a to len zo zakopnutia. Najviac ju trapilo ze nejaku dobu po zlomenine si do prace nemoze dat opatky. 🤦‍♀️za druhe, je to extremne neprakticke, clovek nikdy nevie v akej situacii sa ocitne co ak bude musiet bezat alebo sa opatok zlomi. No nenosila by som to ani za milion. Max na slavnost nejaku ci fotenie.

@anonym_cc34f4 opätky ničia nohu len tým čo v tom nevedia chodiť

anonym_f3e653
Včera o 12:44
@anonym_70487a

@anonym_70487a áno,žena má byť jemnejšia od muža.ak má žena napr.175 CM,muža nad 180. Ak má žena 160,muž nad 165 stačí. Taký ten pomer by mal byť,nech to ladí.

anonym_7f0aa5
Včera o 12:54
@anonym_f3e653

@anonym_70487a áno,žena má byť jemnejšia od muža.ak má žena napr.175 CM,muža nad 180. Ak má žena 160,muž nad 165 stačí. Taký ten pomer by mal byť,nech to ladí.

@anonym_f3e653 a ty si kto, že si dovoľuješ vytvárať nejaké pravidlá? 😂

jelenec448
Včera o 12:54

Ja mám 173 cm, nohu 41 a milujem vysoké opätky, obliekam sa žensky. Je to krásne a sexi, kľudne by som chcela byť ešte vyššia. Vôbec si nepripadám ako mužatka. 🙂

anonym_b1d8cd
Včera o 12:55

Mam 181 cm a dam si opatky vysoke uplne v pohode.. Nikdy mi nikto v zivote nepovedal fuj, naopak wau ty si vysoka
Ale mne je jedno, co si myslia druhi, ved ja ich nosim kvoli sebe, nie kvoli iným

anonym_7644b6
Včera o 13:04
@anonym_8a2776

@anonym_8a2776 To povedal kto? Vyrieš si sebavedomie najprv.

anonym_7644b6
Včera o 13:07
@anonym_70487a

@anonym_70487a Ty si teda riadne hlúpy/hlúpa. Si predstav, že žena môže byť jemná aj keď je vysoká a aj malá žena môže pôsobiť ako babochlap. To totiž závisí od stavby tela. Ty teliatko.

anonym_aafe23

bože,to sa tu zase zišla kopa písmenkových sr*čiek od niektorých 🤦. Mám 178cm a áno nosím aj vysoké opätky a áno s takou výškou nemám 35ku nohu a áno je mi fuk či si kto myslí. By som sa rada pozrela na niektoré tie nádhery tu, či nemajú náhodou krivé zuby, veľký nos alebo slamu na hlave, žeby si tiež zaslúžili titul gýč,obor a obluda a mali by tiež žiť v pivnici s nami ozutami😂

julish
@anonym_autor

@silvia909 ved toto…ja sa v nich citim dobre, len neviem ako to vyzera inym ludom. Lebo ak je to nieco take ako ked si obezna zena oblecie obtiahnute kozene leginy, tak ich radsej nebudem nosit.

@anonym_autor ja si obcas dam 8-cm. Mam 178. A ci to vadi inym ludom? Cha! Nie je to moja starost. Ak ti je nazor okolia taky dolezity, riewila by som to hlbkovejsie

anonym_f3e653
Včera o 13:14
@anonym_7f0aa5

@anonym_f3e653 a ty si kto, že si dovoľuješ vytvárať nejaké pravidlá? 😂

@anonym_7f0aa5co si taká hasteriva? vyjadrila som svoj názor. Podľa mňa je to smiešne keď je muž viditeľne nižší. Ak sa to niekomu páči,veď nech ma.....no mne sa to nepáči. A nie som jediná.....či aj Ty máš nižšieho.

anonym_fc0516
Včera o 13:21
@anonym_f3e653

@anonym_7f0aa5co si taká hasteriva? vyjadrila som svoj názor. Podľa mňa je to smiešne keď je muž viditeľne nižší. Ak sa to niekomu páči,veď nech ma.....no mne sa to nepáči. A nie som jediná.....či aj Ty máš nižšieho.

@anonym_f3e653 mam muza o 24 cm vyssieho, asi by sme s tym mali nieco robit, lebo ked nas stretnes budes mat neprijemny pocit a to by sme nemali dopustit

anonym_7644b6
Včera o 13:32
@anonym_f3e653

@anonym_f3e653 Našťastie, nie všetci sú tak obmedzený ako ty.

minenkaa
Včera o 13:42

Wau ,ja som myslela,že každý je taký ako narastie a teraz sa dozvedám ,že ľudí by mali byt podľa nejakej tabuľky
Ta tabuľka sa niekde fasuje ,a podľa toho mame obmedziť rast?
Učí sa to na biológii, aká ma byt zena ?a aký mám byt muz ?vysoký a akú ma kto mať velkost nohy ?aby to bol ten pravý človek

anonym_f3e653
Včera o 13:53
@anonym_7644b6

@anonym_f3e653 Našťastie, nie všetci sú tak obmedzený ako ty.

@anonym_7644b6
Nie všetci sú obmedzení 👏

anonym_f3e653
Včera o 13:55
@anonym_fc0516

@anonym_f3e653 mam muza o 24 cm vyssieho, asi by sme s tym mali nieco robit, lebo ked nas stretnes budes mat neprijemny pocit a to by sme nemali dopustit

@anonym_fc0516 ja mám tiež vyššieho. Asi sme sa nepochopili. Nechcela som napísať,že o nejaké presnė centimetre vyšší,ale všeobecne vyšší( o hoci koľko CM)

zuzubb007
Včera o 14:03

Však, keď sa ti to páči nos čo chceš čo koho do toho, ja patrím medzi žirafy mám 177 a ako nahle mám opätok vyšší ako 5 cm extrémne mi to vadí, takže nosím také dochodcovské okolo 2 cm, najlepšie tenisky, som vo veku kto si čo o mne myslí, mám na háku totál ide o môj pocit

anonym_fc0516
Včera o 14:17
@anonym_f3e653

@anonym_fc0516 ja mám tiež vyššieho. Asi sme sa nepochopili. Nechcela som napísať,že o nejaké presnė centimetre vyšší,ale všeobecne vyšší( o hoci koľko CM)

@anonym_f3e653 a ked je muz nizsi ako zena, tiez je to problem? Hodnota cloveka nie je predsa v jeho vyske. Ak su ti dvaja spokojni, tak co sa ma do toho kto starat.