Vysoké ženy a nosenie vysokých podpätkov: Je to problém?
Mam asi 178cm a milujem topanky na podpatkoch. Myslim na napzaj vysokych podpatkoch. Nosila by som ich vkuse, ale citim sa nekomfortne ked na mna ludia vonku zizaju. Plus som v jednom case mala priatela ktory mi povedal ze vysoke podpadky proste nie su pre vysoke zeny a mam sa s tym zmierit a nenosit to co mi nesvedci. Mam jednu kolegynu, je vysoka asi tak ako ja. Minule ked som k nej po nieco isla a stala som u nej v predsieni, mala tam taku velku skrinu s topankami, vsetky boli vysoke. Ked sme sa o tom zacali rozpravat, ona mala na to uplne iny pohlad, pytala som sa, ci ich nosi aj ked je vysoka a povedala, ze samozrejme, preco by aj nie. Ze aj ona vnima pohlady ludi, ale ju to nezaujima lebo sa v tom citi dobre. Velmi rada by som aj ja mala takyto pristup ale mne to proste strasne prekaza, ked na mna vyvaluju oci, alebo sa mi smeju. Pamatam sa ze som raz isla do banky a pan sa strasne uskrnal a mal poznamky k mojim topankam aj vyske. Co si o tom nyslite? Je v poriadku aby vysoke zeny nosili vysoke podpadky?
Vyzera to sexy. Priatel malasi len komplex a problem sam so sebou.
Kludne nos opatky, co koho do toho.. ale ja mam len 170 a teraz v lete nosim sandale na cca 6cm opätku a vsimam si, kolko ludi je odo mna nižších, prekvapivo kolko muzov.. zvlastne, ale pre nich, nie pre mna 🙂

No vidis mne zas vysoke zeny su nevskusne vyvolavaju vo mne obryne neohrabane ,mne to evokuje chlapa a kludne by mohla robit aj muzske prace napr mi postavit dom 🤣a ak maju take nevkusne velke ruky ako muz a chodidla no co je len na tom pekne? zena by mala byt nezna,drobnejsia a nie ako babochlap.Tot moj nazor
@anonym_70487a Mam 172 cm co je povazovane za nadpriemernu vysku pre zenu, neviem postavit dom, a v nicom nepripominam chlapa. A k tej fyzickej sile - asi budes prekvapena, ale vysoka zena s atletickou postavou vzdy bude posobit elegantnejsie a celkovo lepsie, ako male rozkysnute pivo. To len ty si namyslas, ze si nejaka etericka vila len preto, lebo si mala nedostatok rastoveho hormonu. Skutocna estetika telesnych parametrov je v pomere svalov a tuku. A ked je ten dobry, opatky to dokazu neskutocne vyzdvihnut, nezavisle od vysky.