Odporúčania na kočíky pre vysokých rodičov
Zdravím, čakáme bábätko s narodením v Decembri a chcela by som sa opýtať na odporúčanie na detské kočíky pre vyšších ľudí (ja mám 189cm a muž 202cm) s tým, že ma zaujímajú reálne skúsenosti s konkrétnymi typmi kočíkov, keďže už mám dosť influenceriek čo prezentujú svoje kociky čo dostali na prezentáciu značky alebo predajne s ktorou spolupracujú.
Viem že kočík ma ešte čas ale chcela by som si spraviť prehľad, keďže nejde o najlacnejšiu záležitosť a radi by sme kúpila správne 🙂
Budem vďačná za akékoľvek informácie!
Moon značka
Easywalker Zoe ma moznost zdvihnut si vanicku jednym klikom, predosly model Jimmey mal adaptery na zdvinutie vanicky. A oba modely maju kopec dalsich vychytavok, su to kvalitne kociky.
Easywalker, joolz sú za mňa super aj pre vyšších (muž sa nikdy nesťažoval, má 195cm).
Easywalker ma adaptéry aby bola vanička aj športová časť vyššia, my sme využívali 😊
@yababy som ešte vyššia ako ty a mala som Joie Mytrax. Madlo sa dá nastaviť dosť vysoko a je to všeobecne super kočík, hlavne tá športová časť ktorú budeš používať najdlhšie.
@yababy veď si pre boha len teraz ocikala test a už ideš kupovať kočík? 🙈
@anonym_ec5fb7 tiež sa smejem, že my sme malého "splodili" v apríli a prišiel na termín v decembri 😂
My sme tiež vysokí a máme Roan Bloom. Spokojnosť.
@anonym_ec5fb7 tiež sa smejem, že my sme malého "splodili" v apríli a prišiel na termín v decembri 😂
My sme tiež vysokí a máme . Spokojnosť.
@vkatush prave preto viem že aj ja mám decembrové dieťa a presne v tomto čase som si len test robila a nie to už hľadala kočík 😂😂

@yababy moon piu má adaptéry na vaničku a zdvihne to kočík a rúčka sa dá ohnúť dohora