icon

Aké sexi šaty sú vhodné pre 37-ročnú matku?

25. júl 2024

Žienky s dobrým vkusom, dajte tip na nejaké sexi šaty vhodné pre ženu/matku 37 r. Niečo nie vulgárne, ale pritom svieže, sexi, za čím sa muži (aj ženy) otočia 😁, neformálne, na letné večery. Ďakujem 😘

jablkovastrudla
26. júl 2024

Mne Sa velmi pacia tieto saty 🙂

mircalla
26. júl 2024

Ty na to nemas energiu ako pises, ale my mame mat energiu preklikavat, hoci nepozname ani tvoj vkus? Absurdne

elenka.k
26. júl 2024
lakebabe
26. júl 2024

@titla krásne a sexi k moru ako stvorene

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k prosím ta kde si nasla tie prve Leopardie s dlhým rukávom sú super

autor
26. júl 2024

@mircalla dalsia rypacka... Nemusis poznat moj vkus, mozes postnut, co sa paci tebe, alebo proste roluj dalej 🙈

autor
26. júl 2024

@jablkovastrudla no su nadherne 😍

jablkovastrudla
26. júl 2024

Su pekne, a to nemam rada cervenu. Maju pekny strih a podla mna zvyraznia peknu stihlu zensku postavu, nepripadaju mi vulgarne. Jedine cena sa mi velmi nepaci 😃

autor
26. júl 2024

@jablkovastrudla ja milujem cervene saty 😍 to je cista zenskost

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k ďakujem objednám si ich na dovolenku na večer 😁 sú super
Aha sú vypredané 😄 tak nič

stanzi
26. júl 2024

@jablkovastrudla Reformation ma krasne saty, len tie velkosti im tam lietaju kadejako…objednala som velkost 6, co by mal byt ekvivalent nasej 36, vsetko super a v dekolte mi odstavali na vsetky strany 😳 (a to praveze nemam male prsia)…O cislo mensie boli zas uz prilis male, a toto sa mi u nich stalo uz nie raz 😕
@bonboniera Chantall je uz bohuzial tiez skoro samy polyester

autor
26. júl 2024

@lakebabe jeej, tak sa tesim, ze az takto prinosna bola moja tema, aj ked som tu dostala kopec zbytocnych hejtov ako vzdy

elenka.k
26. júl 2024

@lakebabe fakt sú vypredané tamtie škoda, určite si vyberieš iné a ešte krajšie 😉

Ináč mám aj ja jedny a sú super, s jedným plecom odhalené

lakebabe
26. júl 2024

Veru ešteže som pozrela ja mam rada taky štýl šiat a viem aky strih sa mi hodí tak mi je jedno co si kto mysli😄 nech kľudne este čosi ktosi dá na inšpiráciu

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k škoda ich, presne taky strih mam rada aj dĺžku lebo ja som vysoka a na mne krátke šaty vyzerajú vulgárne

elenka.k
26. júl 2024

@lakebabe aha, no to je fajn, že vieš čo chceš , ja som nerozhodná a potom radšej nekúpim žiadne a potom ľutujem 😅

lakebabe
26. júl 2024

@stanzi chantall išiel rapídne dolu aj vyzorovo ak kvalitou vždy keď idem okolo tam vybehnem, ale už som tam strašne dlho nič nekúpila a kedysi som si nevedela vybrať

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k 😄 ja niekedy zas kúpim aj navyše a potom to predávam lebo nevyužijem 😄

elenka.k
26. júl 2024

@lakebabe ako napr. tieto:
https://www.mohito.com/sk/sk/kvetinove-maxi-sat...
a teraz sú dokonca aj v zľave , ale kúpim si ich, kúpim 😍

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k tie sú pekne kúp kým sú nech ti ich tiež nevypredaju😄

elenka.k
26. júl 2024

@lakebabe 😀
ty sa máš, vieš byť taká rozhodná - asi si zoberiem z teba príklad 😉

áno, v včera som bola v nak. centre , ale to som kupovala niečo iné a zabudla som na ne

galixx
26. júl 2024

Ahoj, mne sa teraz velmi pacia dlhe, obtiahnute s odhalenym chrbtom. Napr toto https://www.bershka.com/sk/rustikálne-midi-šaty...

lakebabe
26. júl 2024

@elenka.k tiež koľkokrát rozmýšľam až mi vypredaju, lebo zabudnem objednať ale tak vždy sa nájde niečo ďalšie potom

elenka.k
26. júl 2024

@galixx ooo bershka 😍 tam rada chodím a dcére všetko možné núkam - a ona nič nechce 😖 - tam pre mňa číslo nenájdem 😅
aj ten obchod mám rada - čo je tam husľový kľúč, vypadol mi názov teraz

@lakebabe 😀

Tak nič baby, už mám fajront -ide sa domov , som v práci 🙈
Majte sa 😘

mondolina
26. júl 2024

@lenkakravcova
tak ty musíš byť zahalená od hlavy po päty, tvoje rady nie sú relevantné.

jablkovastrudla
26. júl 2024

@elenka.k Stradivarius 🙂

jablkovastrudla
26. júl 2024

@stanzi prvy krat som videla ten obchod, skoda ze veci nesedia. Ja mam uzky vrch zato zadok za 3 osoby 😏