icon

Aké sexi šaty sú vhodné pre 37-ročnú matku?

25. júl 2024

Žienky s dobrým vkusom, dajte tip na nejaké sexi šaty vhodné pre ženu/matku 37 r. Niečo nie vulgárne, ale pritom svieže, sexi, za čím sa muži (aj ženy) otočia 😁, neformálne, na letné večery. Ďakujem 😘

lasona
26. júl 2024

Ja mam z mohita

mirage
26. júl 2024

pekne saty sa tu nazbierali, wau.. takze za mna nie zbytocna tema, tie drahe so zipsom vzadu su brutalne

mirage
26. júl 2024

@lasona teeda, pekny dekolt 🙂

mircalla
26. júl 2024

@autor A ty si neschopna si najst daco sama? Preco by som ti mala davat linky, co sa paci mne? Prepacte, som leniva klikat a nemam na to enerigu, urobte to vy za mna. Niektore uz bez MK nejdete ani za zachod

autor
26. júl 2024

@mircalla nemusis mi davat linky, nemusis mi davat nic, ved ani nedavas. Stale ti pisem, ze pokojne roluj dalej a zapoj sa prinosne do inej temy. Nas, co mame radi modu, nas tato tema bavi. Prepac, ze nie vsetky riesime choroby deti, alebo nespokojnost v manzelstve 🤷

mircalla
26. júl 2024

@autor Naopak. Tie, co maju rady modu, si vedia poradit aj samy, a nepotrebuju na to MK. Bud sa mi daco paci alebo nie a nepotrebujem aby mi ine osoby podsuvali, co sa paci im.
Kedze si napisala, ze sa ti nechce hladat, tak ty nebudes ta, co ma rada modu.

aliste
26. júl 2024

@lenkakravcova uprimne ano,napriklad tato farba Ti ani nelichoti
Je to super,ze to nosis ked sa citis dobre a mas pocit,,e Ti pristanu je to v poriadku
ale toto ozaj nie nehnevaj sa🤔
zena sa moze obliect a citit sexy aj ked nema.vystrih po pupok a holy zadok,to uz je skor vulgarne

autor
26. júl 2024

Tie, co maju rady modu, o nej aj rady diskutuju. Od teba tu nezaznelo nic, len vyryvas. Nie nutne sa treba zapojit do kazdej temy, ak k tomu nemas co povedat.

jankalukasova
26. júl 2024

Ja si posledné roky kupujem letné šaty v mohite. Mám 36 rokov, kupujem si veľkosť XS alebo XXS, podľa strihu. V eshope je super výber.
@lenkakravcova toto sú jedny z mojich obľúbených letných šiat, ktoré nosím. Netrčí mi nikde nič. Konštatujem, že modelka na obrázku ich vôbec "nepredala". Sú krásne, ľahké, vzdušné, mám ryšavé vlasy a v kombinácii s tou zelenou mi idú. Medzi tým etno štýlom a trčiacim vrchom aj spodkom je obrovské spektrum, v ktorom sa žena môže cítiť krásna. To čo si pridala je veľmi špecifické a nie každému sa to páči. Pre mňa je to veľké a beztvaré a chýba mi k tomu už len teepee.

1mina
26. júl 2024

Autorka nič si z toho nerob niektoré tie poznámky ja nato nevidím nič zle 😂 koľkokrát sú tu také hovadiny že až a v diskusii to nikomu neprekáža.... Ja to beriem tak že sú ženy ktoré móda baví, majú obhliadnutych x stránok kde sú aké šaty atď, sama mám také kamošky, a tie to berú ako svoj relax tak ich neobťažuje ale baví niekomu takto poradiť, tak ako niekoho bavi len tak komentovat. Veď nikto ich nenúti ak sa im nechce to hľadať a dávať sem odkazy 😂 ...ale poznám to, ja som sa raz spýtala ako peru papierový paplón lebo ja som svoj dala na 60tku podľa cedulky, aj do sušičky riadne presadiť a smrdel aj tak, a fakt sa mi nechcelo googlitnobereny tipy a dostala som tiež náklad že čo chcem robiť so životom keď neviem paplón oprať 😂

aliste
26. júl 2024

ja som si teraz objednala zo sheinu tieto,su dlhsie ale maju rozporok,citim sa v nich super,nenosim dlhe saty lebo som nizsia ale tieto mi vynimocne nevadia

lenkakravcova
26. júl 2024

@kofa77 kamarátka nemuslimka si presne tie kupovala 😀 takže asi to nezáleží dokonca ani od viery.
Každý má iný vkus. 🙂

lenkakravcova
26. júl 2024

@aliste aká farba podľa teba sa ku mne hodí? Nikdy si neviem vybrať. V tmavých s bielou pleťou vyzerám ako z hororového filmu. V studených odtieňoch viac menej to isté. 🙂 kľudne poraď. Budem len rada.

aliste
26. júl 2024

@aliste oblubila som si aj komplety toto leto,tiez mam 2 chalanov takze musim mysliet aj na prakticku stranku ale zboznujem aj sukne,kratke saty,bluzky,nenosim vystrihy ja si dam radsej kratasy,sukne lebo nohy mam pekne
Mam rada rozne vyrezy na obleceni ale decetne,nohavice s vysokymi rozparkami az ku stehnam k tomu crop top
ak chces najst pekne stylove oblecenie skus modnyeshop,alex it fashion,andzela tam si urcite vyberies

onedaynick
26. júl 2024

@mircalla ja mam rada stylove oblecenie, nasla som tu par inspiracii. Fajn tema.

klementinka58
26. júl 2024

@lenkakravcova mne sa tvoj styl paci, tiez mam jedny podobne saty a maju uspech

mam viac siat znacky veronika in, buga ( cesky vyrobca) , mne sa nepacia tie stranky so satami kde je turecky tovar.
Mohito rada kupujem, obcas aj reserved

lenkakravcova
26. júl 2024

@klementinka58 mohito a reserved odporúčam aj ja. Väčšinou som tam vždy niečo našla čo sa mi páčilo. 🙂 raz za čas aj na Zalande (tam z Nextu, len pri tom pozor na číslovanie - veľa veci mi bolo veľkých)

autor
26. júl 2024

@1mina toto je fakt uz moc 🙈 naozaj sa tu da rypat do vsetkeho... Miesto toho, aby tu vznikla slusna babska debata... Ale nrvadi, nasla som tu aj zaujimave tipy, inspiracie, vybehnem este dnes do mesta a poobzeram sa po niecom 🙂

gubcikova
26. júl 2024

Ja mam 37 a necítim sa na to a nech si hovorí kto chce čo chce. Nosím tieto šaty

mircalla
26. júl 2024

@onedaynick Ano. Chapem. Ale napisat nechce sa mi klikat, nemam na to energiu a zaroven tvrdit, ze mam rada modu...no asi tazko. To mi pride presne ako niekto, kto je lenivy pouzit google a radsej sa opyta tu na vsetko. Moda je velmi specificka vec, ona nema ani predstavu, co chce a radit niekomu, koho vkus vobec nepoznas a nevies ani detialy okrem veku a ze sexy je prinajmensom divne. Mne sa napriklad 95% veci, co sa tu objavia v diskusia na foto vobec nepac

mircalla
26. júl 2024

@onedaynick Zo siat co sa tu objavili tu konkretne by som si nevybrala nic, mozno tie cervene....Shein a podobne ani nahodou.

hefo
26. júl 2024

@aliste Ona sa nesmie cítiť sexy, asi to Korán zakazuje...

victoriab
26. júl 2024

@stanulienkat vidis a mna by zas zaujimalo, ci existuje takyto "kodex" aj pre chlapa, otca. ci zas len spolocnost (alebo zeny samotne) vytvaraju na seba tlak, co ano a co nie a co vsetko nesmu?

pictbridge
26. júl 2024

@lenkakravcova mam 38 ale v tomto keby ma môj muž videl tak by sa počural od smiechu 🤣🤣 to je tak pre 60+

gab1sol
26. júl 2024

Tiež mám 37 a mám dve deti. A tiež to cítim ako ty, ale musím povedať, čo niektorí vnímajú ako sexi, pre iných to môže byť inak. A tiež, čo na niektorých vyzerá sexi, na nás to tak nemusí vyzerať. Ja sa najviac cítim sexi, keď nechám vyniknúť moje nohy vo vysokých opätkoch. A je jedno, či mám dlhé alebo krátke šaty, či sukňu. Ale napríklad sexi som sa cítila aj takto (šaty z H&M) a hlavne, páčilo sa to aj môjmu mužovi. Iným sa to páčiť nemuselo a ani to nemuselo na iných pôsobiť sexi. Skús sa zamyslieť nad tým, čo teba robí sexi (ako napríklad ja tak vnímam moje nohy) a daj vyniknúť tomu. 😉

lenkakravcova
26. júl 2024

@pictbridge vážne? Tvoj muž sa pocurava od smiechu? V 40tke je to skoro na inkontinenciu.

raffaella
26. júl 2024

@gab1sol nevyžiadaná rada 🙈 ale do takýchto nízkych Converse (ja mám ešte aj Superga) sa najlepšie hodia úplne nízke ponožky, čo potom vyzerá ako by ponožky ani neboli. V Kauflande majú také nízke Oanda, výborne sedia práve do Converse a Superga.
Inak krásne vyniknú na tebe tie šaty 👌

lakebabe
26. júl 2024

@lenkakravcova ja si neviem predstaviť v takých šatách existovať keď je vonku denne 35+ v dlhom rukáve

gab1sol
26. júl 2024

@raffaella štandardne áno, len ja mám “blbé päty” od narodenia a ľahko sa mi urobí otlak. A tu som vyššími ponožkami práve jeden “chránila”, keďže mi práve lém tenisky išiel cez to miesto, tak som si dala vyššie ponožky. 😉 Takže občas sa stane, že si musím dať vyššie ponožky. Inak nosím presne ako spomínaš, že ich v teniske nevidno.

babulkomale
26. júl 2024

@raffaella mne sa skoro vsetky nizke ponozky zhrnu...