icon

Aké sexi šaty sú vhodné pre 37-ročnú matku?

25. júl 2024

Žienky s dobrým vkusom, dajte tip na nejaké sexi šaty vhodné pre ženu/matku 37 r. Niečo nie vulgárne, ale pritom svieže, sexi, za čím sa muži (aj ženy) otočia 😁, neformálne, na letné večery. Ďakujem 😘

mircalla
26. júl 2024

@gab1sol Mas peknu postavu a vyzeras vyborne. Ja prave pre toto nikomu neradim. Malo zien ma uplne sumernu postavu, a preto si treba najma strihy vyberat podla postavy, co mi sedi a nie podla rad....

raffaella
26. júl 2024

@babulkomale z Kauflandu sa ti nezhrnu 😊 viem presne čo myslíš, mne to robili všetky okrem týchto spomínaných, oni totiž zakryjú celý nart a pevne držia.

zazka666
26. júl 2024

@sovica tie modré sú mňam

babulkomale
26. júl 2024

@raffaella pozriem, ďakujem

mircalla
26. júl 2024

Ale preskocila som jednu stranu a tie saty co dala @sovica su cool

stanulienkat
26. júl 2024

@victoriab nikde nepíšem že sa to nesmie nosiť. Ja len píšem svoj názor. Každý by sa mal obliecť s určitým vkusom a súdnosťou s ohladom na vek, status, postavu, prilezitost..... Nie je nič horšie ako baba čo chce byť sexi a je dogabana. Mnohé baby sem dali perfektné linky na krásne šaty- aj pekne vyzývavé, aj zahalujúce a stále boli sexi. Stále trvám na tej súdnosti a v kuse. Aj ja mam postavu ako v 20-ke a lepsiu ako vacsina mojich rovesnicok. ALE mam 40+ a nebudem sa obliekat ako 16-tka. Bola by som akurat na smiech. A samozrejme mam aj sexi saty a aj odhalujuce, ale inak ako je v poriadku u mladej baby. A áno, aj u chlapov je kódex z ktorého by nám nemali šedivieť vlasy- staré upotené košele, rozopnuté košele s holou hruďou, ponožky v sandáloch a podobne.. Teraz je presne taka debata, kde si baba obliekla uplne nevhodne saty na svadbu. Mozno opat povies, ze nech si oblecie, co chce... V konecnom dosledku mas pravdu, ale je smutne, ked sa clovek nevie obliect.
Samozrejme nenarazam na autorku-pre upresnenie. Len vseobecne.

dominikamacakova
26. júl 2024

@sovica toto sú sexi šaty? 😅😅 Pre boha

vanilka83
26. júl 2024

Tak také ja kupujem napr. V mohito.com ženské letné kvetinové vzdušné romantické aj elegantné

stanulienkat
26. júl 2024

@dominikamacakova ano, su sexi. Sexi saty neznamenaju, ze ti trcia chlpy z nohaviciek a vyliezaju kozy a su sietkove. Sexi saty mozu byt aj dlhe,podciarkuju zenskost a sexepil, nie su prvoplanovo vulgarne a nechavaju priestor pre muzsku fantaziu. Sexi neznamena, ze musi vyzerat ako keby usla na strich. Samozrejme, ze su pekne a sexi aj minisaty, rozne rafinovane strihy, ale nemusia nevyhnutne kricat-pretiahni ma.🙄

dominikamacakova
26. júl 2024

@stanulienkat what 🤣🤣🤣 Máš dobrú fantáziu keď ti napadne takýto opis sexi šiat. No fuj 😀

stanulienkat
26. júl 2024

@dominikamacakova 😂Tak vela ludi si mysli, ze sexi je len to, co najviac odhaluje. Co nie je pravda.

kofa77
26. júl 2024

ked ono "byt sexi" nie je o satach, je to o urcitom vyzarovani a pre kazdheo je to nieco ine. pre mna je to-u zeny, stihlejsia, nie anorekticka postava, dlhy krk, stihle clenky, pekna plet , vlasy, pekne zuby, a najdolezitejsie urcity prejav a tzv. vzezreni v cestine. a moze mat aj zasteru na sebe.
saty dobry den kozy ven vo mne evokuju zenu sa malym sebavedomim, dost zufalu navyse

vanilka83
26. júl 2024
lenkakravcova
26. júl 2024

@lakebabe to je úplne vpohode. Je to bavlna. Od hrudníka dole je to voľne, čiže vzduch fajne cirkuuluje. Oveľa viac som sa potila v šortkách nalepenych na tele a tielku. Aj keď to vyzerá na prvý pohľad tak že je v nich teplo, je to naopak. Na jeseň keď už mi je v nich zima aj so spodnickou, tak prechádzam na rifle 😅

mell27
26. júl 2024

@lenkakravcova prosím, máš aj link na tie šaty?

lenkakravcova
26. júl 2024

@mell27 pošlem ti do správy, žeby to nebolo ako reklama

mantilka
26. júl 2024

Bonprix

mell27
26. júl 2024

@lenkakravcova vďaka 😊

mantilka
26. júl 2024

Všetko Bonprix

mantilka
26. júl 2024

Autorka hlavne ty sa musíš cítiť sexi. Ako sa cítiš, tak ťa vnímajú iní. Takže hore hlavu, úsmev na tvary a všetci tí uveria...😜

mantilka
26. júl 2024

A hlavne výrazné farby, vzory úsmev a sebavedomie. Pozri sa na seba v zrkadle a pochval sa. Usmej sa a stačí otvoriť dvere, vykročiť a rovnako naladená ísť.

shee11
26. júl 2024

Ahoj, kukni lovecolors.sk ženská rafinovaná slow fashion móda.

kathhii
Autor odpoveď zmazal
mirage
26. júl 2024

@mantilka tak toto fakt ja - za mna nepovazujem za sexi.

bababibi
26. júl 2024

Určite mrkni markíza móda italiana 👍

janulka1802
26. júl 2024

Uff, tie bonprix určite nie. To nosia moje 60-ročné kolegyne. Strašné tie vzory, farby.