Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?
Ženy, poraďte. Dostala som od švagrinej kabelku. Podľa mňa je to fake. Viem, že darovanému koňovi na zuby nepozeraj, ale mne sa strašne priečia fejkové kúsky. Radšej mať lacnejšiu neznačkovú vec, ako sa pýšiť falošnou značkou. Nechcem ju uraziť, preto by som sa chcela poradiť, či ide o originál, alebo fake. Pôsobí na mňa lacno, aj keď má všetko, čo originálna Guess kabelka má mať, podšívka, rovné šitie, QR kód s odkazom na stránku Guess. Tento model je aj na iných stránkach, avšak už väčšinou vypredaný. Má ju niekto doma? Poraďte, na čo sa ešte pozrieť?

Bude to taky lacny original, co predavaju napr na Zal. Za cca 60-70 eur.
@la_dolce_vita https://www.zalando.sk/guess-noelle-top-zip-kab...
Na Zalando sú fejky? Presne tu som ju našla. 😳
na Zalande su originaly... pokial ti sedia stitky, aj sitie, nema byt preco fake
Preco je to podla teba fejk? Lebo svagrina?
Nos ju. Kabelka je pekna. A ked clovek nevidi rozdiel medzi fejkom a originalom-kde je problem? A tie kabelky-akoze znackove posobia naozaj lacno. Vacsinou to je z gumy a keby tam nebola nacapena znacka, clovek to ani nekupi.
Urcite nie, su to originaly. Mam odtial tiez kabelky, ceny sa menia, mam podobnu za menej na take bezne nosenie.
Ak sa ti páči, tak ju nos, aj nie, daj ju niekam do skrine a nerieš.
Zas guess značka nieje až taka drahá aby si niekto kupoval fake. Napíšeme o značke hermes a pod ale guess co je bežné dostupná pre normálnych ľudí
@la_dolce_vita 70€ za guess nie je lacné :D to je bežná cena niektorých kúskov
@really8 Lebo na mňa pôsobí lacno. Nepríde mi to ako koža
Kozena nie je urcite.
Nie je kožená, tu platis za značku
Oni možno ani kožu nerobia.
@tina1549 ano, viem, ale aj drahsie su, tato je z tych lacnejsich, tak som to myslela 🙂
Guess ma vacsinou kozenkove kabelky... ano, robia sa aj fake Guess, ale to vacsinou vidiet na prvy pohlad a ani nesedia stitky
Ja mám asi 3 kabelky tejto značky a som spokojná.
https://www.guess.eu/en-sk/guess/women/bags/sho... oficialna stranka, pozri material
Podľa mňa je original, cena je to úplne normálna 🙂
podľa mna je pekná a pri guess si myslím, že ťa nebude nikto podozrievať že máš fake :D
krásna, pokojne by som ju nosila.
Guess pre mňa značka ani nie je. Veci sú lacné a aj tak vyzerajú. Ale to je môj subjektívny názor. Toto kľudne originál byt môže a podla všetkého je.
Mozno to bude tym ze je to guess. Nevidela som od nich jednu peknu vec
@ariannazara nasiel som jednu vo vypredaji,zlava 34%,no nekup to🙈
@chicca555 no sedí to podľa stránky 😬 Takže evidentne originál. Len som nečakala, že originál kabelky môžu pôsobiť tak lacno.
Nechceš ju? Kľudne ju za polovicu kúpim. Môžeme sa dohodnúť
Inak, všetky, ktoré píšete, že ide o lacnú kabelku. 😳 Práveže ja som v šoku,že za to niekto vypýta 125€
Pre mňa je to teda celkom dosť. Až som v šoku zo švagrinej.
Tieto kabelky su také lacné, ze sa nefejkuju. Ak ju už nepredávajú, tak najskôr Ti dala takú co už má dlhšie doma a nenosí ju.
70 ečiniek za guess je teda extrémne drahé. Je to absolútny črep, ktorý si zaslúži tak cenovku do 10€ :D ale vyrobili z toho pseudo značku aby si aj obyčajní ľudia mohli dopriať akože luxus :D

Kľudne to môže byť originál, ved tie kabelky všetky pôsobia lacno