icon

Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?

19. mar 2025

Ženy, poraďte. Dostala som od švagrinej kabelku. Podľa mňa je to fake. Viem, že darovanému koňovi na zuby nepozeraj, ale mne sa strašne priečia fejkové kúsky. Radšej mať lacnejšiu neznačkovú vec, ako sa pýšiť falošnou značkou. Nechcem ju uraziť, preto by som sa chcela poradiť, či ide o originál, alebo fake. Pôsobí na mňa lacno, aj keď má všetko, čo originálna Guess kabelka má mať, podšívka, rovné šitie, QR kód s odkazom na stránku Guess. Tento model je aj na iných stránkach, avšak už väčšinou vypredaný. Má ju niekto doma? Poraďte, na čo sa ešte pozrieť?

Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?Ako rozoznať originálnu Guess kabelku od napodobeniny?
Strana
z3
nikha2809
19. mar 2025

Kľudne to môže byť originál, ved tie kabelky všetky pôsobia lacno

la_dolce_vita
19. mar 2025

Bude to taky lacny original, co predavaju napr na Zal. Za cca 60-70 eur.

autor
19. mar 2025

@la_dolce_vita https://www.zalando.sk/guess-noelle-top-zip-kab...
Na Zalando sú fejky? Presne tu som ju našla. 😳

chicca555
19. mar 2025

na Zalande su originaly... pokial ti sedia stitky, aj sitie, nema byt preco fake

really8
19. mar 2025

Preco je to podla teba fejk? Lebo svagrina?

stanulienkat
19. mar 2025

Nos ju. Kabelka je pekna. A ked clovek nevidi rozdiel medzi fejkom a originalom-kde je problem? A tie kabelky-akoze znackove posobia naozaj lacno. Vacsinou to je z gumy a keby tam nebola nacapena znacka, clovek to ani nekupi.

la_dolce_vita
19. mar 2025

Urcite nie, su to originaly. Mam odtial tiez kabelky, ceny sa menia, mam podobnu za menej na take bezne nosenie.

elenka74
19. mar 2025

Ak sa ti páči, tak ju nos, aj nie, daj ju niekam do skrine a nerieš.

ariannazara
19. mar 2025

Zas guess značka nieje až taka drahá aby si niekto kupoval fake. Napíšeme o značke hermes a pod ale guess co je bežné dostupná pre normálnych ľudí

tina1549
19. mar 2025

@la_dolce_vita 70€ za guess nie je lacné :D to je bežná cena niektorých kúskov

sono2
19. mar 2025

Guess neni nejaká značka. Ja som myslela, že sa fake nerobí z tejto značky
@nikha2809 presne

autor
19. mar 2025

@really8 Lebo na mňa pôsobí lacno. Nepríde mi to ako koža

la_dolce_vita
19. mar 2025

Kozena nie je urcite.

7miriam77
19. mar 2025

Nie je kožená, tu platis za značku

sono2
19. mar 2025

Oni možno ani kožu nerobia.

la_dolce_vita
19. mar 2025

@tina1549 ano, viem, ale aj drahsie su, tato je z tych lacnejsich, tak som to myslela 🙂

chicca555
19. mar 2025

Guess ma vacsinou kozenkove kabelky... ano, robia sa aj fake Guess, ale to vacsinou vidiet na prvy pohlad a ani nesedia stitky

elenka74
19. mar 2025

Ja mám asi 3 kabelky tejto značky a som spokojná.

chicca555
19. mar 2025

https://www.guess.eu/en-sk/guess/women/bags/sho... oficialna stranka, pozri material

joja101
19. mar 2025

Podľa mňa je original, cena je to úplne normálna 🙂

tina1549
19. mar 2025

podľa mna je pekná a pri guess si myslím, že ťa nebude nikto podozrievať že máš fake :D

oliviakatka
19. mar 2025

krásna, pokojne by som ju nosila.

lucia13022023
19. mar 2025

Guess pre mňa značka ani nie je. Veci sú lacné a aj tak vyzerajú. Ale to je môj subjektívny názor. Toto kľudne originál byt môže a podla všetkého je.

really8
19. mar 2025

Mozno to bude tym ze je to guess. Nevidela som od nich jednu peknu vec

tundra
19. mar 2025

@ariannazara nasiel som jednu vo vypredaji,zlava 34%,no nekup to🙈

autor
19. mar 2025

@chicca555 no sedí to podľa stránky 😬 Takže evidentne originál. Len som nečakala, že originál kabelky môžu pôsobiť tak lacno.

pribinak
19. mar 2025

Nechceš ju? Kľudne ju za polovicu kúpim. Môžeme sa dohodnúť

autor
19. mar 2025

Inak, všetky, ktoré píšete, že ide o lacnú kabelku. 😳 Práveže ja som v šoku,že za to niekto vypýta 125€
Pre mňa je to teda celkom dosť. Až som v šoku zo švagrinej.

personality
19. mar 2025

Tieto kabelky su také lacné, ze sa nefejkuju. Ak ju už nepredávajú, tak najskôr Ti dala takú co už má dlhšie doma a nenosí ju.

procrastique
19. mar 2025

70 ečiniek za guess je teda extrémne drahé. Je to absolútny črep, ktorý si zaslúži tak cenovku do 10€ :D ale vyrobili z toho pseudo značku aby si aj obyčajní ľudia mohli dopriať akože luxus :D

Strana
z3