Ako sa správne obliecť do bežnej kancelárie?
Ako sa obliekate do prace? Bežná kancelárska robota. Moja kolegyňa často.nosi kratasy pod rit, silonky a vysoké čižmy. Neviem sa rozhodnúť, či sa mi to paci. Príde mi to trochu zvláštne že kratasy (letný kúsok) a čižmy (zimný kusok)
Pokial nemate dresscode povinny, a nikomu to nevadi, tak nech nosi aj kostym jednorozca. Neries
Moja kolegyna chodi ako na pilates. . Tiez sa mi to nepozdava tak ale aspon postavu na to ma 😅
Ja chodím väčšinou v športovom, rifle, botasky, mikina... V lete skôr šaty.. jedna kolegyňa chodí len v sukniach, často aj kratších.. ale tiež nemáme dresscode
Saty,sukne,rifle. Striedam to chodim aj elegantne aj sportovejsie,ale vzdy slusne. Vystrihy ani mini nenosim do prace.
My nemáme dresscode, ale aj tak ludia dodržiavajú slušnejšie oblečenie. Nikto si nedovolí ist do práce tak divotvorne oblečený. Môj osobný názor je, že aj výzorom robím meno sebe s svojmu oddeleniu. Ja chodím do práce výhradne elegantne oblečená, alebo aspon športová elegancia. Upravená, namalovana. Uz ked rifle, tak k nim jedine dajake kvalitné mokasíny, sako, bluzka, nejaka zaujimava bizuteria...
U nás tiež nie je dresscode, každý nosí čo chce. Niektorí chodia dokonca v teplákoch, to sa mi veľmi nepozdáva ale každého vec. Ja podľa nálady, väčšinou rifle a slušnejšie tričko, žiadne croptopy, občas sukne. Staršie kolegyne podobne, nohavice a blúzka. Do práce by som ja osobne nikdy nešla v teplákoch alebo legínach ale keď je tak niekto tak naučený, prečo nie.
u nás nie je dresscode. Mám kolegyne, ktoré chodia len v štekloch, sukne, šaty. Ďalšie skoro vôbec nenosí rifle, len slušné gate, blúzky,Ja ako sa mi chce - rifle, tričká, tenisky, niekedy sukne, blúzky, šaty, lodičky ( ale slušne len keď idem autom, lebo ináč chodím pešo cez horu). Myslím si, že tepláky a ani legíny do práce nepatria.
A tie, co nosíte podpätky, zvykne si noha? Jedna moja kolegyňa je v lodickach (dosť vysoke) celý deň plus cupita cestou domov asi 10 min, po ceste nákup.
My máme dresscode a ani nevieš ako mi chýbajú rifle, u nás nohavice, šaty a sukne len nad kolená, žiadne krátke, v lete žiadne žabky, šľapky jedine sandále, košele, saká, svetrík žiadne výstrih niekedy je to riadne o drzku keď ráno stojím pred skriňou.
pocuvaj, co riesis kolegyne a ich opatky?
@mirage je to len obyčajná diskusia, nič viac za tým nehľadaj. Ja v opatkoch nevydržím. Tak sa len zaujímam, či pravidelným nosením dá sa navyknut
@zuzika87 muz v robote neprichadza do kontaktu so zakaznikmi a aj napriek tomu maju nariadene dlhe nohavice a uzatvorene topanky celorocne...
Zalezi o aku pracu sa jedna. Pokial sa zamestnanec stretava s klientami mal by tomu prisposobit svoju vizaz. Samozrejme s prihliadnutim na pracovnu poziciu,ine je ked je praca za barom a bankovnictvo,administrativa. Pokial je praca vylucena o kontakt s klientami a ste tam len kolegovci potom je vpohode obliekat sa podla seba.
@guiseppinka ja žiaľ prichádzam takže musím k tomu prispôsobiť aj oblečenie, v leginach a teplákoch som nikdy nechodila ani keď som mala inú prácu ale tu je to ťažké musíš oblečením reprezentovať ale zvykla som si no najviac sa teším domov na tepláky 🤣
Podla mna je dost dolezite, ci sa pri praci stretavate s klientmi alebo nie. Ak ide o uplny backoffice, a zamestnavatel nevyzaduje dresscode, tak by mi bolo srdecne jedno, ako pridu ludia do prace, dolezite je, ako je vykonana praca.
Ja chodim v mikina + rifle/nohavice, do mojej prace je to ideal. Osobne mi tieto kratasy pod rit, silonky a vysoke rifle pridu vulgarne do akejkolvek prace.
Tak to musí byť trapné že dosť 😂🤗
Noha si zvykne, poskracuju sa šľachy, potom už máš problém si obuť topanky na nízkom...plus tie deformácie chodidlá vyzerajú "luxusne" a musí to aj boliet...
áno, dá. Treba začať od nižších so širším podpätkom. Ja mám do práce asi 3 druhy, ale ani jedny nemajú ihličkový podpätok 10 cm a viac. K nohaviciam vieš dať noečo takéto: https://www.totochcem.sk/lodicky/22210-bezove-l... , k sukni a šatom tiež, prípadne niečo v tomto štýle. https://www.imoda.sk/lodicky-na-hrubom-opatku.html. Nemusia to byť vždy automaticky klasické lodičky s 10 cm opätkom.
Ja som si spomenula na byvaleho kolegu, ktory chodil v lete v plavkovych kratasoch do prace, lebo rovno z roboty sa chodil kupat 😃
Ja som tento rok začala nosiť vo veľkom podpätky. A nie je opätok ako opätok. Mám čierne vysoké čižmy na ihličkových opätkoch a vydržím v nich celý deň úplne v pohode ani neviem. A potom mám aj s hrubým opätkom a v tých sa oveľa horšie chodí. Zvyknúť sa dá a je to najmä o cviku. Inak chodím do práce väčšinou v šatách a sukniach. Si robím srandu, že ja sa pekne obliekam pre svoje kolegyne 😀Nemáme v office dress code ale všetky chodíme slušne a pekne oblečené. Žiadne tepláky, legíny a mini kratase sa u nás nekonajú. Dievčatá nosia aj rifle a občas nejaká mikina. Ja mám radšej elegantnejší štýl.
ja mám v robote ,,uniformu,, takže na cestu do/z si oblečiem čo chcem a nikto nerieši. Ale zase žiadne nejaké výstrelky cez. Deravé, ošúchané, to nie. Dám si aj leginy , ktomu dlhý pulover, blúzku, alebo šaty, a tie kraťasy a čižmy mi tie ž prídu OK, PRed tým som pracovala v kancelárii a nosila som väčšinou rifle, triško, blúzku, športovo elegantný štýl.