Ako sa vyrovnať s módou v strednom veku?
Ahojte prišli do módy tieto široké zvonove nohavice a ja som zúfalá , mne sa to nepáči ani nehodí, nosila som to ako dieťa puberťáčka 🙈teraz mám 35 , keďže som ešte na RD módu som neriešila a chodím skôr športovo a rifle mám ale Skinny , proste ja ani tie s vysokým pasom rifle nemôžem mňa to tlači na brucho , a to som chudá myslím že mám stále peknú postavu . Som úplne out ak budem nosiť moje staré skinny rifle 😁😃 lebo ja si neviem predstavit nosiť tie zvukové a vidím že baby majú hole brucha tie croptopy čo ja už vôbec nie hoci ploche brucho mám nechcem to , čo nosíte ženy v mojom veku
Od svojej cca 30.. absolútne neriešim otrocky trendy, nosím to, čo mi sedí a mám svätý pokoj... Vyberám si z trendov len to, čo som ochotná akceptovať.
Oblec si kludne to co ti vyhovuje a v com sa citis dobre. To ze sa vracaju zvonove nohavice som si vsimla aj ja, ale iba pred par dnami a prvy dojem bol otras, tak ze myslim,ze ani mna toto nechyti. Skinny vidim tiez este nosit stale.
Ty mas problemy. Nos to co sa ti paci, co sa ti hodi, v com sa citis dobre. Zvonaky som nosila na strednej, odvtedy nie, je to otrasne. Crop top detto, nezapravujem si koselu, tricko do nohavic, nepaci sa mi to. Nenosim oversize, ani siroke gate, ani velke mikiny, ani neforemne kabaty. Mam rada klasicku modu, kde zena vyzera ako zena, nie ako nejaky ratafak plachta. A citim sa fajn, je mi jedno aky je momentalne trend.. a kto ich vlastne udava? A preco by som sa tym mala riadit? Ved nos co chces.
Si zufala? 😅 Niekto ta nuti nosit tieto veci? Ak nie tak, nechapem pointu tohto prispevku.
Normalne sa stale predavaju aj rifle s nizkym pasom a v obchodoch najdes aj ine tricka ako crop topy 😁, ale to ti je snad jasne. Kazda doba ma svoje vychytavky, ale to neznamena, ze standardne basic veci uz nie su v mode...
Ja nosím všetko. Aj široké, aj skinny, aj všetko, v com sa sama sebe páčim. Dlhšie trvalo, kým som našla nejaké z tých širokých, ktoré mi sadli, teraz mám niekolko kusov a rada ich nosím. Ale pred rokom to bolo pre mňa ešte nemysliteľné. Nos to, v čom sa cítis dobre. A skinny nie su out.
Preboha živého nemusíš kráčať s davom za každú cenu 🤦♀️ alebo musíš nech si IN?
Nos, co sa ti paci a co ti sedi. Ak sa v tom budes citit dobre a budes spokojna, tak aj ostatni ludia ta budu vnimat pozitivne. Verim, ze si obklopena ludmi, ktori nebudu riesit, ci mas alebo nemas zvonove gate, lebo to naozaj nie je podstatne.
Táto "móda" sa stále mení mám 27 a môžem to kašľať nosím skiny lebo sa v nich cítim dobre 😀 okrem toho keď sa chceš držať módy tak skinny sa vracajú 👌🏻😀
Niekto zmenil nadpis alebo 35 BERIES AKO STREDNY VEK ? 😱😃😃
Cim som starsia,tym viac nosim nadcasove veci a quiet luxury🙂
Keby prídem domov vo zvonovych nohaviciach, tak moj muž v momente vytiahne mobil a začne si ma fotiť a popritom by sa isto rehotal tak, že by až krochkal.
A to mám 30 ...
Takéto veci nechajme pre deti, nech sa oni hovadia 😬
Btw.
To je ako keby sa môj krásny úžasný muž zrazu premenil na teplošskeho pubertiaka vo znonovych rifliach, tielku a naustnici v uchu s krížikom .. 🙈🙈🙈
😳 35 ročná stredný vek a neschopnosť kúpiť si čo chce?
Nos co sa ti páči. Ja absolútne neriešim ci sa niekomu páči co mam na sebe alebo nie. Nosím straight fit jeany, aj mierne baggy, ja by som si skinny nedala ani omylom. A ešte keď boli v móde s dvomi čiarami na kolenách, čo boli akože diery 🤮🤣 a keby to je zas o rok "v móde", ja by som ďalej nosila rifle aké sa páčia mne.
To isté crop topy...brucho mam ukážkové, vypracované, ale crop top si na seba nedám, je to lacne a nemám 13 rokov 😁 nezaujíma ma, či sa to nosí alebo nenosí. Proste nos co chceš a druhých si nevšímaj.
Nos to v čom sa ty sama cítiš ok ja najradšej mám rifle a mikiny a tak chodím stále aj v robote a v lete tričko a rifle nenosím nič iné a takto mi to vyhovuje a 35 prosím tá to je mladý vek aj môj je mladý a to mám 50
Nosím carpentery, baggy, zvony, cropy, mám 35 a som tak v prvej tretine mojho veku. Rozhodne nie v strede. Nosim si co chcem a citim sa mlado, robim blaznive veci a vies preco? Lebo tento vek mam prvy krat v zivote a neviem ako sa mam spravat. To existuje nejaka prirucka?Mas 30 rokov, nenos ciapku s brbmolcom a siroke nohavice? Prosim ta. Nos čo chces. 🤦🏻♀️
Mám 42 a zvonáče nosím, lebo mi sedia a dobre sa v nich cítim, nie preto, či sú alebo nie sú in. S tým stredným vekom si príjemne pobavila.
Ja mám ešte o pár rokov viac ako ty a už cca 7-8 r absolútne neriešim módne trendy. Podobne ako ty nemám v láske crop topy, zvonove nohavice, hole chrbty, oblečenie ako bezdomovec ( 3x väčšie), všeobecne neforemné, u mňa sú legíny na šport atď... Zastávam ale názor aby si každý nosil čo mu je pohodlné, ale aby to bolo vhodné na konkrétnu udalosť. Ja stále nosím moje milované skinny jeansy, lodičky so špicatou( okruhlou) špičkou a ihlickovym opätkom a nech ... Ja sa v tom cítim dobre, lichotí to mojej postave, páči sa to mne aj MM
Mám toľko rokov čo ty a tie zvonové milujem. Ale nie tie širočizné rozšírené pomaly od polky stehien, ale obtiahnuté a rozšírené až pri členkoch. Takže ja sa teším, že je to tu opäť. Ale nosím aj skinny, lebo mám dlhé štíhle nohy a neriadim sa tým, čo je módne, ale kupujem, čo sa mne páči a hodí. A pevne verím, že to o strednom veku napísali admini, lebo 35 rozhodne nie je stredný vek.
Co sa stane ak si nedas zvonace? Nikto sa s tebou nebude bavit? Budes horsi clovek? Vies preco kazdy stvrtrok menia tie trendy? Aby ludia kupovali a kupovali a kupovali nove veci. Ani to nestihnes vynosit a je to akoze out. Mam ich v pazi, nosim v com mi je najlepsie a nech si kazdy mysli co chce. Nebudem to podporovat, len sa vyraba a vyraba na ukor tych pracovnikov a zivotneho prostredia. Inak sa cudujem, ze zena v tvojom veku toto riesi. Pochopim este nastrocnych co chcu zapadnut a nechapu realitu.
Mám 26 a nič širšie ako momfit som na seba nedala a ani neplánujem, nepáči sa mi to, tak ako sa iným možno nepáčia skinny a vieš čo? Je mi to jedno 😅. Maj svoj štýl a nos čo sa tebe páči a hodí 🤷🏼♀️
Jezis, ze zeny v strednom veku... to vazne je 35 rokov stredny vek? Sakra, citim sa teraz hrozne staro 😬
@diewcatqoo nie,ja mam pocit ze od 35 to zacalo secko praveze davat zmysel.teraz 42 a rochnim si
@diewcatqoo
@ivik4
Keďže priemerná dĺžka života je okolo 70 rokov, tak logicky 35 rokov by mal byť stredný vek. Aj keď je mi jasné, že väčšina ľudí sa ešte veľa rokov po 35ke cíti mlado, matematika nepustí.
@diewcatqoo zeny v strednom veku teraz bezne rodia prve deti 😃

Nos čo sa tebe páči