Ako si vybrať správny strih riflí po pôrode?
Ahojte, som už kúsok zúfalá, som po troch pôrodoch, už pol roka cvičím, ale mám problém s diastázou a príšernou kožnou riasou na bruchu . Mám aj nejaké to kilo navyše ešte, ale postupne to ide dole. Tréner vravel, že s tým bruchom už veľa nespravíme, prevísať bude aj keď zhodím posledné kg a naberieme nejaké svaly . Už som s tým asi zmierená, ale mám problém z oblečením. Ja neviem na seba kúpiť žiadne padnúce nohavice. Vo všetkom to vidiet. V úzkych jeansov sa necítim úplne pohodlne, tlačí ma to do brucha. Nízke nosiť nemôžem kvôli jazvám po sekcií, mám dve a sú zle zahojené takže ma na ne všetko dráždi ... Manžel mi dnes kúpil takéto rifle a hovorí, že mi sedia . Mne sa to úplne nezdá. Aký máte názor? Som aj dosť nízka, čiže aj tam je problém, všetko vo väčšej veľkosti čo mi je dobré na bruchu mi je dlhé a mám povit , že aj široké na nohy 🙃🙃🙃
Prepáč za mňa nie, ja mám ten istý problém....
Nie.
Nie
Niekde vyvenčiť psa alebo do prírody ok, ale inak vyzerajú zle a nesedia ti. Na stehnách priveľké, dole priúzke, robia ti nesúmernú postavu.
@ada_alica pohode, tiež mám ten názor. Len muž má presviedča, že je to dobré 😀
Podla mna ano 🙂
NIe, ja by som skúsila asi nejaký strih ako tento v páse/na zadku voľnejší, ale na stehnách obtiahnutejší, nie vyslovene legínové na telo, ale také čo ukážu stehná aké sú, tie máš fajn. Tieto veľmi voľné v stehnách ti akurát rozširujú ešte aj stehná a celú ťa robia veľkou.
Nie vyzeras ako vysvetlený supa v nich. Ja tak vyzerám v tých chino nohaviciach. Toto co mas na sebe by som plastika neľútostný do koša. Teda mbe stačí pozrieť zrovna tento strih na vešiaky a stačí mi sekunda, hľadám ďalšie.
Ani netuším, komu by to mohlo pasovať. Mozno niekomu s plnými stehnami.
Tieto rifle rozhodne nie. Ale podotknem, že ti v nich nijak brucho nevidno, tak by som na tvojom mieste pozbierala zvyšky sebavedomia a šla si kúpiť rifle, ktoré pekne sadnú a neriešila kúsok kože na bruchu 🙂
Muz xhce mat pokoj 😂😂😂
@svetlonos ono to veľa ľudom fakt že pristane ale musí tip top sedieť pas a zadok, vtedy je to pekné. Mám takých asi 2 rifli, kde pekne sedia na týchto partiách 😊 ale dôležitý je tvar postavy
Práve som to ukazovala muzovi mojmu - nie, vreco! A masxteda aj odpoveď od chlapa 🙃
Deformujú ti postavu.
Prepáč strašne rifle, vyzerajú úplne ako keby si si mužove obliekla, tento pansky strih sa nehodí žiadnej žene ani keby čo bolo, navyše vyzerajú o tri veľkosti vacsie
Otrasne rifle toto. Vyskusala by som na tvojom mieste nejake s elastanom.
Môj názor, že tento strih sa nehodí na žiadnu ženskú postavu 🙊
Neforemne. Ale nic hrozne. Myslim, ze nemas zlu postavu na to, aby si ju trochu zvyraznila. Tie rifle kupoval bez teba?
Nie, prepáč 🙂
Nie nesedia ti ☺️
Vráť ich naspäť mužovi. Toto by sa nehodilo žiadnej žene. 🫣😬
Nie nesedia. Ja tiez taketo strihy nemozem. Tiez som male pivo (mam 153 cm)… jedine co mozem je skinny, priapadne este hore uzke a od kolien sa rozsirujuce. Minule som si podobny strih skusala a skoro som sa usulala v kabinke na sebe 🤣
Toto vrat prosim a musis hladat dalej no
Prepac,podľa mňa sú hrozne a hrozne by boli na kazdom🙉
Môžeš si dovoliť omnoho lepšie pretože postavu máš uplne v pohode😊
Možno keby boli o číslo menšie tak ti sadnú viac. Podla mna majú veeelmi hlboký sed.
Podla mna su ti velke a dlhe.keby maju správnu dlzku hned to ukaze inak. Na tvojom mieste by som zašla do obchodu Lewis a tam ti nájdu co ti najlepsie sedia! Cosi stoja,ale vydrzia ti roky a hlaveň maju kopu roznych strihov
@stanulienkat áno bezomňa. Lebo sme boli minule na nákupe a nič som si nekúpila..chcel mi urobiť radosť noo , ale nevyšlo...
@denkabemommy no to brucho v nich nevidieť, to je jediná výhoda. Ale mám ho naozaj. Napríklad v legínach a úzkych jeansoch to vidieť veľmi, mám dole na podbrušku tu kožu naskladanú poriadne.
@aandrea9 možno, toto je L , ale ja brucho má netlačia..
@sundew ďakujem, neviem či je niekde v okolí ale s nejakým výletom by som spojiť mohla a niečo pokúšať...
@ktobytobolpovedal bolo, ja mám ešte menej CM 🙊
Postavu mas v pohode. Rifle skuste vymenit (vratit) za lepsie sadnuce a podla mna aj odtienom rifloviny. Tieto posobia typom rifloviny skor chlapcensky, alebo pracovne (chalupa, zahrada...)