icon

Ako si vybrať správny strih riflí po pôrode?

1. mar 2025

Ahojte, som už kúsok zúfalá, som po troch pôrodoch, už pol roka cvičím, ale mám problém s diastázou a príšernou kožnou riasou na bruchu . Mám aj nejaké to kilo navyše ešte, ale postupne to ide dole. Tréner vravel, že s tým bruchom už veľa nespravíme, prevísať bude aj keď zhodím posledné kg a naberieme nejaké svaly . Už som s tým asi zmierená, ale mám problém z oblečením. Ja neviem na seba kúpiť žiadne padnúce nohavice. Vo všetkom to vidiet. V úzkych jeansov sa necítim úplne pohodlne, tlačí ma to do brucha. Nízke nosiť nemôžem kvôli jazvám po sekcií, mám dve a sú zle zahojené takže ma na ne všetko dráždi ... Manžel mi dnes kúpil takéto rifle a hovorí, že mi sedia . Mne sa to úplne nezdá. Aký máte názor? Som aj dosť nízka, čiže aj tam je problém, všetko vo väčšej veľkosti čo mi je dobré na bruchu mi je dlhé a mám povit , že aj široké na nohy 🙃🙃🙃

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
ada_alica
1. mar 2025

Prepáč za mňa nie, ja mám ten istý problém....

pribinak
1. mar 2025

Nie.

natall113
1. mar 2025

Nie

baboobchod
1. mar 2025

Niekde vyvenčiť psa alebo do prírody ok, ale inak vyzerajú zle a nesedia ti. Na stehnách priveľké, dole priúzke, robia ti nesúmernú postavu.

autor
1. mar 2025

@ada_alica pohode, tiež mám ten názor. Len muž má presviedča, že je to dobré 😀

veltraud
1. mar 2025

Podla mna ano 🙂

marsmykkok
1. mar 2025

NIe, ja by som skúsila asi nejaký strih ako tento v páse/na zadku voľnejší, ale na stehnách obtiahnutejší, nie vyslovene legínové na telo, ale také čo ukážu stehná aké sú, tie máš fajn. Tieto veľmi voľné v stehnách ti akurát rozširujú ešte aj stehná a celú ťa robia veľkou.

svetlonos
1. mar 2025

Nie vyzeras ako vysvetlený supa v nich. Ja tak vyzerám v tých chino nohaviciach. Toto co mas na sebe by som plastika neľútostný do koša. Teda mbe stačí pozrieť zrovna tento strih na vešiaky a stačí mi sekunda, hľadám ďalšie.
Ani netuším, komu by to mohlo pasovať. Mozno niekomu s plnými stehnami.

denkabemommy
1. mar 2025

Tieto rifle rozhodne nie. Ale podotknem, že ti v nich nijak brucho nevidno, tak by som na tvojom mieste pozbierala zvyšky sebavedomia a šla si kúpiť rifle, ktoré pekne sadnú a neriešila kúsok kože na bruchu 🙂

svetlonos
1. mar 2025

Muz xhce mat pokoj 😂😂😂

denkabemommy
1. mar 2025

@svetlonos ono to veľa ľudom fakt že pristane ale musí tip top sedieť pas a zadok, vtedy je to pekné. Mám takých asi 2 rifli, kde pekne sedia na týchto partiách 😊 ale dôležitý je tvar postavy

svetlonos
1. mar 2025

Práve som to ukazovala muzovi mojmu - nie, vreco! A masxteda aj odpoveď od chlapa 🙃

zara1357
1. mar 2025

Deformujú ti postavu.

zuzubb007
1. mar 2025

Prepáč strašne rifle, vyzerajú úplne ako keby si si mužove obliekla, tento pansky strih sa nehodí žiadnej žene ani keby čo bolo, navyše vyzerajú o tri veľkosti vacsie

0silvia0
1. mar 2025

Otrasne rifle toto. Vyskusala by som na tvojom mieste nejake s elastanom.

huxy
1. mar 2025

Môj názor, že tento strih sa nehodí na žiadnu ženskú postavu 🙊

oceanahory
1. mar 2025

Zial sa ti nehodia, nemas na to typ postavy. Nech sa paci ukazka, ake strihy nohavic by mali preferovat zeny, pri jednotlivych postavach.

stanulienkat
1. mar 2025

Neforemne. Ale nic hrozne. Myslim, ze nemas zlu postavu na to, aby si ju trochu zvyraznila. Tie rifle kupoval bez teba?

kubizde
1. mar 2025

Nie, prepáč 🙂

bielasovicka
1. mar 2025

Nie nesedia ti ☺️

evaachesa
1. mar 2025

Vráť ich naspäť mužovi. Toto by sa nehodilo žiadnej žene. 🫣😬

ktobytobolpovedal
1. mar 2025

Nie nesedia. Ja tiez taketo strihy nemozem. Tiez som male pivo (mam 153 cm)… jedine co mozem je skinny, priapadne este hore uzke a od kolien sa rozsirujuce. Minule som si podobny strih skusala a skoro som sa usulala v kabinke na sebe 🤣
Toto vrat prosim a musis hladat dalej no

akika722
1. mar 2025

Prepac,podľa mňa sú hrozne a hrozne by boli na kazdom🙉
Môžeš si dovoliť omnoho lepšie pretože postavu máš uplne v pohode😊

mimikas
1. mar 2025

Nesedia, ja by som volila u teba iny strih, vyssi pas a sirsie dole. Nieco taketo by to sadlo:

aandrea9
1. mar 2025

Možno keby boli o číslo menšie tak ti sadnú viac. Podla mna majú veeelmi hlboký sed.

mimikas
1. mar 2025

Pripadne by som volila nohavice ak mas pocit ze ta jazva ta velmi tlaci.

sundew
1. mar 2025

Podla mna su ti velke a dlhe.keby maju správnu dlzku hned to ukaze inak. Na tvojom mieste by som zašla do obchodu Lewis a tam ti nájdu co ti najlepsie sedia! Cosi stoja,ale vydrzia ti roky a hlaveň maju kopu roznych strihov

autor
1. mar 2025

@stanulienkat áno bezomňa. Lebo sme boli minule na nákupe a nič som si nekúpila..chcel mi urobiť radosť noo , ale nevyšlo...
@denkabemommy no to brucho v nich nevidieť, to je jediná výhoda. Ale mám ho naozaj. Napríklad v legínach a úzkych jeansoch to vidieť veľmi, mám dole na podbrušku tu kožu naskladanú poriadne.

@aandrea9 možno, toto je L , ale ja brucho má netlačia..

@sundew ďakujem, neviem či je niekde v okolí ale s nejakým výletom by som spojiť mohla a niečo pokúšať...
@ktobytobolpovedal bolo, ja mám ešte menej CM 🙊

madeincssr
1. mar 2025

Postavu mas v pohode. Rifle skuste vymenit (vratit) za lepsie sadnuce a podla mna aj odtienom rifloviny. Tieto posobia typom rifloviny skor chlapcensky, alebo pracovne (chalupa, zahrada...)

Strana
z3