Ako vybrať správnu veľkosť podprsenky?
ist do obchodu a nechat sa pomerat ... kazda znacka ma ine sitie a ine sadne ... ale aspon priblizne to sedi ... takze ak ta spravne pomeraju uz podla tabuliek si vyberies a poskusas
a hlavne sa nebáť skúšať - dobrá predavačka to už má v oku… teda, ak hovoríme o značkách vyslovene na spodné prádlo…
Mne s tym pomohla kedysi predavacka v Taliansku pomerala ma a vybrala mi spravnu, vysvetlila ako ma sediet atd. Predtym dlhe roky som vyberala zlu velkost. Ale urcite aj na SK najdes predavacku, ktora sa v tom vyzna
V dobrom obchode ti poradia. Ja som tak zistila po rokoch nosenia kostic, ze mi nevyhovuju a sedi mi iny typ podprsenky. Odvtedy nemam problem s nakupom.
Hlavne sa nenechaj opinkať v niektorých obchodoch, že potrebuješ väčší obvod, väčšinou to robia preto, lebo nemajú väčšie košíčky. Dôležité je, aby Ti sedel najskôr obvod a k tomu potom dopasovať veľkosť košíkov. Mňa sa tak minule jedna predavačka snažila presvedčiť, že dcéra potrebuje väčší obvod, pritom už ten menší dokázala v pohode prevliecť cez hrudník 🤦♀️
Hlavne sa nenechaj opinkať v niektorých obchodoch, že potrebuješ väčší obvod, väčšinou to robia preto, lebo nemajú väčšie košíčky. Dôležité je, aby Ti sedel najskôr obvod a k tomu potom dopasovať veľkosť košíkov. Mňa sa tak minule jedna predavačka snažila presvedčiť, že dcéra potrebuje väčší obvod, pritom už ten menší dokázala v pohode prevliecť cez hrudník 🤦♀️
@k_a_j_k_a no presne, toto aj mne vzdy radili, urcite som ako mlada potrebovala 70 a kosik D, ale nukali mi vzdy 75 B-C...
@k_a_j_k_a no presne, toto aj mne vzdy radili, urcite som ako mlada potrebovala 70 a kosik D, ale nukali mi vzdy 75 B-C...
@nevenka tiež mi toto roky tvrdili v obchodoch. Ja som to našťastie naučila obe deti. Mne je občas až vtipné, keď sa nás snažia presvedčiť pri 160cm a 40-45 kilách, čo majú obe moje deti, že potrebujú pomaly 80 obvod, lebo majú väčšie košíky ako B 😅

Ideálne cez bra fitting. U nás viem, že robí Attractiv a Triola. Je to zadarmo.