icon

Ako zareagovať na kritiku svadobných šiat?

26. júl 2024

Dievčatá dnes sa ku mne priniesla informácia že saty na svadbe som mala nevhodne vulgárne cirkusové a neviem aké ešte… povedala mi to moja mama .. jej sestra vydávala dceru a že takto ma poohovarali. Som z toho cela nešťastná, saty som mala krátke ale nie mini a svadba bola na štýl garden party plus boli neskutočne horúčavy minuly týždeň a ja som ešte v šestonedelí takze to mi tiež nepridalo … veľmi ma to skre ani neviem ako zareagovať pri budúcom stretnutí

pribinak
26. júl 2024

Baby stále tu píšete o 600nedeli, ale veď ak po pôrode sa viem vkusne a primerane obliecť
Veď to že som v 600nedeli neznamená že mi vyplo mozog a nemám žiadny vkus

Akože tieto šaty na svadbu fakt nie.

cecilia29
26. júl 2024

Pozri sa. Ak by si prišla oblečená ako pes, kon, ci chlap ...tak každý by ta tu chválil ze sa nebojis ukázať svoju identitu , vyjadriť svoj názor a pod. 😀 ak prídeš nie v dokonalých šatách tak je to zle, nevhodné. Každopádne kašli na to všetko. Obliekla si sa tak ako si najlepšie vedela a ako si sa cítila dobre. Nie sú biele aby sa nevesta urazila, inak im to môže byt úplne jedno. Svadba nie je o tebe ale o mladomanželoch.

mircalla
26. júl 2024

Tak ano, ma pravdu. Nevhodne na svatbu a este k tomu priserne skarede, sorry za uprimnost

larisa
26. júl 2024

Tie šaty nie sú vhodné na svadbu. Hodia skôr na bežné nosenie napríklad do práce. Ani sa mi nepáčia.

luccija
26. júl 2024

Mne sa nezdajú také hrozne čakala som nejaké výstrihy, spagetove ramienka atď ..pozri sa možno si sa neobliekla podľa nich vhodne, ale je neslušné ohovárať tvoje šaty a ešte to povedať tvojej mame.

tykat
26. júl 2024

No akoze takto, videla som aj horsie.
Tieto su za mna nevhodne (kdekolvek) ale nie su az tak strasne ako som si predstavovala. Hod ohovaracky za hlavu a saty ak sa da do kosa.

martul
26. júl 2024

@pribinak pridávam sa k tebe a súhlasím. Šaty sú otrasné a krátke. Nevieme, kde by som si toto obliekla. A čo s tým má šestonedelie? To je ospravedlnenie na to, aby som chodila v handrach?

mircalla
26. júl 2024

opravujem svadbu
Toto by som si nedala nikdy nikam, niekto este na svadbu

cookie29
26. júl 2024

@pribinak zalezi od porodu, dietata, cloveka atd....
nehovorim, ze to ospravedlnuje, ja podobny kusok urcite nemam a ani nikdy mat nebudem, ale na druhej strane da sa to brat tak, ze prisla zdielat dolezity moment v zivote sestrenice.

@larisa pokial robis barmanku 🙂

dota6
26. júl 2024

Teda čakala som niečo farebné a s výstrihom az k vagíne. Nie sú to najlepšie šaty, ale ani najlepší príbuzní. Tvoja tetka je taká, ako tvoje šaty. Nevhodná. :D ber to s humorom a nadhľadom. Nabudúce to bude lepšie.

fairyy
26. júl 2024

@martul @pribinak ja to sestonedelie beriem ako ospravedlnenie, ze nemala cas si ist zohnat nic, co by mohlo byt vhodne...a do inych veci v skrini sa nezmestila po porode

pribinak
26. júl 2024

@cookie29 čo má dieťa spoločne s tým čo si oblečiem?
Nehovorím že mala kúpiť šaty za 2,5 litra, ale toto na svadbu? Fakt hrôza
U nás toto nosia osadnicky do baru keď zaváňajú sponzora

katka2602
26. júl 2024

Prepáč za úprimnosť, ale tento vzor veru vhodný na svadbu nie je. No na druhej strane ak si krátko po pôrode, verím, že si nemala čas ani chuť behať po obchodoch a zháňať niečo iné. Pozri už je po svadbe tak to už aj tak nezmeníš. Hoď to za hlavu a venuj svoju energiu bábätku.

slavka1988
26. júl 2024

@pribinak plne suhlasim

pribinak
26. júl 2024

@fairyy dnes v čase milión e-shopov? Srandujes, že?
Sadnem tu na koňa a za 5 min., mam milión tipov

fairyy
26. júl 2024

@pribinak no ja dufam, ze si to nekupila teraz 😂

mircalla
26. júl 2024

Saty sa daju objednat aj online, takze nemala cast zhanat su vyhovorky.

pribinak
26. júl 2024

@fairyy 🤣🤣🤣

aandrea9
26. júl 2024

Prepáč, toto fakt nie sú šaty na svadbu. A o dĺžku tu vôbec nejde.

tykat
26. júl 2024

Ja som si podla popisu predstavovala nieco taketo 😅

zuzanita1609
26. júl 2024

@tykat tie posledné sú top 🤣👌🤭

keiko33
26. júl 2024

Ja osobne nemám rada tigrovane vzory a podľa tvojho prvého príspevku som čakala niečo oveľa horšie. Nemajú veľký výstrih a ani nie sú veľmi krátke. Skôr niekomu môže vadiť vzor. Na svadbách som videla oveľa horšie šaty a nemuseli byť hrozne na pohľad, ale keď si vezme niekto šaty o 1-2 čísla menšie, tak pôsobia vulgárne. Hodila by som to za hlavu, nech sa každý stará sám i seba. Je to ešte čerstvé, po chvíli to vyšumí.

betulinka1
26. júl 2024

Na svadobnú garden party su saty uplne v pohode. Vobec to neries. Uprimne si z kazdej svadby pamatam iba saty nevesty 🤣🤣 ak vobec nejake saty. Ja som neni zástancom nejakych rob, dlhe saty nosim iba na plesy, lebo su v zime a nevadi mi to. Ale na letne svadby nosim iba kratke saty, letne a lahke. A je mi uplne jedno kto si co mysli. Mne skor pride take primitívne komentovať niekoho oblecenie, pretoze kazdy si ma obliect co chce. Mne ako neveste by vadilo iba ak by si niekto obliekol dlhe biele saty, inak mi bolo uplne jedno, kto ma co na sebe. Hlavne aby im bolo prijemne. Netrap sa tym vobec. Ok tvoje saty sa im nepáčili ale to je ich vec.

pribinak
26. júl 2024

@tykat povedzme si pravdu, ak by prišla v niektorom z týchto modelov tak určite by potešila pánske osadenstvo
Dámske by ku síce ohováralo zas, ale pani by boli poteseni 😁😁😁😁

marhulka13
26. júl 2024

@tykat tie posledne 😅😅😅

sense
26. júl 2024

Tak mne to tiež neprídu ako šaty na svadbu, dokonca ani v štýle garden party, ale zas nepríde mi to ani vulgárne ani cirkusove.
Teraz by som to už aj tak neriešila a mama ti to tiež nemusela vešať na nos

zuzanita1609
26. júl 2024

@pribinak pri tých posledných určite 🤭🤣 (sa musím normálne chichotať)

pribinak
26. júl 2024

@zuzanita1609 tak slečna je odvážna 😁😁😁😁

seahorse27
26. júl 2024

Zvieracie vzory na svadbu veru nie su vhodne, ale videla som uz na svadbach (aj pohreboch) ozaj vselico 🙈 Tvoja familia je trochu cudna. Mohli si doma o tom povedat svoje a nie to kvackat tvojej mame na nos. Pouc sa do buducna a na taketo prilezitosti hladaj nieco primeranejsie. Ja osobne by som asi v sestonedeli na svadbu ani nesla, ale kazdy to inak preziva a inak sa citi…

janulka1802
26. júl 2024

Nie sú to vhodné šaty na svadbu, iba ak na bežné nosenie. Ja nemusím leopardí vzor. Takmer vždy na mňa pôsobí lacno, vulgárne, gýčovo.