Aký máte názor na nosenie plaviek tangá?
Aký je Váš názor na plavky tangá na kúpaliskách? My sme boli minulý týždeň na kúpalisku a mám pocit, že skoro každá tretia ich mala.....páči sa Vám to?
Pokial ich ma zena, tak ok. Ale nic odpudivejsie neexistuje ako chlap v tangach 🥴.
@sima175 videla som asi dve zienky ktoré mali tanga plavky a musím uznať mali malé pekne zadky tak to bolo fakt v pohode ja už dve deti zadok tiež nie najmensi a najtvrdší a celkovo som tamgace vyradila kvôli častom zápalom a nosím len bavlnené nohavičky takisto zadok v plavkách len klasické plavky som rada že nemám extra škaredé brucho tak si viem dať ešte polovičné ale to je vsetko 😂
Akoze fakt mam ine starosti ako to, ci ma nejaka kocka na kupalisku v zadku zarezanu snurku 🤦♀️🤦♀️
Nechcela som svojou diskusiou nikoho ani uraziť, ani nič podobné 🙂 zaujímal ma iba Váš názor, či sa niekto cítil nepríjemne tak ako ja 🙂 keď sme čakali na jedlo v bufete a tam skoro holé zadky....ale tak ďakujem za Vaše reakcie, podobné 🙂
Horšie by bolo keby ani tie tangá nemali 😎 mne vadí šnúrka v zadku ale je mi jedno keď to má niekto iný na sebe.
@andreakotesova no tie su taka zvlastna kategoria, vyzeraju na zenach akokeby mali vajcia 🤣
Mne sa skôr nepáči keď majú tieto naše influencerky potrebu mať na riti a na pipine len pásik a z podprsenky im zo spodu trčia skoro cele 🐐🐐.
Na pláži pri mori nosím výhradne tangá (chcem si opáliť zadok). Na sladkovodné kúpaliská nechodím, ale možno aj tam by som si dala tangá. Ja však mám na to postavu aj vek. Na tučných zadkoch sa mi to nepáči, to sú všetko nejaké podivné ženské bez sebareflexie. Ale ak má na to žena postavu a nevyzerá staro, potom je to úplne v poriadku.
Je mi to úplne fuk. Ja na tangá nemám postavu, iné ženy ma zase nezaujímajú.
Zaujímavé. Chodím na kúpaliská a v živote som si nič také nevšimla. Asi preto, že neočumujem ženské zadky. (Ani mužské)
Mne sa tanga vobec nepacia a nosila som ich len vynimocne, ked som mala okolo 20 rokov a peknu postavu, aj to len ako spodne pradlo na urcite aktivity, inak mi vadia, zarezane do zadku a podporuju este aj zapaly. Ako plavky, je to nevkusne podla mna, nech je akokolvek pekna postava.
Neviem ale vždy si radšej dám plavky ktoré zakrývajú čas zadku .som vydatá žena ,nie som povolaním modelka tak nemám potrebu niečo ukazovať druhým .doma pri bazéne nosím občas tangá inak už len občas na dovolenke .na kúpalisku kde ma pozná štvrť mesta nemám prečo ísť v tangacoch
Ja by som z mojho vydreteho sexy zadku rozhodne nerobila cesnak. Milujem brazilky. A či niekoho pohoršujem? Tak sa nepozeraj a cvič, aby si si tanga aj ty mohla dovolit🫰🏻✌🏻
@sima175 tak to je uroven naroda ako takeho, v Taliansku zabudni ist kdesi do restiky/ beach bar bez zahalenia. Tam si tak nemohla ani cez hotelovu chodbu. Zial ma Slovensku sa to toleruje, tak ako u nas v Rakusku. Proste vyvalit hole zadky velkosti xxl a napchavat sa langosom 😂🙈🙈🙈 Ja neviem, ale aj keby mam cele plavecke plavky, tak stale mam nejaky prehoz ked idem nieco zjest.
@nicoletta98 nie, presne opacne. Ze len zeny maju tuto choru potrebu, ukazovat sa takmer nahe na verejnosti, aj ked su totalne nechutne.
"Chlapi" len na dúhovom pride.
Aj ked postavu mam nosím kraťase co su originál do vody ale nie zas po kolená 🤣🤣
Bavíme sa o verejnosti, alebo o kúpalisku? Toľko komplexov v jednej diskusii. 🤣 Veď si choďte zacvičiť bublinky 🥲🥲🥲
Ja mám na ne postavu...ale príde mi nechutná predstava to nosiť kvôli prenosu baktérií 😂 Na iných mi to nevadí, ani na tých tučných, ich vec.
@mamamasama mas to trosku pomylene.
Akoze ked mas dobru postavu, tak budes chodit vsade naha, aby si ju ukazala? Ani ked som cvicila vo fitku a bola brutalne stihla ( meriam vyse 180 cm) tak som nemala potrebu producirovat sa polonaha alebo naha popred bufet na kupku kde sedia pupkaci a hodnotia. A keby si pocula tie reci...
A ano, za mna je kupko verejnost. Vidia ta tam tisice ludi. A tanga a brazilky za mna nie su ziadny rozdiel, vacsina bola akoze brazilky, ale tie rite boli vacsinou vyvalene v podstate cele.
@babulkomale tak mozno to je tym, ze lezim vzdy na deke a nie na lehatku. A nerada chodim na preplnene miesta, takze veru este nikdy som nemala niekoho zadok pri hlave alebo nejak poburujuco blizko.
Je mi ale úplne že jedno, kto má aké plavky. Je to každého vec, keby si sa ma spýtala, aké plavky mala osoba na vedľajšom lehátku, netuším. Lebo si všímam svoje deti a nemám potrebu hodnotiť iného. Viac mi vadia matky, ktoré si močia nohy a rozkrok v detskom bazéniku a extrémne háklivá som na nahé deti.
@3princezne no bohuzial mame školopovinné deti, takze zatial jul- august musime 🤪🥴
Ano, pozeram si na dieta v bazene a zrazu klub rití v brazilkach predo mnou si dá zraz a debatia 😂
Mne sa to vobec nepáči, a este ma udivuje, ake zeny si to navlecu na seba a si myslia, aku maju krásnu rit. Aspon nemam komplexy, lebo cvicim ale vzivote by som si to na seba nedala 😄.

Tanga si moc nevšímam, ale nevadia mi. Väčšinou pozorujem strih brazil (čo nosím aj ja) alebo take tie s tym zárezom na zadku čo zvýraznia zadok a toto ma neruší vôbec, pretože je to viacej variabilne s postavou. Na tanga treba mať zadok ako z fitness časopisu. Obyčajné plavky a nohavičky vyzerajú podľa mňa otrasne, keď je to mokré, tak to vyzerá ako že tam je náklad, nepekne to predeľuje zadok…