Cenový strop na oblečenie. Koľko ste ochotní minúť?
Kde máte cenový strop, pokiaľ ide o oblečenie? Koľko ste ochotní minúť napríklad na rifle, kabát alebo topánky?
Ja mám dosť nízky cenový strop na oblečenie. Rifle max do 20 €, topy ešte menej. Vrchné oblečenie, kabát tiež do tých 20 max 30 €. Jedine obuv je vec, do ktorej som ochotná investovať viac peňazí.
Väčšinou si nakupujem vo sekáčoch, takže tak nejak sa zmestím v mojich predstavách.
A ako je to u vás? Máte nejaké cenové hranice, ktoré neprekročíte?
@marcellka32 to aj mna zaujíma
@klotildabazarik vobec? :O ako je to mozne? Nepotrebujes vymenit stare kusy?
@simsalabim kúpila som ho v jednom tu nemenovanom bazáre, je to H and M, dobre hreje, som zatiaľ spokojná s nim.
@tl999 nie mam toho nadbytok 3 plne skrine 😭postupne sa zbavujem
@galganka fuu kdeze plne 3 sufle ponoziek ja to nevynosim ani do smrti hadam😂hrube tenke kotnikove a este silonky+ pancuchace, tie som dnes mala oblečené 😂
@petamich prosím Tá, vieš mi napísať značky nejakych kvalitnejších veci? Som aktuálne má rodičovskej, takze chodiť po obchodom moc čas nemám, no keď niekde aj idem, nič sa mi nepáči alebo mi to prídu handry.. Už roky hľadám kvalitný kabát na jesen či trenckot a limit som si dala aj 200-250€ no nič… buď sa mi nepáčia alebo zložením mi za tu sumu nestojí.:/
@liliblacky neni to o znacke ale o zložení material 🫡
@simca06022011 prosím Tá, nenapíšeš mi tipy na značky s dobrým, kvalitným oblečením? 🙏
@klotildabazarik takže aktuálne nenakupuješ. Doteraz si hromadila jak poriadny zberač.
@klotildabazarik no veď áno, vždy pozerám na materiál len neviem nájsť nič :/ kolegyňa mi ešte davnejsie hovorila, že trenckot do Massimo Dutti, no jednak sa mi vtedy moc nepáčili, ale neboli ani podšité, materiál polyester a bum 150€.. 🤷🏽♀️ tak len že asi v ktorých obchodoch sa oplatí hľadať 🙂
@liliblacky ja mam kabat teply z teska a uplne v pohode 😂druhy mam taky, extravagantny z rockandrags
Skor ako cena ma zaujima material a jeho kvalita
Mne je ľúto dať za tričko 5€ ale malému kúpim aj za 200€🙈
@galganka ani nie dasa povedat ze zdedila😂
@marcellka32 ja Milujem klasiku z GAP. Jednofarebne Bio 100% Bavlna. Ako zrusili gap.eu, Tak objednavam väcsinou z zalando. Casto v akcii prakticky za babku.

Za rifle som ochotna dat tak do 200 eur, ak je to Levi's alebo obdobne kvalitna znacka. Za obyc tricko 100. Kabat do 500. Obuv zalezi ale tiez tak do 200. Nie je to uplne hard limit, cize viem si predstavit ho aj prekrocit, no skor je to vynimocne. Ked si vyhliadnem model nohavic, nosim zvycajne carhartt alebo Levi's, najskor sa pozriem ci sa nepredava aj na v*. Ak ano a je v mojej velkosti, tak ho kupim tam, pokojne aj noseny. Skor mam problem s tym, ze neviem odkial nakupovat kvalitne veci. Mam rada slovensku znacku buffet ale ich ponuka je obmedzena. Nemate nejake tipy na konkretne znacky v podobnej cenovej relacii? Cos, mango, massimo a podobne ma uz nudia.