icon

Čo hovoríte na tento kabát?

Včera o 19:56

Čo hovoríte na takyto kabát? Páči sa vám? Vdaka

Čo hovoríte na tento kabát?
Strana
z2
anonym_27ff79
Včera o 19:57

na mna prilis dlhy, asi sa zle bude chodit po schodoch, a tiez sa bude asi spinit

anonym_0eaedc
Včera o 19:59

@anonym_autor za mňa tiež príliš dlhý. A je to vetrovka, nie?

rozculena
Včera o 19:59

mám niečo podobné,ale len po kolená,ja tomu hovorim vetrovka

autor
Včera o 20:01

Áno vetrovka, bunda

minenkaa
Včera o 20:05

@anonym_autor nie

tykat
Včera o 20:05

@anonym_autor ja tieto dlhe milujem, mam presne takyto, je v nom fajne teplo. A zvykne mat dolu druhy zips ak treba dlhsi krok, moj ma, inak by som musela po schodoch skakat 😃

autor
Včera o 20:07
@tykat

@anonym_autor ja tieto dlhe milujem, mam presne takyto, je v nom fajne teplo. A zvykne mat dolu druhy zips ak treba dlhsi krok, moj ma, inak by som musela po schodoch skakat 😃

@tykat aj tento ma gombíky. Aj mne sa páči veľmi na iných len neviem či mne pristane.

tykat
Včera o 20:08
@anonym_autor

@tykat aj tento ma gombíky. Aj mne sa páči veľmi na iných len neviem či mne pristane.

@anonym_autor za mna je uplne v pohode. Neutralny. Ja som si kupila uz druhy v Primarku. Celu zimu ho nosim, je taky lahucky a fakt teply.

muchotrafka298
Včera o 20:17

Obycajna dlha zimna bunda, co sa Ti bude pliest pod nohy a ak nie je odopinatelna po bokoch, tak v tom nevyjdes ani po schodoch. Neurazi, nenadchne. A na obrazku posobi spracovanie lacno.

simsalabim
Včera o 20:17

@anonym_autor urcite je teply a to je hlavne. Mozno by mohol byt trochu kratsi.

anonym_4206a7
Včera o 20:19

Uplne neutralna bunda

sense
Včera o 20:20

Mne sa nepaci.

viestta
Včera o 20:22

j by som ho nekupila, ale dolezitejsie ci sa tebe paci a ci sa v nom citis dobre

ivett1
Včera o 20:29

Ja mám tiež takúto dlhú bundu, ale na zips s dvoma bežcami, dolu to mám rozopnuté, aby som mohla chodiť 😊a moja je lahučká...táto tvoja vyzerá byť ťažšia, resp. hrubšia, ale ak sa v nej dobre cítiš, tak si ju kúp😉

anonym_678fb4
Včera o 20:30

Nepáči sa mi, pripomína mi spacák. Dlhá, neforemná

anonym_fbb7c7
Včera o 20:39

Co môže byť pekné na jednoduchom čiernom kabáte?

anonym_fbcde2
Včera o 21:00

nepáči. vyzerá hrozne.
radšej budem chodiť v krátkej vetrovke, ale vyzerá aspoň k svetu. nie ako táto perina.

really8
Včera o 21:19

Jak bezdak

biba_18
Včera o 21:41

mám aj také dlhé a teplé sú jak periny

cukroska
Včera o 21:58

@anonym_autor Nedávam dopustiť 🤗😀 Konečne začnem mať rada zimu 😅

anonym_72f5c6
Dnes o 01:42

Nepaci.

miadi
Dnes o 01:57

Prepac Mne sa nepaci ako taka cierna husenica .neforemna bunda . Keby to aspon malo pas . , ale ked sa ti paci tak si kup v dave sa to strati a nemusi sa pacit druhym hlavne ked sa paci tebe .

anonym_5e302a
Dnes o 05:32

Dobre na tebe sedí. Nikto by si ho nekúpil a polovica národa chodí v spacákoch ako to tu niekto nazval.

autor
Dnes o 06:10

Ok nekupujem.

jaond19
Dnes o 06:18

@anonym_autor mam podobny. Sice v tom vyzeram ako husenica, ale je mi to fuk, konecne nemrznem, chodim na smenu skoro rano a vecer domov, potrebujem viac teplo nez vzhlad.

anonym_32c51a
Dnes o 06:50

Mam podobnu tiez ciernu. Neviem si vynachvalit. Sedi ti dobre.
Tu kde zijem nosia tento styl momentalne 2/3 naroda.

anonym_53187a
Dnes o 07:15

U týchto dlhých vetroviek je nutné mať spony po bokoch, lebo sa zle sadá do auta, zle sa chodí do schodov, nemožné si čupnúť k deťom. Inak super funkčná vetrovka na zimu a krásu a pôsobivosť za ňou nehľadaj, jedine v nej 🙂.

wiwi28
Dnes o 07:31

To je divné koľko ľudí rieši že v tej bunde nebude dať ist do schodov. Ja na zimu nevlastním krátku bundu alebo kabát všetko mám od zadku po zem. A nikdy som nemala problémy sa v tom pohybovať. Nefuka v tom na nohy, ak máš vysoké čižmy po kolená si celá ochranná pred zimou, neprší na teba. Za mňa 10 z 10 dlhé bundy a kabáty. Mala som veľmi podobný keď sa syn narodil v Decembri a 2 až 3x denne sme chodili von čo znamenalo kočík vyniesť a zniesť po 7 schodoch k/od výťahu. A čuduj sa svete zvládla som to aj v takejto bunde....

tykat
Dnes o 07:38
@wiwi28

To je divné koľko ľudí rieši že v tej bunde nebude dať ist do schodov. Ja na zimu nevlastním krátku bundu alebo kabát všetko mám od zadku po zem. A nikdy som nemala problémy sa v tom pohybovať. Nefuka v tom na nohy, ak máš vysoké čižmy po kolená si celá ochranná pred zimou, neprší na teba. Za mňa 10 z 10 dlhé bundy a kabáty. Mala som veľmi podobný keď sa syn narodil v Decembri a 2 až 3x denne sme chodili von čo znamenalo kočík vyniesť a zniesť po 7 schodoch k/od výťahu. A čuduj sa svete zvládla som to aj v takejto bunde....

@wiwi28 ano presne. Tuto bundu som si zamilovala. Stacia vyssie cizmy a mozem mat len lahke saty, kludne kratky rukav, nikdy mi nie je zima. Roky som nosila silonky pod nohavice lebo bundy koncili pod zadkom a vobec nehriali A potom som v kancli bud trpela alebo som sa musela prezliect. Plus musela som dalsiu vrstvu pridat hore, nejaky pulover/sveter dlhy pod zadok.

vivuska666
Dnes o 07:41

Mam tiez dlhu ciernu bundu po clenky. Milujeeeeem ju. Nie je mi vobec zima v nej. Stokrat lepsie sko tie nadritniky 🙂

Strana
z2