icon

Čo hovoríte na tento plus size outfit?

27. apr 2024

Ano ci nie?

Čo hovoríte na tento plus size outfit?
carolynka
27. apr 2024

Outfit pekny, aj na nej vyzera pekne,len tie jeansy su moc tesne vo vrchnej casti

stanulienkat
27. apr 2024

10, 15 kil dolu a bude v tom autfite kocka. A bude jej aj dobry.

retatka
Autor odpoveď zmazal
tinqua
27. apr 2024

Lacneee...tieto cropy shein kvalita v kombinacii s debilnym strihom gati a z princeznej to instantne spravi pretty woman, pred stretnutim s milionarom...a nejde o kilá. Čo vyzdvihujem je sebavedomie dotyčnej v móde, odhliadnuc od výsledku, tam jej nič nechýba...a to ma vždy fascinovalo...ked som mala tak 13 ani neviem kto už mi povedal, ze nemám nosiť sukne lebo mám hrubé lýtka a ja som niekolko rokov sukne a šaty naozaj nenosila a potom som išla na dovolenku a uvidela som Britky a to ma hneď popravilo, lebo keď tieto môžu, tak ja tiež!...v kazdom pripade do vkusu vo väčšine prípadov treba dorásť, mladé baby sú na kvantitu a nie kvalitu, čiže keby takto vidím 18 ročné dievča, tak sa pousmejem a poviem si vydrz moja dobre to dopadne nakoniec, pochopíš

nika23t
27. apr 2024

Nie.

marcellka32
27. apr 2024

Keď vidím takto oblečenú babu, napadne mi čo ona nemá doma zrkadlo? Nie je to pekné, ale jej vec

0silvia0
27. apr 2024

@moonlight1210 ja by som trochu oponovala, nemusi to byt len strihom nohavic. Moze to byt aj vahou. Jednoducho stihle zeny tam ten venusin pahorok nemaju, neuklada sa im tam dole ani naznak tuku, cize ked tam nemaju gram tuku, nema sa im tam do coho zarezavat. Vlastna skusenost. Kedysi som si mohla kupit akekolvek gate akehokolvek strihu, nikdy, fakt nikdy sa mi nic nikam nezarezalo.

Cely zivot som mala cca 53 kg. Teraz mam 50 rokov a 60 kg a dost rozdiel v tomto. Ale viac to nejdem rozoberat, trocha divna tema.

rebellefleur
27. apr 2024

Kus sudnosti by nezaskodilo..

vanilkovazmrzka
27. apr 2024

Na takej postave kazdy, aj velmi pekny outfit bude vyzerat o polovicu horsie…

amelie2017
27. apr 2024

Kazdy den stretavam desiatky zien oblecenych podobne s rovnakou aj vacsou velkostou. Obdivujem ich sebavedomie. Ja som stihlejsia, ale neobliekla by som si to. Kazdy nech si da to, v com sa citi dobre.

sense
27. apr 2024

Za mňa nie.... A aj ta dievčina na fotke vyzerá ze nesiaha po správnej velkosti

rozculena
27. apr 2024

OTRASNÉ

lasona
27. apr 2024

A ja rozmýšľam ci pri mojich 55kiloch si môžem vziať crop top...toto je cele zle

moonlight1210
27. apr 2024

@zuzana76 kostymove este nemam vychytane. Mam dva kusky z Orsay. Cez ne som nasla spravny strih sedu, co mi sedi vpredu i v zadu a sijem si svoje (ked mas vychytany strih sedu a dlzku, tak sa strih celkom lahko upravuje).
V obchodoch zatial vzdy katastrofa.

A rifle som uz spominala replay a lee jeans.
Ale kazdy musi ist a vyskusat co sa da. Lebo kazdy ma inu postavu, iny zasok, ine boky.
A tiez nie kazde ich jeany mi sedia. Ked som tie svoje tvrdohlavo hladala a chodila do kabinky stale s dalsimi a dalsimi tromi kusmi na vyskusanie, tak uz po mne predavacky pozerali. 🙂
Ale povedala som si, ze uz neinvestujem ani cent do ziadneho kuska v zmysle “síce” (teda, ze celkom mi to sedi, paci sa mi, sice na zadku to nie je uplne ono… akonahle je tam to “sice” su to vyhodene peniaze).
Nakoniec som odisla so styrmi roznymi, ktore boli tip-top na mne.

aprilowka
27. apr 2024

Je to hrozne....

betulinka1
27. apr 2024

Je to hrozne a to len stoji, ma stuhnuté brucho a je vystretá. Teraz si zober, ze chodis, nedas si pozor na stuhnuté brucho, sadnes si a to je fakt hrozne. Za mna urcite nie. Tak isto je pre na nie, ked nosia vacsie zeny saty bez rukávov. Aj vacsia zena sa vie sexi obliect, zvýrazniť vacsie prsia a sucasne schovať nedostatky. S oblečením sa da pekne vyhrať.

zuzanockamt
27. apr 2024

@0silvia0 Ja som videla aj štíhlu ženu s ťavím kopýtkom. No otras. Zarezáva sa to aj im. Netreba mať ilúzie.

lindus_esterka
27. apr 2024

Len tak do prace/na nakupy by som si to nedala, ale na vecernu prechádzku na dovolenke si to viem predstaviť.. So správnou veľkosťou nohavíc...

luccija
27. apr 2024

@tinqua mne to pripomína Renatu Názlerová a koľko má sledovateliek a píšu jej, že je bohyňa🙂
Niekto kila vie nosiť cíti sa sebavedomo detto Halina Pawlowska.a verím, že jeansov a nohavíc na moletky je ťažko kúpiť v obchodoch, aby to vyzeralo dobre.Ja čo mám dobré v páse obtiahnuté na stehnách obrovský problém nájsť dobré sadnuce rifle.Ale vďaka Bohu za rifle s vyšším pásom a voľnejšie strihy konečne je preč doba, že všade boli len slim rifle a bokovky.

zmrzlinka2021
27. apr 2024

Ja by som sa v Tom na jej a vlastne aj mojom mieste necítila dobre. Ale nepisudzujem. Nech je každý človek sám sebou.

lucia13022023
27. apr 2024

Mne sa outfit nepáči, ale to je vec vkusu. A ci by som si na takúto postavu obliekla ten outifit, asi nie... Aj plus size ženy sa vedia obliekať pekne ak by zvolili správne oblečenie lichotiace ich postave, toto žiaľ nie je.

lakebabe
27. apr 2024

@0silvia0 videla som už veľa žien štíhlych vo fitku s camel toe v leginach. Vela krát to majú tak geneticky nie vahou

muchotrafka298
27. apr 2024

A to este nevieme, ze ci autorka otazky ma takuto sumernu plus size postavu ako zena na fotografii. Lebo ja osobne, okrem modeliek plus size, som snad ani nevidela plus size zenu,ktora by mala takuto kvazi sumernu postavu, ze ziadne velke vypucene brucho, zadok, nikde jej faldy netrcia z oblecenia.

estellas
27. apr 2024

Tie nohavice vyzerajú akokeby jej boli malé. Mám pocit že každú chvíľu prasknú. Keby boli tie nohavice o číslo väčšie tak to vyzerá lepšie. Teraz sa ani nenosia skinny jeans. Ten vrch je pekný.

mamamasama
27. apr 2024

Outfit fajn, ale ak by boli džínsy o číslo väčšie, pôsobilo by to lepšie

babulkomale
27. apr 2024

@luccija a kde je napisane ze kazdy musi nutne nosit rifle? Podava sa to, akoby to bolo jedine dostupne oblecenie. Urcite kazda hlavne tucnejsia zena vyzera lepsie v dobre padnucich nohaviciach z kvalitnej latky, najlepsie usitych na mieru. V obchodoch je to proste bieda.

0silvia0
27. apr 2024

@lakebabe
@zuzanockamt moze byt ze niekto to ma aj geneticky, nejak extra som to nestudovala ostatnym zenam.

lakebabe
27. apr 2024

@0silvia0 ani ja 😄 len vo fitku je to dosť bijuce do očí vo väčšine legin

caroline_
27. apr 2024

Veľmi pekne, len si nesadnut 😅

caroline_
27. apr 2024

@luccija táto je podľa mňa tak o 40kg ľahšia ako Renáta