Čo si obliecť na letný pohreb?
Poraďte prosím, sakra teplo juh svk o dve hodiny pohreb čo si obliecť? Nie som statívy tip...
@cacianka pokúšaš sa o to tým sarkastickým konštatovanim a preháňaním. Nikde som nepísala nič o žiadnom habite. Napísala som len to, že šortky /krátke nohavice/ a minisukne na pohreb nepatria. Ty si reagovala ako si reagovala. A nehovor, že to bolo kvôli tvojej čestnosti a pokore. Proste malo to vyznieť výsmešne.
Nehonkám si na tebe ego. 🙂 len sa trochu nad svojím spravaním zamysli. Určite by si nechcela, aby sa takto voči tebe niekto iný správal.
Mier s tebou.
@lenkakravcova nikto zo žien, ani ja , sme nepísali že na pohreb mini sukňa, šortky a šaty s dekoltom patria.
áno, používam iróniu, aj sarkazmus a čo ? neútočím nadávkami, ani škaredými slovami, ale ani nevnucujem svoje ideológie, takže si dovolím aspoň tú iróniu. od teba si povolenie pýtať nebudem. zamyslieť sa nad sebou môžeš aj ty, ako vnucuješ svoje postoje a aké máš správanie k ženám tu na koníku.
Ja som bola na pohrebe minulý piatok 30.8.2024. hic, čo si budeme hovoriť, tiež som cestovala vyše hodiny. To čo si človek oblieka na danú príležitosť hovorí o vzťahu, úcte k tej osobe, ale aj o tebe ako osobe .Preto nám mama od mala prízvukovala, aké dôležité je vedieť obliecť sa na konkrétnu udalosť. Ja som mala šaty čierne s rukávom po lakte, lodičky, pančuchy sa mi roztrhli tak som si ich v aute vyzliekla. Bol to bežný pohreb a 95% ľudí bolo oblečených podobne. Muži v nohaviciach a košeliach biele/čierne. O pohrebe sme sa dozvedeli v stredu večer, v štvrtok bol sviatok, tak som tiež vytiahla šaty z roku pána, stiahla opaskom a bolo
Najlepšie Čierne keď nie je tak tmavo modré alebo tmavozelené alebo tmavofialove Šaty alebo nohavice blúzka alebo top.
Daj si tie čierne nohavice čo píšeš že máš a ten čierny top na ramienka a na plecia daj čiernu ľahkú šatku. To vieš kúpiť po ceste tu šatku alebo sa spýtaj svojry či nemá.
@kacenocka2 kľudne

@lenkakravcova kde ťa ponižujem a kde mníšky ?!
vo všetkých témach máš , povedzme dosť svojské názory a vyjadrovania, si tým mimoriadne známa na tomto fóre, a teraz si ideš honkať ego na mne ?