Čo si obliecť na maturitu?
@bellaa3007 presne preto, preco niektori kreteni zakladaju anonymne vymyslene temy.
este ta nieco zaujima ?
@nyusika čo je na tom, že mlade dievca sa pýta ako sa má vhodne obliecť na dôležitu skúsku ?
@nyusika čo je na tom, že mlade dievca sa pýta ako sa má vhodne obliecť na dôležitu skúsku ?
@bellaa3007 vies citat ?
nikto sa na nic naozaj nepyta...nejaky debil sa nudi.
a my sa nudime tiez, preto jej/jemu akoze odpovedame.
neexistuje, ze maturant nevie, v com ist na maturitnu skusku.
bodka.
ked to nevie, nema co robit na maturitnej skuske.
dalsia bodka
pekny den prajem.
@lindusss2016 no je to možné, no nemyslím si, že tie rifle na mne "kričali". Mala som slušný vrch a aj topánky...nebola som jediná,čo mala rifle. Neviem, či je niekde vyslovene napísané,ako majú prísť k maturite žiaci oblečení. No jasné,že rozdriapane rifle by boli cez čiaru. To som nikdy nenosila ani v sedny deň. Podľa mňa treba hlavne pohodlne a nestresovat sa.
@7miriam77 ano, je to vyslovene napisane, ako sa ma chodit na maturitnu skusku 🤷
@bellaa3007 presne preto, preco niektori kreteni zakladaju anonymne vymyslene temy.
este ta nieco zaujima ?
@nyusika a je tu málo otázok ako sa obliecť na pohovor? Keď nevie, nemá čo v tej práci robiť? Koniec výlevu 🤭
@nyusika a je tu málo otázok ako sa obliecť na pohovor? Keď nevie, nemá čo v tej práci robiť? Koniec výlevu 🤭
@kavasmliekom presne tak. ja by som sa nieco taketo urcite neopytala
@7miriam77 ano, je to vyslovene napisane, ako sa ma chodit na maturitnu skusku 🤷
@lindusss2016 👍👍👍..dôležitejšie ako nejaké rifle je slušné správanie a úspešne zmaturovať. Pekný deň 🍀
este ta nieco zaujima ?
@nyusika čo je na tejto téme akože nevhodné, vymyslené? Myslíš že si vymýšľam maturitu alebo oblečenie? Niekto sa asi doma nudi... Nepovažujem sa za kretena preto, preto že sa pýtam.
@nyusika tak isto ako sa "nejaký debil" citujem, ako ty môže pýtať na porovnanie dvoch telefónov, ako to máš na profile, o ktorych si parametre vieš vygooglit za 5 sekúnd. Asi sa tiež nudis a zakladas vymyslené témy. Nemáš za co
Ďakujem ostatným za odpovede, chcela som sa len poradiť a možno nabrať inšpiráciu čo ste mali oblečené vy ☺️☺️
@lindusss2016 👍👍👍..dôležitejšie ako nejaké rifle je slušné správanie a úspešne zmaturovať. Pekný deň 🍀
@7miriam77 tak ja som si to nevymyslela 🤷 a zaroven slusne spravanie a vedomosti by sa mali pouzivat pocas celeho zivota, na maturity sa proste k tomu treba formalne obliect, to k tomu slusnemu spravaniu patri tiez.
Za mna oblecenie celkovo vypoveda o ludoch dost, minimalne o ich estetickom citeni. Nie kazdy ma vkus, nie kazdy vie, co je vhodne, co ladi, co mu pristane, atd...
Ak je v poriadku tu denne pridávať niekoľko odfotenych tehotenských testov, ktoré sú znacne negatívne a baby okolo toho špekulujú či nieje pozitívny, je to podľa mňa viac zbytočná diskusia ako moja otázka. Ale beriem, je to fórum na diskusie, môžeme tu debatovať o hocicom. Keď ti vadí že sa pýtam na oblečenie, scrolluj ďalej s ignoruj to... Pozri sa aké príspevky pridavas ty, a že či by sa nemohol niekto ozvať aj k tomu
Pekný deň
@anonym - podľa mňa úplne normálna otázka a určite som si ju v tvojom veku pokladala aj ja a každý kto šiel k maturite.. jediný rozdiel je v Tom že my sme sa nemali ako spýtať na nete..
Ale teda jasné, sú ľudia čo vedia vždy všetko..
Ako triedna učiteľka sa vždy na túto tému porozprávam s triedou. Škoda,že tak neurobila ta tvoja...resp.nespýtali ste sa jej/ho
Tak chcelo by to aspon foto postavy, aby sme ti poradili spravne. Ak pojdes v sukni alebo v satach, tak mysli na to, ze dlzka musi byt aspon po kolena.
Ja som mala dlhe čiernobiele bodkované šaty
Dala by som si široké nohavice, top, sako, svetrík..alebo dlhé splyvave saty
@7miriam77 tak ja som si to nevymyslela 🤷 a zaroven slusne spravanie a vedomosti by sa mali pouzivat pocas celeho zivota, na maturity sa proste k tomu treba formalne obliect, to k tomu slusnemu spravaniu patri tiez.
Za mna oblecenie celkovo vypoveda o ludoch dost, minimalne o ich estetickom citeni. Nie kazdy ma vkus, nie kazdy vie, co je vhodne, co ladi, co mu pristane, atd...
@lindusss2016 už sa mi o tom nechce vypisovať. Ja som autorke poradila slušne oblečenie,to moje som spomenula len na okraj....a som slušná, vždy som slušná bola a nikdy som nemala v tomto smere s nikým problém. Pa pa
Nic si z toho nerob, niekto sa asi zle vyspal. Položila si uplne neskodnu otázku, držím prsty na maturite, potom môžeš pridať fotku, ako si sa obliekla 🙂
Chlapci oblek, biela košeľa decentná kravata/ motýlik, dievčatá suknaa blúzka/ elegantné saty
Ahoj,ja som dnes stretla 4 maturantky a všetky mali šaty alebo sukne😁dokonca jedna malá takú asymetrickú,že na jednom boku bola krátka a na druhom dlhá,tak došykma zastrihnutá , a dievčatá mali aj tenisky obuté 😁(alebo sa možno len prezuli) a v pohode 😁ale myslím,že niečo pohodlné a slušné nájdeš aj doma v skrini ♥️
@autor tá dotyčná rýpe skoro v každej téme alebo na stene keď pozeráš témy rad za radom.Ju som ešte hádam ani nevidela normálne ľuďom odpovedať.Skoro vždy len uštipačne alebo posmešným tónom.To nestojí ani za zmienku.Ja som síce sukňová ale na mature som mala také nohavice rozšírené a blúzku ale takú viac načančanú a tiež topánky na opätku.A sačko lebo tiež bolo vtedy zrovna chladno čo si pamätám. To je už na tebe v čom sa cítiš lepšie alebo čo sa ti páči a padne do oka
Nie..je ako pre dôchokyňu
Niečo slušné, elegantné a zároveň lichotiace postave.
Hodí sa taká blúzka na maturitu k čiernej sukni?
@misienka123 zober si radšej bielu košeľu, toto určite nie. To nosia 50+ na úradoch 🙈

@nyusika prečo ludia komentuju diskusie, ked nevedia normálne odpovedať? Ja tomuto raz nerozumiem...
este ta nieco zaujima ?