Čo si obliecť na maturitu?
veď sukňu a blúzku, slušné nohavice a blúzku, alebo šaty. Hádam ste preberali so spolužiačkami, čo si oblečiete
vdacne, aj nabuduce.
vela stastia pri skuskach, budes ho potrebovat
Nieco elegantne, jednoduche v tlmenych farbach a hlavne nevyzyvave.
Saty, buzka s nohavicami a sakom, bez saka. Teraz su aj kostymy v kurze.
Cistu, slusnu obuv, primeranu obleceniu
Slusne... ziadne vystrihy, ziadne minisukne, to je asi tak cele... bluzka , sukna aspon po kolena, ak bude chladno sako cez to... hore spominane rifle a tricko nie.
Neviem rozmýšľala som že či sa hodia nohavice, a zahalené ramena by asi mali byť však?
Nohavice sú úplne v pohode. Najmä ak nie si sukňový typ.
V oblečení sa máš cíti prijemne a byt v pohode
@7miriam77 rifle a tricko na maturitu? Zase vecernu robu nemusi mat, ale aspon trochu slusnosti by bolo fajn, nie ist ako do parku na lavicku
@sisa_s ja som jej radila iné oblečenie, v rifliach a tričku som maturovala ja 🤣🤣, no boli to slušné rifle a tričko také predĺžené. Vtedy mi to pripadalo ok a nemyslím si, že to niekto riešil. 👍
Slusnejsie. Akoby si isla niekam na oslavu 😉 sukna. Saty. Kostym.
Ja som mala bielu bluzku a k tomu ciernu suknu, taka klasika. Nic vyzyvave alebo vulgarne. Hlavne, aby si sa v tom citila pohodlne.
sukna alebo nohavice (nie rifle) a slusnejsi top, nie odhalene ramena, nie vystrihy, nic vulgarne. (uprimne, ucila som na gymnaziu a bolo nam to dost jedno. ale kedze nikdy nevies, koho budes mat v komisii...)
Dcéra teraz maturuje , v pondelok mala puzdrové šaty , dnes mala čierne nohavice, lodičky a blúzku . Zajtra bude mať sukňu pod kolená , lodičky , elegantny top a sako
U nás na škole posielali dievčatá domov prezliecť sa, ak prišli nevhodne oblečené, zbytočne boli potom ofučané.
Už je tomu nejaký ten piatok, ale u nás si dievčatá dali ušiť rovnakú čiernu sukňu a k tomu bielu blúzku, chlapci čierne nohavice a bielu košeľu. Na písomnej aj ústnej časti maturít aj na lúčení sme boli oblečené rovnako
ja som mala na maturu sive nohavice a bluzku a zastupkyna ma na chodbe sprdla, ze ako som si dovolila prist v rifliach!!!! ta mi teda pridala pred odpovedou :D
Áno, hodí sa slušné oblečenie, čiže sukňa, šaty, nohavice, blúzka, košeľa. Ramená zahalené.
Jednoduché puzdrové šaty alebo nohavicový kostým
Ja som mala čierne/ béžové nohavice, bielu blúzku a topánky na opätku
Ja som mala oblečenú bielu blúzku, čierne elegantné nohavice a topánky s opätkami.. bolo to už riadne dávno čo som maturovala, ale nemyslím že by sa niečo zmenilo 🙂
Nejaké slušné oblečenie máš určite doma, nemusia to byť zrovna šaty.
V mojich maturitných časoch sa obliekali šaty, chlapci komplet oblek. Žiadne rifle, žiadne tenisky.
Teraz by som si obliekla napríklad široké elegantné nohavice, blúzku, alebo tričko ktire sa hodí. Nič s nápismi, ani s holým bruchom a ramenami. Na nohy kľudne aj tenisky.
Hlavne sa pripraviť a byť slušná, pokorná.
Slušne a cisto, bud puzdrove saty, sukna pod kolená, blúzku, elegantné nohavice, kostym, decentne saty a topanky. Tlmené farby, volila by som tmavomodru, bordovu, staroruzovu, bielu, čiernu, bezovu
@7miriam77 tak u nas by ta v rifliach z maturity aj vyhodili. Stalo sa uz take...
@lindusss2016 no je to možné, no nemyslím si, že tie rifle na mne "kričali". Mala som slušný vrch a aj topánky...nebola som jediná,čo mala rifle. Neviem, či je niekde vyslovene napísané,ako majú prísť k maturite žiaci oblečení. No jasné,že rozdriapane rifle by boli cez čiaru. To som nikdy nenosila ani v sedny deň. Podľa mňa treba hlavne pohodlne a nestresovat sa.
surfersky neopren alebo estonsky kroj
@nyusika prečo ludia komentuju diskusie, ked nevedia normálne odpovedať? Ja tomuto raz nerozumiem...
Nám vyslovene triedna zakázala tepláky, rifle, výstrihy, tielka. Košela a nohavice sú ideálne za mňa. Pripadne sako, top, nohavice..

surfersky neopren alebo estonsky kroj