icon

Čo si obliecť na maturitu?

22. máj 2025
Strana
z2
nyusika
22. máj 2025

surfersky neopren alebo estonsky kroj

autor
22. máj 2025
@nyusika

@nyusika ďakujem za tvoju cennú radu

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
22. máj 2025

veď sukňu a blúzku, slušné nohavice a blúzku, alebo šaty. Hádam ste preberali so spolužiačkami, čo si oblečiete

nyusika
22. máj 2025

vdacne, aj nabuduce.
vela stastia pri skuskach, budes ho potrebovat

mk1111111111
22. máj 2025

Nieco elegantne, jednoduche v tlmenych farbach a hlavne nevyzyvave.
Saty, buzka s nohavicami a sakom, bez saka. Teraz su aj kostymy v kurze.
Cistu, slusnu obuv, primeranu obleceniu

anjelicek26
22. máj 2025

Slusne... ziadne vystrihy, ziadne minisukne, to je asi tak cele... bluzka , sukna aspon po kolena, ak bude chladno sako cez to... hore spominane rifle a tricko nie.

autor
22. máj 2025

Neviem rozmýšľala som že či sa hodia nohavice, a zahalené ramena by asi mali byť však?

sisa_s
22. máj 2025
@7miriam77
Odpoveď bola zmazaná

@7miriam77 rifle a tricko na maturitu? Zase vecernu robu nemusi mat, ale aspon trochu slusnosti by bolo fajn, nie ist ako do parku na lavicku

pribinak
22. máj 2025

Nohavice sú úplne v pohode. Najmä ak nie si sukňový typ.
V oblečení sa máš cíti prijemne a byt v pohode

7miriam77
22. máj 2025
@sisa_s

@7miriam77 rifle a tricko na maturitu? Zase vecernu robu nemusi mat, ale aspon trochu slusnosti by bolo fajn, nie ist ako do parku na lavicku

@sisa_s ja som jej radila iné oblečenie, v rifliach a tričku som maturovala ja 🤣🤣, no boli to slušné rifle a tričko také predĺžené. Vtedy mi to pripadalo ok a nemyslím si, že to niekto riešil. 👍

maryetta
22. máj 2025

Slusnejsie. Akoby si isla niekam na oslavu 😉 sukna. Saty. Kostym.

lubina
22. máj 2025

Ja som mala bielu bluzku a k tomu ciernu suknu, taka klasika. Nic vyzyvave alebo vulgarne. Hlavne, aby si sa v tom citila pohodlne.

deedol
22. máj 2025

sukna alebo nohavice (nie rifle) a slusnejsi top, nie odhalene ramena, nie vystrihy, nic vulgarne. (uprimne, ucila som na gymnaziu a bolo nam to dost jedno. ale kedze nikdy nevies, koho budes mat v komisii...)

lenka.25
22. máj 2025

Dcéra teraz maturuje , v pondelok mala puzdrové šaty , dnes mala čierne nohavice, lodičky a blúzku . Zajtra bude mať sukňu pod kolená , lodičky , elegantny top a sako

maranco
22. máj 2025

U nás na škole posielali dievčatá domov prezliecť sa, ak prišli nevhodne oblečené, zbytočne boli potom ofučané.

katica06
22. máj 2025

Už je tomu nejaký ten piatok, ale u nás si dievčatá dali ušiť rovnakú čiernu sukňu a k tomu bielu blúzku, chlapci čierne nohavice a bielu košeľu. Na písomnej aj ústnej časti maturít aj na lúčení sme boli oblečené rovnako

radkaradix
22. máj 2025

ja som mala na maturu sive nohavice a bluzku a zastupkyna ma na chodbe sprdla, ze ako som si dovolila prist v rifliach!!!! ta mi teda pridala pred odpovedou :D

abbey1
22. máj 2025

Áno, hodí sa slušné oblečenie, čiže sukňa, šaty, nohavice, blúzka, košeľa. Ramená zahalené.

gondyo
22. máj 2025

Jednoduché puzdrové šaty alebo nohavicový kostým

tim23
22. máj 2025

Ja som mala čierne/ béžové nohavice, bielu blúzku a topánky na opätku

jana_eyre_2
22. máj 2025

Ja som mala oblečenú bielu blúzku, čierne elegantné nohavice a topánky s opätkami.. bolo to už riadne dávno čo som maturovala, ale nemyslím že by sa niečo zmenilo 🙂

januska12323
22. máj 2025

Nejaké slušné oblečenie máš určite doma, nemusia to byť zrovna šaty.

kavasmliekom
22. máj 2025

V mojich maturitných časoch sa obliekali šaty, chlapci komplet oblek. Žiadne rifle, žiadne tenisky.
Teraz by som si obliekla napríklad široké elegantné nohavice, blúzku, alebo tričko ktire sa hodí. Nič s nápismi, ani s holým bruchom a ramenami. Na nohy kľudne aj tenisky.
Hlavne sa pripraviť a byť slušná, pokorná.

lindusss2016
22. máj 2025
@7miriam77

@sisa_s ja som jej radila iné oblečenie, v rifliach a tričku som maturovala ja 🤣🤣, no boli to slušné rifle a tričko také predĺžené. Vtedy mi to pripadalo ok a nemyslím si, že to niekto riešil. 👍

@7miriam77 tak u nas by ta v rifliach z maturity aj vyhodili. Stalo sa uz take...

lasona
22. máj 2025

Slušne a cisto, bud puzdrove saty, sukna pod kolená, blúzku, elegantné nohavice, kostym, decentne saty a topanky. Tlmené farby, volila by som tmavomodru, bordovu, staroruzovu, bielu, čiernu, bezovu

7miriam77
22. máj 2025
@lindusss2016

@7miriam77 tak u nas by ta v rifliach z maturity aj vyhodili. Stalo sa uz take...

@lindusss2016 no je to možné, no nemyslím si, že tie rifle na mne "kričali". Mala som slušný vrch a aj topánky...nebola som jediná,čo mala rifle. Neviem, či je niekde vyslovene napísané,ako majú prísť k maturite žiaci oblečení. No jasné,že rozdriapane rifle by boli cez čiaru. To som nikdy nenosila ani v sedny deň. Podľa mňa treba hlavne pohodlne a nestresovat sa.

kavasmliekom
22. máj 2025
bellaa3007
22. máj 2025
@nyusika

@nyusika prečo ludia komentuju diskusie, ked nevedia normálne odpovedať? Ja tomuto raz nerozumiem...

lucia13022023
22. máj 2025

Nám vyslovene triedna zakázala tepláky, rifle, výstrihy, tielka. Košela a nohavice sú ideálne za mňa. Pripadne sako, top, nohavice..

Strana
z2