icon

Čo si obliecť na maturitu?

22. máj 2025
Strana
z2
nyusika
22. máj 2025
@bellaa3007

@nyusika prečo ludia komentuju diskusie, ked nevedia normálne odpovedať? Ja tomuto raz nerozumiem...

@bellaa3007 presne preto, preco niektori kreteni zakladaju anonymne vymyslene temy.

este ta nieco zaujima ?

bellaa3007
22. máj 2025
@nyusika

@bellaa3007 presne preto, preco niektori kreteni zakladaju anonymne vymyslene temy.

este ta nieco zaujima ?

@nyusika čo je na tom, že mlade dievca sa pýta ako sa má vhodne obliecť na dôležitu skúsku ?

nyusika
22. máj 2025
@bellaa3007

@nyusika čo je na tom, že mlade dievca sa pýta ako sa má vhodne obliecť na dôležitu skúsku ?

@bellaa3007 vies citat ?
nikto sa na nic naozaj nepyta...nejaky debil sa nudi.
a my sa nudime tiez, preto jej/jemu akoze odpovedame.

neexistuje, ze maturant nevie, v com ist na maturitnu skusku.
bodka.

ked to nevie, nema co robit na maturitnej skuske.
dalsia bodka

pekny den prajem.

lindusss2016
22. máj 2025
@7miriam77

@lindusss2016 no je to možné, no nemyslím si, že tie rifle na mne "kričali". Mala som slušný vrch a aj topánky...nebola som jediná,čo mala rifle. Neviem, či je niekde vyslovene napísané,ako majú prísť k maturite žiaci oblečení. No jasné,že rozdriapane rifle by boli cez čiaru. To som nikdy nenosila ani v sedny deň. Podľa mňa treba hlavne pohodlne a nestresovat sa.

@7miriam77 ano, je to vyslovene napisane, ako sa ma chodit na maturitnu skusku 🤷

kavasmliekom
22. máj 2025
@nyusika

este ta nieco zaujima ?

@nyusika a je tu málo otázok ako sa obliecť na pohovor? Keď nevie, nemá čo v tej práci robiť? Koniec výlevu 🤭

nyusika
22. máj 2025
@kavasmliekom

@nyusika a je tu málo otázok ako sa obliecť na pohovor? Keď nevie, nemá čo v tej práci robiť? Koniec výlevu 🤭

@kavasmliekom presne tak. ja by som sa nieco taketo urcite neopytala

7miriam77
22. máj 2025
@lindusss2016

@7miriam77 ano, je to vyslovene napisane, ako sa ma chodit na maturitnu skusku 🤷

@lindusss2016 👍👍👍..dôležitejšie ako nejaké rifle je slušné správanie a úspešne zmaturovať. Pekný deň 🍀

autor
22. máj 2025
@nyusika

este ta nieco zaujima ?

@nyusika čo je na tejto téme akože nevhodné, vymyslené? Myslíš že si vymýšľam maturitu alebo oblečenie? Niekto sa asi doma nudi... Nepovažujem sa za kretena preto, preto že sa pýtam.

autor
22. máj 2025

@nyusika tak isto ako sa "nejaký debil" citujem, ako ty môže pýtať na porovnanie dvoch telefónov, ako to máš na profile, o ktorych si parametre vieš vygooglit za 5 sekúnd. Asi sa tiež nudis a zakladas vymyslené témy. Nemáš za co

autor
22. máj 2025

Ďakujem ostatným za odpovede, chcela som sa len poradiť a možno nabrať inšpiráciu čo ste mali oblečené vy ☺️☺️

lindusss2016
22. máj 2025
@7miriam77

@lindusss2016 👍👍👍..dôležitejšie ako nejaké rifle je slušné správanie a úspešne zmaturovať. Pekný deň 🍀

@7miriam77 tak ja som si to nevymyslela 🤷 a zaroven slusne spravanie a vedomosti by sa mali pouzivat pocas celeho zivota, na maturity sa proste k tomu treba formalne obliect, to k tomu slusnemu spravaniu patri tiez.
Za mna oblecenie celkovo vypoveda o ludoch dost, minimalne o ich estetickom citeni. Nie kazdy ma vkus, nie kazdy vie, co je vhodne, co ladi, co mu pristane, atd...

autor
22. máj 2025

Ak je v poriadku tu denne pridávať niekoľko odfotenych tehotenských testov, ktoré sú znacne negatívne a baby okolo toho špekulujú či nieje pozitívny, je to podľa mňa viac zbytočná diskusia ako moja otázka. Ale beriem, je to fórum na diskusie, môžeme tu debatovať o hocicom. Keď ti vadí že sa pýtam na oblečenie, scrolluj ďalej s ignoruj to... Pozri sa aké príspevky pridavas ty, a že či by sa nemohol niekto ozvať aj k tomu
Pekný deň

jana_eyre_2
22. máj 2025

@anonym - podľa mňa úplne normálna otázka a určite som si ju v tvojom veku pokladala aj ja a každý kto šiel k maturite.. jediný rozdiel je v Tom že my sme sa nemali ako spýtať na nete..

Ale teda jasné, sú ľudia čo vedia vždy všetko..

gerdusha
22. máj 2025

Ako triedna učiteľka sa vždy na túto tému porozprávam s triedou. Škoda,že tak neurobila ta tvoja...resp.nespýtali ste sa jej/ho

lindusss2016
22. máj 2025

Tak chcelo by to aspon foto postavy, aby sme ti poradili spravne. Ak pojdes v sukni alebo v satach, tak mysli na to, ze dlzka musi byt aspon po kolena.

eliska13
22. máj 2025

Ja som mala dlhe čiernobiele bodkované šaty
Dala by som si široké nohavice, top, sako, svetrík..alebo dlhé splyvave saty

7miriam77
22. máj 2025
@lindusss2016

@7miriam77 tak ja som si to nevymyslela 🤷 a zaroven slusne spravanie a vedomosti by sa mali pouzivat pocas celeho zivota, na maturity sa proste k tomu treba formalne obliect, to k tomu slusnemu spravaniu patri tiez.
Za mna oblecenie celkovo vypoveda o ludoch dost, minimalne o ich estetickom citeni. Nie kazdy ma vkus, nie kazdy vie, co je vhodne, co ladi, co mu pristane, atd...

@lindusss2016 už sa mi o tom nechce vypisovať. Ja som autorke poradila slušne oblečenie,to moje som spomenula len na okraj....a som slušná, vždy som slušná bola a nikdy som nemala v tomto smere s nikým problém. Pa pa

kavasmliekom
22. máj 2025

Nic si z toho nerob, niekto sa asi zle vyspal. Položila si uplne neskodnu otázku, držím prsty na maturite, potom môžeš pridať fotku, ako si sa obliekla 🙂

1sally12
23. máj 2025
@maranco

U nás na škole posielali dievčatá domov prezliecť sa, ak prišli nevhodne oblečené, zbytočne boli potom ofučané.

@maranco to sa ako stihli aj otočiť? Beriem keď niekto býval blízko školy ale keď niekto dochádzal z iného mesta/dediny? To potom ako stihli sa vrátiť načas?

maranco
23. máj 2025
@1sally12

@maranco to sa ako stihli aj otočiť? Beriem keď niekto býval blízko školy ale keď niekto dochádzal z iného mesta/dediny? To potom ako stihli sa vrátiť načas?

@1sally12 neviem vravel mi to učiteľ, ale dievča asi bolo z toho mesta alebo šlo k spolužiačke sa prezliecť

1sally12
24. máj 2025
@maranco

@1sally12 neviem vravel mi to učiteľ, ale dievča asi bolo z toho mesta alebo šlo k spolužiačke sa prezliecť

@maranco keď si písal že dievčatá...som myslela že ich bolo viac čo prišli nevhodne oblečené

pr85
24. máj 2025

Chlapci oblek, biela košeľa decentná kravata/ motýlik, dievčatá suknaa blúzka/ elegantné saty

vrabcek15
28. máj 2025

Ahoj,ja som dnes stretla 4 maturantky a všetky mali šaty alebo sukne😁dokonca jedna malá takú asymetrickú,že na jednom boku bola krátka a na druhom dlhá,tak došykma zastrihnutá , a dievčatá mali aj tenisky obuté 😁(alebo sa možno len prezuli) a v pohode 😁ale myslím,že niečo pohodlné a slušné nájdeš aj doma v skrini ♥️

liusa82
28. máj 2025

@autor tá dotyčná rýpe skoro v každej téme alebo na stene keď pozeráš témy rad za radom.Ju som ešte hádam ani nevidela normálne ľuďom odpovedať.Skoro vždy len uštipačne alebo posmešným tónom.To nestojí ani za zmienku.Ja som síce sukňová ale na mature som mala také nohavice rozšírené a blúzku ale takú viac načančanú a tiež topánky na opätku.A sačko lebo tiež bolo vtedy zrovna chladno čo si pamätám. To je už na tebe v čom sa cítiš lepšie alebo čo sa ti páči a padne do oka

misienka123
29. máj 2025

Hodí sa taká blúzka na maturitu k čiernej sukni?

gondyo
30. máj 2025

Nie..je ako pre dôchokyňu

wikira
Odpoveď bola odstránená
sulavikova
7. jún 2025

Niečo slušné, elegantné a zároveň lichotiace postave.

kavasmliekom
7. jún 2025
@misienka123

Hodí sa taká blúzka na maturitu k čiernej sukni?

@misienka123 zober si radšej bielu košeľu, toto určite nie. To nosia 50+ na úradoch 🙈

maranco
7. jún 2025
@1sally12

@maranco keď si písal že dievčatá...som myslela že ich bolo viac čo prišli nevhodne oblečené

@1sally12 tak spýtal som sa, tak to boli dievčatá ktoré prišli v rifliach, ale teraz je nový riaditeľ a už to neberie prísne, môžu prísť ako chcú

Strana
z2