Je vhodné nosiť legíny ako učiteľka v materskej škole?
Ahojte, je podľa vás v pohode, keď má učiteľka v MŠ legíny, za mňa je to v pohode, ale stretávam sa s rôznymi názormi. Ďakujem. 🙂
Urcite su leginy v pohode v slolke ,kde sa venujete cely den detom,ako mladym dievcatam z velkym zadkom a bruchom,kratkej vetrovke a tym bielym ponozkam ,ktore si vytiahnu do polovice lytok🙏...to je otras...ale myslia si ,ze vyzeraju sportovo..😂...
Ani po dome... maximálne pod lyžiarske nohavice
Úplne v pohode ak k nim zvolíš dlhšiu tuniku/košeľu.
@tehsim za mna je to v pohode..tiez nosim leginy do prace (kancelarska praca, našťastie sa nestretavam s klientmi) a cez ne dlhe tricko/saty (neznasam pancusky, leginy mam miesto nich)... Ked si to povaha mojej prace vyzadovala, nosila som saty, sukne, lodicky, samozrejme bez legin (s pancuskami aj ked bolo +30).
Pokial to nie je vulgarne, netrci pol, nech si kazdy nosi, čo chce
Baby ukazete outfity s leginami, ktore vyzeraju v pohode?
@tehsim veď je to pohodlné, ja tiež som občas v práci v teplákoch, podľa toho, čo mám v pláne robiť.
@tehsim V zasade mi leginy na ucitelke v MS nevadia. Chapem, ze dost casu stravia aj na koberci. Ale bolo by vhodne mat k tomu dlhsi svetrik/tricko. Ono k jednemu dietatu sa cupnes a druhe dieta ma tvoj zadok v obiahnutych leginach pri hlave. V tomto jedinom smere mi to pride nevhodne.
Mimo MS povazujem leginy vhodne jedine na cvicenie.
U nás nosí jedna pani učiteľka legíny alebo také hrubšie pančuchy a na tom má kraťasy. Už som videla, že v tých pančuchách mala aj dierku ale boli čisté. A vieš čo? Je mi to jedno. Koberec majú hnusný, lacnú umelinu, ktoré rozoderie každé tepláky za pár dní. Ona sa s nimi na koberci hrá, jaší. Menšie deti sa chcú ráno túliť. Presne viem čo dokáže suchý zips z papučiek na pančuchách alebo jemnejších tkaninách. Rovnako vonku, dieťa spadne, je špinavé, ona ho nesie. Tak kľudne nech má tepláky alebo legíny.
Ako vychovávateľka v ŠKD ich nosím tiež, keďže sa s tými deckami celý deň hýbem, váľam po koberci, machlim a lepím všelijaké výtvarné diela - mám sa obávať, že to niekoho pohoršuje? 🤣 Vystajlovana s topánkami na podpätku som chodila, keď som pracovala v butiku alebo v kancli.
Podľa mňa ide o to aká je učiteľka a nie o to čo má na sebe. keď je dobrá k deťom, keď ju majú radi nech nosí čo chce. Legíny sú normálne oblečenie. Len zakomplexovani ľudia riešia oblečenie druhých
@tehsim Lepsie ako riaditelka v MS, ktora nenosi nohavicky. V letnych mesiaoch iba dlhu suknu. "Dobija si energiou zo zeme." A ked ja hovorim, ze je prepnuta, tak ni nikdo neveri. 🙉🙉🙉
@anonym_c2bacf super 😝
@anonym_c2bacf a co na tom ked ma dlhu suknu… vidi to niekto ? Podla mna nie. Keby ma mini ok, to je ine. Ale dlha sukna, tam nemas co kde vidiet. Ved preco sa nosi dlha sukna na gyndu…
@kiki68 Dieta jej moze zdvihnut suknu a naozaj na baranicu skoro 60 rocnej zeny nrmusi vidiet.
@tehsim V zasade mi leginy na ucitelke v MS nevadia. Chapem, ze dost casu stravia aj na koberci. Ale bolo by vhodne mat k tomu dlhsi svetrik/tricko. Ono k jednemu dietatu sa cupnes a druhe dieta ma tvoj zadok v obiahnutych leginach pri hlave. V tomto jedinom smere mi to pride nevhodne.
@beata_k to je pekné pritiahnuté za vlasy dúfam, že to dieťa nedostane z toho šok😆že učiteľka mala pri jeho hlave rit v leginach.Dufam, že jeho matka je doma oblečená v nohaviciach a bluzke🤣
Nosí sa to, čo je človeku pohodlné a čo sa hodí do pracovného prostredia.
U nas nosia ucitelky najma funkcne a sportove leginy. Absolutne to nikoho nepohorsuje. Je oblecena a to je hlavne.
@beata_k a keď bude mať oblečené rifle tak to už nebude vadiť? 😅
@beata_k a keď bude mať oblečené rifle tak to už nebude vadiť? 😅
@anonym_aa4be0 joj... koľko zadkov z rifllí už u nás trčalo vonku, keď sa praktikantky zohli k deťom 🤣🫣
Trpí tým nejak dieťa alebo deti v škôlke, že učiteľka nosí tie leginy ? Alebo venuje sa im kvôli tomu menej ?
@tehsim podla mna je to ok, rovnako ako leginy a teplaky u deti vskolke a skole.
@tehsim podla mna je total jedno, co mame na nohach, dolezite je, co mame v hlave a ako to vieme odovzdat detom...ale samozrejme, ze dnesnych rodicov zaujimaju uplne ine veci ako to, aky mali ich deti den po edukacnej stranke a comu by mali doma venovat zvysenu pozornost😁
@amdornik Nič, ja učím v MŠ a tiež mám na sebe často legíny. Len ľudia okolo mňa riešia, že to je hrozné, keď majú učiteľky ich deti legíny, som chcela vedieť len názor iných ľudí😊
@tehsim tak ak nemáš k nim tričko do pása,ale zakryje ti zadok,tak ôk. Možno niekomu vadí,že máš v nich peknú rit😁🤪
@tehsim tak ak nemáš k nim tričko do pása,ale zakryje ti zadok,tak ôk. Možno niekomu vadí,že máš v nich peknú rit😁🤪
@manzanillaa možno v nich má otrasnú riť a bije to do očí a nedá sa na to kukať, lebo aj takto niektoré chodia.
Nech sú pohodlne

Nevadi mi to a nevadia mi na nikom, pokial ma ta osoba tricko pod zadok a pod predok