icon

Je vhodné nosiť legíny ako učiteľka v materskej škole?

tehsim
7. jan 2026

Ahojte, je podľa vás v pohode, keď má učiteľka v MŠ legíny, za mňa je to v pohode, ale stretávam sa s rôznymi názormi. Ďakujem. 🙂

Strana
z2
lindusss2016
7. jan 2026

@tehsim 🙈 a na co to riesis, ked je to podla teba v pohode? Cely den sa tam natahuju s nasimi detmi, tak snad si nema obliect nohavicovy kostym...

danielle21
7. jan 2026

Samozrejme, nosim leginy, teplaky

romanovic
7. jan 2026

@tehsim Pre mna su leginy, rovnako ako teplaky, oblecenie na doma a sport, nie medzi ludi.
A nechcem bodyshamovat, ale na nesportovej postave vyzeraju lacno, priam gadzovsky.

anonym_a1feca
7. jan 2026

Ved to nie je kancelarska praca, ale skor ako praca vo fitku 🙈 ako keby si cvicila cely den..
Mme je 100x pohodlnejsie klacat na koberci v leginach nez rifliach.. a to ani neucim cely den

dzulli1980
7. jan 2026

Ja nosím dennodenne legíny, hore tuniku ... je mi jedno kto si čo myslí.

amdornik
7. jan 2026

@tehsim ja učím na ZŠ a nosím denne legíny... čo je na tom akože zlé?

stellarstar
7. jan 2026

Tiež nosím legíny a je mi suma fuk kto si čo o tom myslí.

really8
7. jan 2026

@tehsim v zivote by som si leginy takto neobliekla. To ze ich ma niekto iny je mi vies kde. Neviem preco by som to nala riesit a rozoberat nazory inych

tehsim
autor
7. jan 2026
@amdornik

@tehsim ja učím na ZŠ a nosím denne legíny... čo je na tom akože zlé?

@amdornik Nič, ja učím v MŠ a tiež mám na sebe často legíny. Len ľudia okolo mňa riešia, že to je hrozné, keď majú učiteľky ich deti legíny, som chcela vedieť len názor iných ľudí😊

0silvia0
7. jan 2026

@tehsim ak su pre teba v pohode, tak ich nos. Ja by som v zivote neobliekla leginy mimo fitka, pre mna to nie je v pohode, tak ich nenosim. Hadam sa nebudeme jedna druhu presviedcat.
A aj tak ti polovica napise ze fuj, druha polovica ze ok a aj tak sa budes musiet rozhodnut podla seba🙃

anonym_d934f2
7. jan 2026

ahoj, ja pracujem ako učiteľka na zš a občas ich nosím. Ak mám byť úprimná, máme kolegyňu, ktorej občas aj biele nohavičky vidno cez biele nohavice a zatiaľ som si nevšimla, že by to niekto nejak ultra riešil.. Pokiaľ nechodíš vyzývavá, špinavá alebo neviem aká je to podľa mňa ok 🙂

amdornik
7. jan 2026
@tehsim

@amdornik Nič, ja učím v MŠ a tiež mám na sebe často legíny. Len ľudia okolo mňa riešia, že to je hrozné, keď majú učiteľky ich deti legíny, som chcela vedieť len názor iných ľudí😊

@tehsim nešlo o nejaké plnoštíhle mamičky, ktorých mužíčkovia začali odrazu radi nosiť deti do a zo škôlky? 😀 😀

anonym_15f70e
7. jan 2026

Za mna uplne v poriadku, ak nie su prilis vyzyvave, je to pohodlne, ved za detmi treba aj behat hore dole, von sa chodi…nie je to praca v banke, nie si na modnej prehliadke, ak s tym ma niekto problem - jeho problem 🤷‍♀️

siska53
7. jan 2026
@tehsim

@amdornik 🤣🤣👍🏿
@tehsim za mna je to jedno, pokial nemas maxivstrih alebo suknu, ze ked sa predklonis, ti vidno nohavicky ..

kiki68
7. jan 2026

@tehsim leginy su v skolke uniforma by som povedala, cez to dlhe triko a ides makat. V skrinke dve dalsie, ked skonci clovek ogrcany 2 ocurany atd.

anonym_ced8c3
7. jan 2026

@tehsim ja som ritnatá, legíny majú pravdu… preferujem tepláky😎

kiki68
7. jan 2026

Hlavne my sme s rodicmi mozno minutu, nema cas clovek vykecavat a musi byt stale v strehu. Rovnako ako vonku je normal mat kombinezu skrz pocasie. To neni job v office, kde sa kolega ma cas pozerat na nohy. Toto je job kde je 90% zien a potom kopec stresu a tiez nehod zo strany deti. U nas nikto toto neriesil, skor riesili seba navzajom ti rodicia. Ale to uz je na nich, mna nezaujima kto ma aku kabelku a nove pery.

anonym_36cecb
7. jan 2026

@tehsim tak hádam majú zakrytu rit s tričkom alebo blúzkou, niečo dlhšie

kiki68
7. jan 2026
@anonym_36cecb

@tehsim tak hádam majú zakrytu rit s tričkom alebo blúzkou, niečo dlhšie

@anonym_36cecb vacsina ma dlhsie triko/ saty/ tuniku. Potom dalsie baby nosia jeansy. Ja som nosila vzdy dlhsie trika a saty cez to s hello kitty. Na hlave vzdy nejake celenky s macacimi uskami a taketo somariny. Ale tak som tam pre deti v prvom rade

anonym_c2bacf
7. jan 2026

@tehsim Lepsie ako riaditelka v MS, ktora nenosi nohavicky. V letnych mesiaoch iba dlhu suknu. "Dobija si energiou zo zeme." A ked ja hovorim, ze je prepnuta, tak ni nikdo neveri. 🙉🙉🙉

biba_18
7. jan 2026

zas, pri deťoch je to asi jedno, k rodičom, tam by to asi chcelo niečo cez zadok, podľa mňa 😏

anonym_afccdb
7. jan 2026

Ak nemas tanga a obtiahnutu rit aj susu bez dlhsieho tricka, tak je to ok. Bo jak tie mlade chodia🙈obtiahnuta susura-pasik vidno a rit bez nohaviciek vypucena v leginach🙈🙈🙈

mariynka
7. jan 2026

Ja som ucitelka, bavln.leginy nosim, ale na ne tuniku/saty🙂

kitycat
8. jan 2026

Hja to nejak nemam cas sledovat pri odovzdavani, ale pre mna nie su leginy idevom, ktory patri ibam ako na gauc alebo do telocvicne... nemma zaujem obzerat kto ma aku postavu, zadky, zarezane gatky a ine veci co leginy ukazuju..

olimuc
8. jan 2026

Pokial nemas leginy o 2 cisla mensie a crop top, ale predlzene tricko a mikinu nevidim problem. Leginy vedia byt ok ale aj otras …

kiki68
8. jan 2026
@anonym_c2bacf

@tehsim Lepsie ako riaditelka v MS, ktora nenosi nohavicky. V letnych mesiaoch iba dlhu suknu. "Dobija si energiou zo zeme." A ked ja hovorim, ze je prepnuta, tak ni nikdo neveri. 🙉🙉🙉

@anonym_c2bacf a co na tom ked ma dlhu suknu… vidi to niekto ? Podla mna nie. Keby ma mini ok, to je ine. Ale dlha sukna, tam nemas co kde vidiet. Ved preco sa nosi dlha sukna na gyndu…

simsalabim
8. jan 2026

Leginy na dospelej zene - mimo fitka - su podla mna OK v pripade dlhsieho topu (zakryty zadok). Inak ich vnimam ako pancuchy bez sukne.

anonym_f66143
8. jan 2026

@tehsim veľmi športové a bez tuniky/dlhsieho trička až vulgárne by som povedala

unicornlady
8. jan 2026

Pokiaľ sú legíny k šatám, sukni... tak ok.
Inak to vnímam len ako pančuchy, čo nie je vhodné oblečenie medzi ľudí.

johanka21
8. jan 2026

@tehsim Podľa mňa je to úplne v pohode, predsa tam nebudú v kostýmoch, alebo v šatách, keď pracujú s malými deťmi... A všímaj si, ako chodia oblečené tie, ktoré majú tie rôzne názory. Možno práve ony chodia do práce oblečené tip-top, lebo si to ich práca vyžaduje. To je v poriadku, ale ak by pracovali v materskej škôlke, tak neviem, neviem, či by po pár dňoch nezmenili ten svoj názor...

Strana
z2