Je vhodné obliecť si čierne šaty na svadbu?
Ahojte mozem si obliect cierne saty na svadbu?dakujem
Ak nie si nevesta, tak môžeš 😁 Prečo nie
@mk1111111111 to viem ze biele a cervene to sa nepatri ale cierne som este nopocula preto sa pytam
Vraj su vhodne na pohreb. Ale mne by to nevadilo, vravim o tradiciach
Prečo červene nie?
Cierna sa prvotne spaja s pohrebom, tak to nieje bezna farba na svadobny outfit. Ale za mna lepsie ako cervene
@pribinak vraj vyrazna farba, moze na seba strhut pozornost. No divocina toto 🙈🤣
A v bielej zatieni nevestu 😵💫
@mk1111111111 🤣🤣🤣 dobrá blbosť
@pribinak nuz, tiez som kukala jak puk 🙄🤣
@pribinak ale, ja sa tym neriadim, tak sa hovori
Môžeš
@viestta videla som nevestu ktorá bola v bielych šatách s čiernym vzorom... zvláštne.
ale inak pekná nevesta... mladá , štíhla - kočka.
Svadbu budem mať v lete. Čiernu som im neodporucila, pretože bude leto. Ale inak si môžu obliecť šaty vo farbe aká sa im páči. Aj čierne ak chcu. Jedine nie biela, krémová či iné farby podobné svadobným šatám.
Tak ja som úplne nevhodný hosť na svadbu. Na jednu som chcela ísť v červených, ale zabudla som ich doma na chodbe na vesiaku. Cestou na svadbu mi to došlo, 100 km od bytu a 100 od svadby, vďaka bohu som sa v tescu za desať minút zaodela do čiernych umelých šiat. Ale vyzerajú super.
Na druhu svadbu som už úspešne šla v tých červených 😅
A potom že nás nikto nevolá na tretiu svadbu 😁
@mamutka 🤣
@deti95060810 biele saty nosia nevesty od cias ked sa vydavala kralovna Viktoria. Dovtedy boli svadobne saty pestrych farieb
Červená nie asi kvôli tomu, že niekde o polnoci nevesty tancujú v červených šatách redový?
@ibrunova ale ano 😊u nas po polnoci ma nevesta cervene saty
@deti95060810 ja som videla goth nevestu a tam boli vsetci v ciernom, nevesta mala nadherne cierne rokokove saty, zenich mal podobny styl. Ludia maju rozny vkus
Sú krásne, ak si dáš nejaké doplnky, aby si " rozbila " černotu, tak ok.
Pritom ja čiernu neznášam, obliekam len výnimočne.
Ja som sa vydávala v čiernych 😉
Satky krasne. V inej farbe nie su?
Pokial by mi nevesta nepovedala ze takuto farbu si neobliekaj dala by som si hoc aku. Kazdy vie kam ide a kto bude nevesta.
Odpovedz si ty, či by sa ti páčilo, keby niekto prišiel na tvoju svadbu v čiernych šatách. Neviem ako niektorí ľudia rozmýšľajú, no mňa nikdy nenapadla pri výbere šiat čierna, biela, krémová a o červenej nevraviac. Za mňa to je vrchol neslušnosti a drzosti.
@mk1111111111 ale su a neviem ci neobjednam radswj tuto
Čierna je elegantná farba. Ten prežitok ze je to pohrebná farba hádam už vymizol. Kľudne si daj čierne. Podľa mňa su všetky farby vhodné, okrem teda bielej, či veľmi svetle ako béžová, krémová... Ale čierna, červená, modrá... Kľudne...

Podla tradicii nie, ale inak mozes, zo svadby Ta nevyhodia.