icon

Je vhodné obliecť si čierne šaty na svadbu?

28. mar 2025

Ahojte mozem si obliect cierne saty na svadbu?dakujem

sajmi
28. mar 2025

Ja som mala čierne už viac krát a rozhodne som nebola jediná 🙂 čierna je univerzálna farba vhodná na každú príležitosť.

viestta
28. mar 2025

@jakubrianka male cierne (koktailky) nepokazia nikdy nic. Ani na svadbe. Kazda zena by ich mala mat v satniku.

viestta
28. mar 2025

tie cierne su krasne, elegantne a urcite ich vyuzijes este mnoho krat. Kludne ich objednaj aj na svadbu

ivangeline
28. mar 2025

Pred kráľovnou Viktóriou to bolo in. ;) Možno začneš novú módu/tradíciu..

pribinak
28. mar 2025

@domkakvet stredovek?

denkabemommy
28. mar 2025

2 kamarátky mali na mojej svadbe čierne šaty, vyzerali krásne a ani by mi nenapadlo sa nad tým pozastaviť 🙂

jakubrianka
28. mar 2025

@viestta malé čierne je ako zázračná formulka omieľaná roky, ale nie v súvislosti so svadbami. Schvälne som ale pozrela ako to majú v zahraničí a či je čierna farba šiat na svadbe v súlade s bontónom a teda napriek tomu, že píšu že čierna farba šiat je vraj ok, ja by som si ju nikomu na svadbu nedala, max. tmavomodrú.

viestta
28. mar 2025

@jakubrianka ty nie, ale to si ty.

ayato
28. mar 2025

@kiki68 môj ty bože, moja mama mala červené šaty na mojej svadbe 🙊🙊🙊😂

domkakvet
28. mar 2025

@pribinak tak to uz neviem, pisem len ake mam ja info, odkial sa to nabralo netusim, ci stredovek, alebo nie pretrvava to do dnes, zaznamenala som to aj tu v diskusiach viac krat.

lion777
28. mar 2025

Aj tie ružové sú pekné. 🙂

kiki68
28. mar 2025

@ayato 😂😂😂 oh geez

mk1111111111
28. mar 2025

Ruzove su TOP

galganka
28. mar 2025

Moja svedkyňa mala na svadbe čierne šaty, manželova červené. Po prečítaní tejto témy ich musím obe dodatočne spucovať. 😂 Moja chyba, nemala som všetkým povedať, že si majú obliecť niečo pekné. 🫣

abbey1
28. mar 2025

Kočky, vy si skutočne pamätáte, čo mal kto oblečené na vašej svadbe? Pripadne ste si to na tej svadbe priamo všímali? Ja absolútne

galganka
28. mar 2025

@abbey1 deti pravidelne listujú fotoalbumy a vekovo najmenšia z nich vždy pravidelne reve, že tam nebola... 😂

denkabemommy
28. mar 2025

@abbey1 nie, len som videla toľkokrát fotky, vďaka mojim deťom, že mi to ostalo v pamäti 🙈😂

nevenka
28. mar 2025

@gejb ja som bola na svadbe, kde nevesta mala tmavomodre saty 😊

galganka
28. mar 2025

@nevenka my sme boli u červenej nevesty, ktorá aj chcela červených hostí. 🙂

nevenka
28. mar 2025

Ja by som si urcite radsej dala ruzovu, ale ja stale nosim ruzove nieco, lebo mne to pristane. Strasne vyzeram v ciernej a cervenej a kralovaky modra, tak to vyzeram ako smrtka.
Zas nevesta chcela tmavomodre, lebo v bielej a slonovinovej vyzera zle. Takzeeeee....🙃

nevenka
28. mar 2025

@galganka no ja by som asi nesla, lebo ja v cevenej vyzeram otrasne 🤣

galganka
28. mar 2025

@nevenka nebolo to povinné, ale skoro všetci to dodržali. Perfektne to vyzeralo vo finále. 🙂

zuzitko74
28. mar 2025

Autorka, na čiernych šatách na svadbe nie je nič zlé, problém však vidím v tom, že ty sama si v tejto veci neistá a možno sa v nich kvôli tomu nebudeš cítiť dobre.

abbey1
28. mar 2025

@galganka
@denkabemommy Však to, že človek vie podľa mňa len podľa foto. Na svadbe je to úplne iné a rieši nevesta úplne iné veci.

bielasovicka
28. mar 2025

@lucia13022023 to není prežitok. Čierna je naozaj pohrebná farba.

bielasovicka
28. mar 2025

Autorka, tie ružové sú krásne. Lepšie by sa hodili na svadbu 😊

7lenka11
28. mar 2025

Môžeš. Čierne koktejlové šaty som videla na mnohých svadbách..

bessie12
28. mar 2025

@bielasovicka veru tak. Čiernu som mala naposledy oblečenú na pohrebe mojej maminy. Odvtedy sa tejto farbe vyhýbam. Maximalne nejaké sako alebo silonky by som si obliekla. Ale ani to veľmi nechcem.

aniele
28. mar 2025
margotka17
28. mar 2025

No neviem, ja osobne by som si nedala čierne šaty. Skôr ak už, tak tmavé modré či smaragdovo zelené.