Kabelka k šatám na svadbu
Ahojte, baby! Aká kabelka by sa vám hodila k takýmto šatám na svadbu prosím? Ďakujem za rady! 🙂

@gesture veľmi pekne by ukázali modre lodičky alebo sandálky a béžová kabelka (satenova, alebo trblietava, alebo čipkovana) alebo naopak béžové lodičky a modrá spoločenská kabelka. Saty su pomerne výrazne veľa nenavymyslas, ďalšiu farbu by som nepridávala. Ďalšie doplnky ziadne alebo minimum.
Za mňa jednoduché strieborné sandálky a strieborná kabelka..😊
Aaaaale hodia sa, čo by nie, vyzeráš super. Obuv, kabelka určite krémové 😍
@gesture šaty sú nádherné aj sa ti moc hodia, nejaká malinká tmavá kabelka keď už musí byt
@gesture zalezi ake topánočky. Viem, ze uz sa nemusi rovnaká farba ale mne sa to paci. Viem si predstavit kludne krémovú, zlatu ale aj červenú. Samozrejme mala kabelka. Saty su v pohode. Tiez nemam rada honosné róby co stoja potom v skrini. Mala som na svadbe lahke satocky, bolo 35 stupnov a super. Osviežila som ich klobúkom. Tu by sa tiez mozno hodil nejaky fascinator do vlasov. Hned to vyzera inak 😉.
@gesture ja mam rada takéto neklasicke šaty, stačia len dobré doplnky a zažiaris...
Dala by som výrazne zlaté náušnice, slávnostný účes... a krémové /zlaté lodičky + krémová /zlata kabelka...
Jednoducha nude kabelka a sandalky, bez vzorov. Saty ok, ja by som dala skratit nad kolena, to stoji par eur a bude to eno-nuno
Saty som vymenila! Dakujem vsetkym za rady!! ;)
Veľmi ti pristanú, hodia sa, dobre si vybrala 🙂
Super, tieto šaty sú oveľa oveľa lepšie, sú krásne 👍 Aj strieborné topánky a kabelka budú ok, ale ja by som zvolila niečo výraznejšie na oživenie, možno modré lodičky alebo vysoké sandálky, ale modrá taká sýta modrá, alebo kráľovská modrá, a aj kabelka samozrejme. Ale to je len môj názor, taká malá nevyžiadaná rada 😀 Ale striebornou tiež nič nepokazíš 🙂

@solida1 🙂))) ďakujem !!