icon

Kabelka k šatám na svadbu

gesture
27. aug 2023

Ahojte, baby! Aká kabelka by sa vám hodila k takýmto šatám na svadbu prosím? Ďakujem za rady! 🙂

Kabelka k šatám na svadbu
gesture
autor
27. aug 2023

@solida1 🙂))) ďakujem !!

zeldia
27. aug 2023

@gesture veľmi pekne by ukázali modre lodičky alebo sandálky a béžová kabelka (satenova, alebo trblietava, alebo čipkovana) alebo naopak béžové lodičky a modrá spoločenská kabelka. Saty su pomerne výrazne veľa nenavymyslas, ďalšiu farbu by som nepridávala. Ďalšie doplnky ziadne alebo minimum.

macatt
27. aug 2023

Za mňa jednoduché strieborné sandálky a strieborná kabelka..😊

magnoliaa
27. aug 2023

Aaaaale hodia sa, čo by nie, vyzeráš super. Obuv, kabelka určite krémové 😍

gesture
autor
27. aug 2023

@zeldia ďakujem veľmi peknú za radu!! To že sú výrazne, preto som sama nevedela ako to skombinovať, aby to nevyzeralo preplácane🙂 plus materiál kabelky, neviem či sa hodí napr. Kožená listová kabelka. resp. Moc si to neviem predstaviť s koženou kabelkou

gesture
autor
27. aug 2023

@magnoliaa ďakujem 🙂))) potešila si ma! 🙂))

lienka.7
27. aug 2023

@gesture tie šaty ako také nie sú zlé... ale ty si predsa pekná žena, zbytocne ta zostaruju, fakt.
Ja by som zmenila aj farbu.

tykat
27. aug 2023

@gesture ta druha fotka 👍 maju cipku, su podla mna velmi pekne. Doplnky a uces urobia vela. Za mna na svadbu uplne v pohode, hlavne ak sa v nich dobre citis.

domiklik
27. aug 2023

@gesture béžová listová kabelka a dala by som si béžové lodičky, nech ta trochu optický predĺžia, resp žiadne topánky s prackou ako máš teraz... Inak šaty sú vkusne, pekne a na svadbu vyzerajú vhodne

hladamematku
27. aug 2023

@gesture šaty sú nádherné aj sa ti moc hodia, nejaká malinká tmavá kabelka keď už musí byt

betulinka1
27. aug 2023

@gesture zalezi ake topánočky. Viem, ze uz sa nemusi rovnaká farba ale mne sa to paci. Viem si predstavit kludne krémovú, zlatu ale aj červenú. Samozrejme mala kabelka. Saty su v pohode. Tiez nemam rada honosné róby co stoja potom v skrini. Mala som na svadbe lahke satocky, bolo 35 stupnov a super. Osviežila som ich klobúkom. Tu by sa tiez mozno hodil nejaky fascinator do vlasov. Hned to vyzera inak 😉.

sunflower87
27. aug 2023

@gesture ja mam rada takéto neklasicke šaty, stačia len dobré doplnky a zažiaris...
Dala by som výrazne zlaté náušnice, slávnostný účes... a krémové /zlaté lodičky + krémová /zlata kabelka...

mk1111111111
27. aug 2023

Jednoducha nude kabelka a sandalky, bez vzorov. Saty ok, ja by som dala skratit nad kolena, to stoji par eur a bude to eno-nuno

ckatka
27. aug 2023

@pribinak ale hodia. Záleží aká je to svadba....v akom duchu...
V týchto teplach spolu s listovou elegantnou kabelku, slávnostným účesom a licenim, absolútne v pohode.

janka1011
27. aug 2023

@gesture viem,že sa pýtaš na kabelku, ale nedá mi...tie šaty by boli ok, ale na žene o 30 rokov staršej....si mladá, máš peknú postavu, ja neverím, že nenájdeš nič vhodnejšie. Radšej body a sukňu ako toto, môj názor v dobrom 🙂

pribinak
27. aug 2023

@ckatka mne sa jednoducho na nej nepáčia. Chyba im take to niečo slávnostne
Navyše vyzerá v nich stará

solida1
27. aug 2023

@gesture prosím ťa, kde si ich kupovala? Kľudne aj ss 😉 Ďakujem.

brendaa
27. aug 2023

@gesture zaujímavé šaty, seknú ti, mne by sa k nim hodila strieborná kabelka aj topánky - sandále alebo zlatá/zelená 🙂 neviem aký je materiál šiat, vlasy rozpustené lokne, čelenka...

gesture
autor
28. aug 2023

Saty som vymenila! Dakujem vsetkym za rady!! ;)

gesture
autor
28. aug 2023

@solida1 v Peek and Cloppenburg, v Avione!

solida1
29. aug 2023

@gesture ďakujem 😊

lusanko
29. aug 2023

@gesture ukážeš nám svoje nové šaty, pre ktoré si sa rozhodla?

gesture
autor
29. aug 2023

@lusanko hlúpy výraz v tvári si nevšímajte 🙂) chcem doladiť striebornými sandalkami a striebornou kabelkou!

lusanko
29. aug 2023

@gesture sú oveľa krajšie, pristanú ti. Gratulujem k výberu a prajem skvelú zábavu.

jenny224
29. aug 2023

Veľmi ti pristanú, hodia sa, dobre si vybrala 🙂

vandica
29. aug 2023

Super, tieto šaty sú oveľa oveľa lepšie, sú krásne 👍 Aj strieborné topánky a kabelka budú ok, ale ja by som zvolila niečo výraznejšie na oživenie, možno modré lodičky alebo vysoké sandálky, ale modrá taká sýta modrá, alebo kráľovská modrá, a aj kabelka samozrejme. Ale to je len môj názor, taká malá nevyžiadaná rada 😀 Ale striebornou tiež nič nepokazíš 🙂

pribinak
29. aug 2023

@gesture omnoho omnoho lepšia voľba! 🍀🍀Máš dobrú postavu, takze oveľa lepšia voľba ako tie prvé

gesture
autor
29. aug 2023

@pribinak ďakujem !! 🙂

gesture
autor
29. aug 2023

@lusanko ďakujem krásne !🙂

gesture
autor
29. aug 2023

@vandica jasne uvidím, čo nájdem ! 🙂 Človek plánuje a potom to nakoniec zmení!🙂