icon

Kde kúpiť rifle a legíny pre úzky pás?

29. jan 2025

Ahojte,je mi jasne ze tymto “trpi” vela zien, a mozno su tu nejake,ktore maju super tip. Obvod zadku mam 112 cm, obvod spodneho brucha 98cm a obvod pasu 76. Je to 36cm rozdiel medzi pasom a zadkom. Vsetky rifle na mne vyzeraju smiesne, brutalne mi odstavaju na pase, nedajboze si sadnem,vyzera to hrozne. Ked su mi proste dobre cez zadok, tak su v pase obrovske. Preto sa chcem opytat, nemate niekto nejaky tip na rifle, ktore maju zretelny rozdiel medzi zadkom a pasom? A prosim aj mozno tip na leginy do fitka co su na pase utle, dakujem. Nepodstatna info ale meriam 178cm

biba_18
29. jan 2025

nemám žiaden tip okrem opasku - a nenosím rifle do pása, ale iba do polovice bokov - práve kvôli tomu že keď si dám pásové, tak to mám nazbierané... čo sa týka nohavíc tam to až také problém nie je - buď mám také čo sa dajú zúžiť pásikom so zaťahovacou prackou - alebo sa dajú ľahšie zúžiť - ale rifle?

oceanahory
29. jan 2025

Velmi dobre to poznam, mam pas 68 cm, obvod spodneho brucha 70 cm....a zadok 100 cm 🙄. Som rada, ze som doma este na rodicovskej, lebo najst normalne nohavice, ktore mi neodstavaju v pase je priam zazrak 🫤. Aktualne mam iba dvoje rifle, jedny su znacky Levis, ktore sadli ako uliate, odporucam navstivit nejaku ich predajnu, predavacky vedia poradit s vhodnym modelom na zaklade proporcii a vysky. No a mam este jedny z H&M, oni vyrabaju radu curvy s vacsim miestom pre boky, vid. link nizsie:
https://www2.hm.com/sk_sk/editorial/guides/w-je...
Okrem toho sa mi osvedcilo kupovat elegantne cigaretove nohavice, ktore su sirsie v pase vzhladom na strih alebo v lete mam v oblube kratsie culotte nohavice, no a samozrejme saty a sukne v A-ckovom strihu, idealne s opaskom na pase 😁.
Leginy do fitka mam prevazne znacky Yoginess, ktore su ako druha koza a vobec mi neodstavaju. Na leto mam sortky znacky Abraka, tiez genialne a rovnako aj termo leginy mam z rady tychto dvoch znaciek. Z takych tych pevnejsich vrubkovanych materialov legin mam este dvoje Lelosi a tiez relativne pekne sadli. A mam aj jedny vynikajuce a velmi pohodlne leginy z H&M z rady Dry&move. 😊

biba_18
29. jan 2025

toto mám dnes - a to sú rifle do polovice bokov ... kebyže nemám na nich opasok, spadnú mi na zadok ... kebyže sú až do pása, tak odstávajú ešte viac ...

missviolet
29. jan 2025

Pri mierach 76cm na.pase a 108cm cez zadok mi pekne sedeli F&F dziny s tym ze na zadku som mala este dost miesto cize idealne pre teba. Cislo 42 inak, bola by mi aj 40

mk1111111111
29. jan 2025

V sinsay rifle kupujem, napr. wide leg, alebo mom. Tiez mam rozdiel medzi pasom a bokmi cca 30 cm. To na bezne nosenie. Nohavice, nie rifle, v HM, alebo Reserved.
Drahsie znacky, len ak niekde natrafim, ale, zaberie to more casu na skusanie.

tenerifka
29. jan 2025

Tiez mam podobny "problem", mne sedia Levis a aj nejake z H&M

renesance80
29. jan 2025

prestala som nosit nohavice prave pre ten rozdiel

autor
29. jan 2025

@oceanahory dakujem za super dlhu odpoved a tipy,urcite popozeram na znacky co si pisala🤗

urshullita6541
17. aug 2025

Neviem či poznáte nebbia značku, ale ja tieto legíny mám veľmi rada, pekne sedia na postave - aj na užšom páse, nepadajú a do fitka sú úplne topka a keď majú na bestform výpredaj, tak ich kupujem jak divá :D ale za ľudskú cenu a oni ich aj rýchlo posielajú