icon

Kde kupujete doplnky na zimu?

16. okt 2023

Od leta robím poštárku a už pomaly sa ochladzuje, tak sa pýtam kde kupujete doplnky na zimu. Na hlavu a na uši ako čapica šál rukavice usiaky atď. Aby ma to zohrialo vonku a aby to nevyzeralo blbo na dospelej žene.?

zeldia
16. okt 2023

Dospela žena je sebavedomá a vie že doplnky nevyzerajú blbo ani okuliare ani čiapka. Ty potrebujes toho viac a skôr športové veci lebo sú priedušné a väčšinou dobre sajú pot. Ja kupujem napr.v zajo nie sú to meske čiapky ale dobre sa nosia a ty si v praci. Ak chces klobuciky, šiltovky atd rataj s rým že to bude umelina. V praci by si sa mala cítiť najmä pohodlne predsa len si dlhu dobu von a robíš fyzicky tak aj aby si neprechladla aj aby ta to netlačilo neskriabalo - športové funkčne veci ktoré znesies na sebe dlho.
Ja mám aj takúto čiapku vyborne saje pot zmestí sa do vrecka je mi jedno ako v tom “výzeram”
https://www.zajo.net/sk/lahka-zimna-ciapka-z-me...

autor
16. okt 2023

@zeldia To by bolo tiež fajn aby dali aj pot poprípade aby nič netlačilo neskriabalo, no to už som asi moc náročná. Zajo to mi nič nehovorí kde je taký obchod?

zuzinabila
16. okt 2023

A hladas do prace ci do prirody?

panonia
16. okt 2023

A to sa na pošte už nič nefasuje? Veď taketo veci dávali, ešte včera som našla flisovu čiapku aj nakrcnikom po mame. A aj suseda ponukala otcovi nejaké flisove mikiny a pršiplast. Mama na pošte dostala všetko čo potrebovala ale už je 5 rokov na dôchodku tak neviem ako to je teraz. Ale myslím si že zamestnávateľ by Ti mal zabezpečiť pracovné oblečenie.

zeldia
16. okt 2023

Ja by som objednala cez net a poslala som link v prvom prispevku. A ak nie cez net kupovať tak potom decatlone. Alebo iny športový obchod.
Ak nechces čiapku koli vlasom tak potom čelenku. Ale podľa tvojej prace ja si myslim že by bolo daj sj celenka na uši a tenká čiapka aj hrubšia čiapka ( veľmi hrubá viacvrstvová nie lebo ty chodíš a budeš sa potiť).

zeldia
16. okt 2023

@panonia inak áno tie pracovne veci sú väčšinou kvalitne a z dobrých materiálov. Autorka vy nedostávate pracovný odev? Alebo sa ti nepáči ako vyzeraju tie veci?

anjelicek26
16. okt 2023

Ja mam bubbe ciapku a aj nakrcnik, vyzera to dobre... zavisi samozrejme, aky styl nosis... ale ked je zima, je zima, dam si na seba asi cokolvek 😂 Dnes rano boli tri stupne.

autor
16. okt 2023

@zuzinabila Do práce aby som nenachladla vonku a nebola v kuse chorá.

mirro
16. okt 2023

Odkiaľ si? Nám šije jedna pani úžasné veci, strihy a farby si samavyberieš, taktiež na jar, teplu jesen, studene rana az po zimne mrazy

autor
16. okt 2023

@panonia Ja som tam ešte krátko, tak nemám nárok.

autor
16. okt 2023

@zeldia Ďakujem za link popozeram to. Ja tu robím ešte krátko tak nemám nárok na pracovné veci. Kolegyne majú topánky nepremokavé a bundu dostali. Ale na hlavu nič nedávajú na zimu.
@mirro Zo západu

petkazamborska
16. okt 2023

topanky urcite columbia, poradili nam ich aj pre deti su super , a veci na oblecko som si kupila alpaky take super kabatiky ,su super teplucke , nespinia sa velmi a hlavne super hreju , mam kancelariu na strane kde nie je slnko cely rok , takze ich nosim uz od septembra :D po maj :D milujem ich :D a v cinaku som si kupila ciapky alpaky pre deti ked je velmi zima tak beriem aj ja :D u viatnamcov to maju za polydarmo a hreje super ani sa v tom clovek nepoti

mk1111111111
16. okt 2023

Aj v Sportisimo najde obrovsky vyber a za rozumne ceny, ciapky, celenky, nakrcniky, tento rok aj perfektne rukavice, ponozky, bundy, mikiny...Poskusas a nemusis vracat, ako ked objednas z netu

luckajozko21
16. okt 2023

decathlon zimne turisticke, tchibo sportove - skus funkcny material. Merino tricko, softshellove nohavice (tie z tchiba nevyzeraju az tak zle), vlnena ciapka (nie akryl ,polyester), na teraz napr bezecke rukavica - softshellove. Dobre topanky s poriadnou podrazkou, perova bunda alebo aspon tenka perova vesta pod inu bundu...

autor
16. okt 2023

Ďakujem za tipy popozeram si obchody u nás