icon

Kde nájsť pestrofarebné blúzky z 90. rokov?

14. máj 2025

Žienky poraďte, v škole mojej dcéry budú slávnosti k jubileu založenia školy. Riaditeľ vymyslel že každá trieda spraví krátky program niektorého z minulých desaťročí. Desaťročia si vylosovali. Na dcérynu triedu padli 90e roky. Triedna kázala dievčatám nájsť doma resp vypýtať od mamy pestrofarebné blúzky ktoré boli hitom v tej dobe. Strednú som končila v 93om ale veru na žiadne pestrofarebné blúzky si nespomínam.
Rada privítam vaše nápady

simsalabim
14. máj 2025

Ani ja si na nic take nespominam…

struhanka
14. máj 2025

Tento štýl.

autor
14. máj 2025
@simsalabim

Ani ja si na nic take nespominam…

@simsalabim neviem čo nosa pani učiteľka, ale ja som nosila rifle, kárované košele, roláky, nejaké tričká, hrozne pestrofarebné šuštákové súpravy z Poľských trhov a tenisky

autor
14. máj 2025
@struhanka

Tento štýl.

@struhanka tak od 197Xdo 2025 som na seba nič podobné nemala

taisu
14. máj 2025

Pravdepodobne myslí tie-dyed tričká, sú teraz opäť módnym trendom 90-back.
https://www.adidas.sk/tricko-tie-dyed-short-sle...

simsalabim
14. máj 2025
@struhanka

Tento štýl.

@struhanka ja som nic take nielenze nemala na sebe, ale ani na nikom nevidela 🙈
Triednej by som povedala, nech posle fotku. A potom ju sem daj, nech sa poucim….

isis234
14. máj 2025
@taisu

Nosila som bodkované šaty v lete, aj blúzku ( znovu to ide do mody)
@taisu ano aj také tričká boli v mode... V strede sa to povytiahlo, do gumičky spevnilo a zafarbilo v lavori, hrnci

januska12323
14. máj 2025

Keď niečo chce nech pošle fotku.

isis234
14. máj 2025

takéto kvetinkové sa nosili... https://www.google.com/search?q=kvetinkové+blúz...
aj šaty som mala kvetinkové

autor
14. máj 2025
@taisu

@taisu nechce tričko ale blúzku

catherinah
14. máj 2025

Inak takéto akcie "milujem".
Chápem, ze spestrenie, ale pre mňa to bol vždy stres, kde zohnať veci k tomu potrebné, ci už oblečenie alebo vyrábané niečoho, projekty atď.

guudy
14. máj 2025

Autorka, dcere daj to, co zozenies. Nezozenies bluzku, das tricko. Netreba tomu venovat az tolko energie 🙂

Ja si inak tiez nepamatam take bluzky… Rozhodne som taku nemala. 🤷🏼‍♀️

biba_18
14. máj 2025
@struhanka

Tento štýl.

také ako dala @struhanka sa určite nosili, aj môj muž mal takú košeľu, ale to skôr začiatkom 90-tok ...
dievčenské veci - no, nech pozrie ako sa obliekali napr. spice girls, ony začínali v 94-tom ... alebo britney spears ...
ale ak by chcela blúzku - to vtedy dievčatá nenosili, keď tak ženy - tak nejakú so stojačikom by som ... alebo s fodričkami na stojačiku a na rukávoch ... alebo také rovné blúzky nie veľmi fit strih s takými stredne veľkými goliermi ...

biba_18
14. máj 2025

a ešte mi napadlo - pozrite spolu pár prvých častí priateľov - veď aj rachel aj monika chodili v blúzkach do práce ...

struhanka
14. máj 2025
@biba_18

také ako dala @struhanka sa určite nosili, aj môj muž mal takú košeľu, ale to skôr začiatkom 90-tok ...
dievčenské veci - no, nech pozrie ako sa obliekali napr. spice girls, ony začínali v 94-tom ... alebo britney spears ...
ale ak by chcela blúzku - to vtedy dievčatá nenosili, keď tak ženy - tak nejakú so stojačikom by som ... alebo s fodričkami na stojačiku a na rukávoch ... alebo také rovné blúzky nie veľmi fit strih s takými stredne veľkými goliermi ...

@biba_18 Áno. Začiatkom. Moja mama a tety nosievali podobné. Za 10 rokov sa móda pomení. Tip s Priateľmi je super.

selena_luna
14. máj 2025

Baby, lenze new york v 90tych je niekde inde ako ceskoslovensko po prevrate. To je uplne ina moda.
Skus pozriet burdy, ci ta nieco neoslovi.

belasy_motylik
14. máj 2025
@struhanka

Tento štýl.

@struhanka presne také sme v devädesiatkach nosili, dokonca kamoška mala presne tú látku s tým istým vzorom 😄

barla5
14. máj 2025

Také blúzky si nepamätám, ja som nosila biele tričko pod šaty na ramienka. Ešte si pamätám farebné šuštiaky a ľadvinky

olimuc
14. máj 2025

Ja si pamatam, Dr Martens, Levi’s 501 pripadne nejake ine rovne rifle, hackovane topy a Sietka na hlavu, flanelka okolo pasa a tricko Nirvany, Pearl Jam atd a lenonky ako slnecne bryle … Beavis and Butt-head atd , este satka okolo hlavy … aspon u nas to bolo tak

done
14. máj 2025
renesance80
14. máj 2025

ano nosili sa šaty aj blúzky so širokými ramenami a pestrofarebnev páse boli mnohokrát prestrihnuté dolnú polovicu tvorilo riasenie alebo volán , a prave to je moda rokov 2024 až 2025 , tak že , ked že sem posielaju aj do obchodov handry sto rokov za opicami , kupujem si práve veci ktoré su teraz v mode a sú z rokov 90tych v seconhandoch-tam nájdeš také veci

renesance80
14. máj 2025
renesance80
14. máj 2025
1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
selena_luna
14. máj 2025

Nie je to sice bluzka, ale nejdu mi z hlavy tie obrovske neforemne fialovo slivkove saka "podnikatelov" a ucesy na jagra, vpredu biznis vzadu party :D

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
heln
14. máj 2025

teda ja som chodila na strednu v rokoch 93-97 a vsetci na strednej chodili v rifliach a ciernych trickach. a este sa nosili sustaky. akurat mama mala asi bluzky s vypchavkami na pleciach.