icon

Kde predať nepoužívané oblečenie?

11. aug 2025

Zbavujem sa ne nepotrebných veci, ale nič značkové, len taký new yorker, Terranova atd.... Je mi však ľúto to vyhodiť, je toho naozaj veľa. Neviete mi poradiť, kde také veci predať?

mamina7070
11. aug 2025

nuz to budes mat problem aj darovat popravde

nelca0510
11. aug 2025

@anonym_autor sociálny šatník v okolí alebo cez platformu V..... Ale úprimne,tieto značky nie sú výnimočné,aby ich niekto za veľa kúpil.

lucik194
11. aug 2025

darovat

alebo na swap vymenit

pinkgirl
11. aug 2025

Úprimne? Máš nepredajné kúsky. Odnes to do charity, alebo sa opýtaj vo svojom okolí či to niekto využije. Ak nenájdeš tým veciam uplatnenie, tak zanes ako textilný odpad do niektorého z obchodov ako h&m, sinsay kde odoberajú textil.

koniarova
11. aug 2025

Darovať. Predať nemáš šancu.

vivuska666
11. aug 2025

Do kontajnera Humana.

slniecko5
11. aug 2025

Ja nosím takéto oblečenie do krízového centra, viem, že sú tam mamičky, ktorým sa to môže zísť. Beriem to tak, že ak ma
Príjem 60 eur (prídavok), tak si nemôže kúpiť vlastne nič. Dones, budú vďační.

anonym_511b6d
11. aug 2025

@anonym_autor Máme to rovnaké aj značky, pár krát oblečené a popravde to ani cez Vinted nechce nik. Ešte tak za dve, tri eura,ale to zase problém poštovné. Takže nepredali deti nic Rozdávam v okolí. Je mi ľúto popravde daktoré ako nové ,aje deťom sa nepáči a nenosia.
Poznám ľudí čo by sa im zišlo aj som za vrecia darovala. Len po sebe co mi je malé je problém. Treba to triediť aj detské a podľa veľkosti a roboty veľa s tým.

cukroska
11. aug 2025
@pinkgirl

Úprimne? Máš nepredajné kúsky. Odnes to do charity, alebo sa opýtaj vo svojom okolí či to niekto využije. Ak nenájdeš tým veciam uplatnenie, tak zanes ako textilný odpad do niektorého z obchodov ako h&m, sinsay kde odoberajú textil.

@pinkgirl Áno aj ha,sa chystám do Sinsay zaniesť .

zuzana76
11. aug 2025

podla mna toto je nepredajne, ja dokonca aj take ako Lindex, Promod, Hm, Hilfiger som niesla do charity

anonym_511b6d
11. aug 2025
@slniecko5

Ja nosím takéto oblečenie do krízového centra, viem, že sú tam mamičky, ktorým sa to môže zísť. Beriem to tak, že ak ma
Príjem 60 eur (prídavok), tak si nemôže kúpiť vlastne nič. Dones, budú vďační.

@slniecko5 To je krásne. Naozaj toho textilu je kvantum.Ludia co majú staly príjem a majú radi módu toho nazbierajú ak priebežne netredia veľa. Aj od deti to vidím. Tam dostali, to chceli, to potrebovali,trochu ponosili a zachvilu malé.A koľko ľudí žijú aj na Slovensku z ruky do úst.

autor
11. aug 2025

A je takéto centrum v ke?

mamina7070
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor centrum Dorka napr

slniecko5
11. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
Áno, Košická Nové Ves, Poľná 1
Spravuje to charita, takže čo nevyužijú, posunu ďalej po východnom SK.
Teraz majú aktuálne aj zbierku školských potrieb.
Vždy sú veľmi vďační.

biba_18
11. aug 2025

nepredáš. odnes do krízového centra

lucia13022023
11. aug 2025

Keď som mala 12-16 tak som si kupovala new yourker, gate, terramova, Sinsay, tally weijl atď a teda nakopilo sa to a nedokázala som to predať. Roky, naozaj roky som to sklaovala a konečne som sa toho zbavila - darovala som to. Tri obrovské krabice oblečenia. Ľudia to už nekupia, aj keby predávaš veci po eure, packeta a pošta je 3€, a za 4€ si vieš kúpiť čisto nove tričko v hmku napr...

pinkgirl
11. aug 2025

@anonym_autor je ich viac, napríklad Centrum Dorka na KVP, centrum pre rodiny ako ti už vyššie písali v Košickej Novej Vsi, v Bernátovciach, aj mníšky na Smetanovej ulici berú oblečenie - zvyknú mať aj uvedené o čo majú záujem. Prípadne skontaktuj charitu S nami druhým, berú sezónne oblečenie - majú to na fb kedy a kde.

patrissaa
Odpoveď bola odstránená
anonym_aa366d
23. aug 2025

@anonym_autor tieto značky nikto z druhej ruky nechce, je to taka druhotriedna kvalita. predáš len kvalitné nadčasové kúsky výhodne alebo kvalitné trendové pod cenu vždy.