icon

Koľko kabeliek vlastníte a aké preferujete?

11. apr 2025

Koľko kabeliek máte? Nosíte skôr malé crossbody alebo shopperky? Aké farby?

Strana
z3
cecilia29
12. apr 2025

Mam 3. Jedna ma asi 70 rokov, ta je najkvalitnejšia. Mam ďalšie 2, jedna z daichmanu, ta už dlho nevydrží a jedna z trhov- taka zimná...no co poviem :D niesom kabelkomaniak

autor
12. apr 2025

@cecilia29 wau tu 70 ročný by si neodfotila?

misiaknunu
12. apr 2025

Mám cca 20kabeliek. Možno o pár kusov plus. Malé, veľké, batoh, ladvinka. Vždy sa nájde príležitosť kúpiť ďalšiu. Chcem niečo predať, čo už nenosím. Ale kabelky väčšinou striedam a niektoré nosím v zime, niektoré v lete. Bola som 6 rokov na materskej, to som nosila iba batoh alebo ladvinku a v nej mobil, peniaze a ostatné potreby boli v taške v kočíku. Potom keď už som nechodila s kočíkom som začala s mestskými batohmi, aby sa tam zmestili základné veci ako mobil, kľúče, peniaze, voda a nejaká chrumka. Od kedy pracujem som si začala užívať kabeliek viac. Keď potrebujem zobrať viac veci do roboty, beriem väčšiu kabelku. Keď menej, tak malú kabelku.

muchotrafka298
12. apr 2025

Ja mam mozno takych 15, mam kabelky rozdelene podla ucelu. Celorocne, na bezne nosenie, letne kabelky (tu mam len 1, postacuje), potom mam taky kozeny ruksak, kabelku na spolocenske akcie listovku (tiez mi 1 staci, je cierna kozena univerzalna). Vacsinou mam cierne, rozne odtiene hnedej, sivu, tmavomodre, bordovu, ruzovu. Tak aby to bolo co najviac vyuzitelne. Kupujem si len kozene kabelky, najcastejsie v akciach na internete, tak, aby mi to co najdlhsie vydrzalo, skor klasiku.

zeldia
12. apr 2025

5kusov, tri shopperky čiernu, bielu a bordovu. Dve malé jedna na cestovanie na doklady a čo nechcem dať do kufra a jedna spoločenská.

ysseba
12. apr 2025

Môj šatník prešiel nedávno veľkým triedením a neobišlo ani kabelky. Vytriedila som všetko čo nenosím. Kabelky mi zostali 4 a jeden koženkový ruksak. Mám jednu väčšiu crossbody (ale má aj putko na rameno), jednu crossbody menšiu (ale nie len takú na mobil a malú peňaženku), jednu slamenú na leto - pre mňa je slamená kabelka úplný must have na leto k šatám. A potom mám jednu drahšiu, asi 300 eurovú, ale ja nie som zástancom drahých kabeliek. Pre mňa je to spotrebný tovar, fakt sa mi na kabelku nechce dávať pozor. A preto túto moju drahšiu nosím len príležitostne - na nejakú oslavu alebo keď chodím na služobku. Úplne mi to stačí 😀

adrianasmolko
12. apr 2025

@denkabemommy
dakujem

zorienka28
12. apr 2025

@denkabemommy Ved si vravela, ze ju nevies pomenovat, ci?

cecilia29
12. apr 2025

Mam aj takú prastaru listovku

lenkakravcova
12. apr 2025

Mám menšie 3 ruksaky (béžový kožený Lara bags, hnedý kožený vyšívaný Desigual a kvetovaný menší umelý Mohito) a jednu cross body kabelku Desigual. Polovicu z toho som kupovala na bazariku od ľudí, čo si nakúpili veľa a nepotrebovali - takže ako nové za polovicu ceny.
Inak nič. Viac mi netreba. Aj tieto nestíham striedať.
Ale celkovo mi prídu menšie ruksaky pri deťoch praktickejšie než kabelky.

zorienka28
12. apr 2025

@nelca0510 Ano, mam jednu Coach ruzovu a jednu klasicku hnedu Polene, celkom si trafila 😊 Hovorila, ze ma “len drahsie kusky” (ako keby bola nieco viac ako tie, co maju kabelky zo Zary, sama ich mam par) a nevie tuto pomenovat, tak som ju pomenovala.

cecilia29
12. apr 2025
nelca0510
12. apr 2025

@zorienka28 ja rozumiem. Bola tá Valentino teraz v akcii,čo som postrehla na Instagrame. Ale skôr ako má dokážu vytočiť fejky.

snowflakenel
12. apr 2025

Jednu,kozenu,crossbody. Vera Pelle. Nosim 5 rok a je ako nova. Shopperky nenosim,,nikdy tam,neviem nic najst. 🙂

denkabemommy
12. apr 2025

@zorienka28 hovorila som o farbe, ale aspoň si si rypla, nevadí . Mimochodom aj tie od garavaniho sa stali fast fashion kabelky, keď presunuli časť výroby do Egyptu 🙂 a ďalších xy značiek, ktoré majú cenu nad tisícku sú rovnako hnusné fast fashion

saxana000
12. apr 2025

Mam jeden ruksak jednu plesovu a jednu na vsedny den ktoru nosim od kupenia do znicenia. ked usudim ze umrela pridem do obchodu kupim novu prehodim do nej uplne vsetko co je v tej starej.staru hodim do kontajnera a zase nosim do umretia tu novu.ja nosim v kabelke pol domu nemala by som nervy to prehadzovat. posledny rok lezi aj tato moja vsedna kabelka v skrini nahradila ju taska na kocik.

denkabemommy
12. apr 2025

@zorienka28 a ešte teda vyprosujem si, aby si mi vkladala slová do viet, ktoré som nepovedala, necítim sa byť lepší človek ako ten, čo si kúpi kabelku pre mňa za mňa aj na sheine, nepotrebujem sa tu chváliť.. Očividne tu máš problém so sebou ty, nie ja, keď do mňa totálne útočíš, za jednu fotku kabelky. 😂 neprídeš si trápne?

tilly
12. apr 2025

Ja mám rada kvalitné kabelky. Značky preferujem furla a coccinelle, ale mám aj Michael kors veľkú, koženú shopperku a nosím v nej ntb do práce, plus niečo na jedenie plus kabelkove serepeticky a drží.
Zaklad mám jednu menšiu elegantnú béžovú koženú, veľkú koženú shopperku béžovú, čiernu menšiu koženú elegantnú do práce, koženú metalicku ladvinku na cestovanie a veľký kožený ruksak na cestovanie, plus mám veľkú pevnú látkovú tašku, s ktorou cestujem, zmestí sa tam kopec vecí a je mäkká takže v pohode pod sedadlo do lietadla. Toto mi úplne stačí.

zorienka28
12. apr 2025

@denkabemommy Aky utok prosim ta? Hovoris, ze ty len drahe a capnes tu lacnu fast fashion kabelku zo zalanda s tym, ze nevies, co to je, tak ti hovorim, co to je.

denkabemommy
12. apr 2025

@zorienka28 dobre tak LV neverfull tu dám, to by tu zas bolo pohoršení z opačnej strany 🤷🏼‍♀️. Lenze keďže to má nálepku drahá, tak by si tu aspoň nepísala, že je to fast fashion že 🤣.

simca06022011
12. apr 2025

Aktualne sa strasne hanbim.. mam jednu kabelku, aj to uz sa ju chystam vyhodit... :DD a jednu malu crossbody... a potom klasicke tasky, zvacsa take textilne, kde vacsinou vlacim aj tak papiere, pocitac... Ale uz sa fakt chystam na nakupy, len ked sa mne nic nepaaaaci.. a umna je postupnost.. najskor nakupim topanky, oblecko.. a potom kabelky :DD a takto budem chodit v teplakoch teniskach a s igelitkou za chvilu :DDD
Tasky ine neratam, to ale nie je kabelka pre mna :D viekendovky vacsie, ruksaky.. to je taka povinna vybava domacnosti, s kludom si to poziaceme s dcerou aj chlapom, kto potrebuje :D

kiki68
12. apr 2025

Shoppers, maxibags, mini, rozne kabelky. Neviem kolko ich mam, mozno moj muz vie 😂😂😂 tiez vsetky mozne cenove kategorie, aj rarity na zakazku, ja milujem kabelky, je to moja slabost

barborachors
12. apr 2025

@softiesofie v sekacoch, marketoch, nieco mam aj podedene, v zahranici....

mamina7070
12. apr 2025

ja velmi kabelky nenosim
mam jednu malu crossbody svetlu od MK
potom jednu vacsiu od karl lagerfeld bielu
a jednu malinku vivien westwood
do obchodu mam latkove
ale nosim ruksaky dostavame ich v praci ako reklamne drobne logo EU (su to z decathlonu taky zlty a este ine tie klasicke mam dalsie dva) a aj ladvinku tiez som dostala v praci

maranco
14. apr 2025

@nelca0510 kabelky Michael Kors sa vyrábajú v Číne za zlomok ceny
https://spravy.stvr.sk/2025/04/tovar-made-in-us...

Strana
z3