icon

Koľko miniete na oblečenie a obuv pre seba?

22. jún 2023

Ideálne tie, ktoré chodíte do práce, predsa je rozdiel riešiť oblečenie na HO alebo materskej a keď je treba sa každý deň obliecť do práce. Ďakujem

Strana
z4
mamina7070
24. jún 2023

@blackcat8885 tak pepco a takko je napr za mna no go toto nepodporujem handry nabpr pouziti vyrabane v neludskych podmienkach

blackcat8885
24. jún 2023

@mamina7070 píšem že tam kúpim možno 2veci za rok. Vždy lepšie ako každý mesiac za desiatky alebo stovky eur.

chcemradu
25. jún 2023

A to naozaj potrebujete napríklad košeľu za 100e len kvôli visačke, či kvôli čomu také drahé? Niekto na to pozerá, čo máte na sebe? Ja veľa nakupujem v sekáči, už mám pár rokov kabát a doteraz mi nikto nepovie, že je to "starina" a ani nikto nevie, koľko stál. Koľkokrát za 50e nakupim na celú sezónu v sekáči pre troch.

julish
25. jún 2023

Ak to mám spriemerovať, tak to vyjde tak na dvadsať/tridsať mesacne, záleží, koľko topánok si kupujem, zväčša tak jedny za rok, poriadne. Oblečenie v sekaci, spodné prádlo nové.

blackcat8885
25. jún 2023

@chcemradu to aj ja 🙂 V sekaci som kúpila napr kabát F&F s visackou za 6€ a tiež veci ako Vero.moda H&M Adidas teplaky, Zara sveter a iné.

A viem že nestrenem nikoho kto má to iste na sebe. Neznášam oblečenie ktoré nosí každý a tuctovost. Všetky dievčatá teraz široké rifle a crop top a to aj tie ktoré na to postavu nemaju ale to je o inom

chcemradu
25. jún 2023

@blackcat8885 asi tak.

Strana
z4