Koľko vydržia menštruačné nohavičky?
Ahojte baby, tie, co pouzivate uz dlhsie, kolko vam realne tie nohavicky vydrzali? Ja ich pouzivam nieco cez rok a citim, ze uz stratili tu absorpcnu schopnost, hned sa v nich citim mokro a dokonca uz aj pretekaju. Prala som ich vzdy podla navodu a uprimne som sklamana, cakala som, ze vydrzia dlhsie. Mam 6 ks co som si striedala, teraz ak ma zas caka taka investicia tak ma porazi 😏
Ja pouzivam od francuzskej firmy DIM, ,kupovala som na ich webe. U nas su v predaji tie iste pod znackou Bellinda. Su bavlnene a som s nimi spokojna. Pouzivam ich od roku 2020. Mam nejakych 10 kusov, denne aj nocne. Niektore som uz obmenila, lebo na nich gumicky boli uz vytahane. Ale absorpcia zostala.
Za mna toto vobec nie je ekonomicke ani ekologicke riesenie, ako to propaguju v reklamach. Kolegyna napr. kvoli 1 pouzitym zapina pracku 🙈
ahoj..to vážne? ja som si kúpila nedávno a som teda spokojná, ale ak mi majú vydržať len rok, tak to veru teda nič moc..akú značku máš?
@anonym_4bdb23 snuggs
Ja pouzivam len na noc a mam ich uz par rokov a zatial vsetko ok
@anonym_autor ja mam aj snuggs aj z dm jessa uz dva roky, nic nepreteka. Mozno zalezi aj ako peries, ako sa o nich staras. Lebo to tiez "kazi" tu absorciu, ak je zla starostlivost.
Ja pouzivam od francuzskej firmy DIM, ,kupovala som na ich webe. U nas su v predaji tie iste pod znackou Bellinda. Su bavlnene a som s nimi spokojna. Pouzivam ich od roku 2020. Mam nejakych 10 kusov, denne aj nocne. Niektore som uz obmenila, lebo na nich gumicky boli uz vytahane. Ale absorpcia zostala.
Za mna toto vobec nie je ekonomicke ani ekologicke riesenie, ako to propaguju v reklamach. Kolegyna napr. kvoli 1 pouzitym zapina pracku 🙈
@muchotrafka298 preco kvoli jednym zapina pracku? Ved to sa tak ani nema robit 😧 to by som takym stylom aj 4 pracky mala denne kvoli jednym nohavickam
@muchotrafka298 preco kvoli jednym zapina pracku? Ved to sa tak ani nema robit 😧 to by som takym stylom aj 4 pracky mala denne kvoli jednym nohavickam
@sweet20 lebo jej to takto vyhovuje. Cize v tomto pripade u nej je aky ekologicky aspekt pouzivania? No ziadny. lebo v kazdej reklame mas, ake je to ekologicke, ekonomicke, ako usetris, ked budes nohavicky pouzivat. A vobec to tak nie je.
@sweet20 lebo jej to takto vyhovuje. Cize v tomto pripade u nej je aky ekologicky aspekt pouzivania? No ziadny. lebo v kazdej reklame mas, ake je to ekologicke, ekonomicke, ako usetris, ked budes nohavicky pouzivat. A vobec to tak nie je.
@muchotrafka298 tak bohuzial u nej, ale tak sa to nema robit. Aj vsade v navode tak pise. Mala by ist podla "navodu" a spravnosti
ja ma perties rok, tiež 6 ks a zatial funguju bez problemov,s tale rovnako bezpecne
@muchotrafka298 je to ekologicke, len tvoja znama ma maximalne neeko spravanie :(
@muchotrafka298 tak bohuzial u nej, ale tak sa to nema robit. Aj vsade v navode tak pise. Mala by ist podla "navodu" a spravnosti
@sweet20 a preco sa to tak nema robit?
@muchotrafka298 tak ja tiez zapinam kazdy vecer pracku, dvoje troje nohavicky tam hodim na preplakanie a zmykanie, lebo ked ich zmykam v rukach, schnu strasne dlho
@anonym_autor tie snuggs si ženy dosť chvália a kupujú ich ako teplé rožky , mám ich na predaj a poviem vám že boli také že aj po 10 ks brali 😁 15€/1ks
Každá jedna spokojná mali s nimi už skúsenosti a mali na striedanie takže ono to závisí asi od viac faktorov koľko vydržia
@anonym_autor navyše nesmie sa sušička ani aviváž používať
@anonym_autor mas to preprat v studenej vode, v rukach aby ta najvacsia spina isla prec, potom ked mas kazdy den pracku alebo obden das to normalne prat. A hotovo. A nie, ze jedne gatky dat prat
@sweet20 vsak ja to prepieram v rukach, kym nejde cista voda, potom dam na program do pracky plakanie a odstredovanie (15 minutovy). Nohavicky mam len v ciernej farbe a tmave kym nazbieram, tak periem raz za tyzden, tak to by som sa nacakala
@anonym_autor navyše nesmie sa sušička ani aviváž používať
@anonym_bdddb3 nepouzivam, ja ich periem presne podla navodu
Ale teraz citam na ich oficialnej stranke, ze vydrzia cca 50 pracich cyklov. Takze je to asi ok
Ale teraz citam na ich oficialnej stranke, ze vydrzia cca 50 pracich cyklov. Takze je to asi ok
@anonym_autor ja mam perties na tie najsilnejsie dni uz treti rok a zatial su ok. Snuggs nemam ani jedny a mam fakt rozne od perties cez bellindy, astratex az po aliexpress, ale co som citala, tak snuggs su slabsie.
To vložky vyjdú lacnejšie. Za mňa jedine ako poistka na noc na prvé dni kedy silno krvácam, inak fakt nevidím benefit.
No ja mam prve snuggs uz asi hadam aj tri roky, dokonca aj do susicky ich supem a ziadny problem 🙂.
@sweet20 vsak ja to prepieram v rukach, kym nejde cista voda, potom dam na program do pracky plakanie a odstredovanie (15 minutovy). Nohavicky mam len v ciernej farbe a tmave kym nazbieram, tak periem raz za tyzden, tak to by som sa nacakala
@anonym_autor ok, tak ja to robim podobne akurat nedavam este preplakat do pracky a davam prat raz za 2 - 3 dni podla toho ako je pracka

ahoj..to vážne? ja som si kúpila nedávno a som teda spokojná, ale ak mi majú vydržať len rok, tak to veru teda nič moc..akú značku máš?