Kombinujete strieborné zásnubné prstene so zlatou obrúčkou?
Ahoj máte niekto takúto kombináciu? 🙂
@diaalex môžete mi poslať fotku ako vyzerajú spolu? 🙂
aj ja to tak mam. biele zlato snubny prsten a zlata obrucka. vela ludi to tak ma
ja to mám tiež tak, zásnubný som chcela z bieleho zlata ale potom neviem prečo sa mi už na obrucku nehodilo… (asi aj preto, že obrucku už nosí aj muž a preferoval zlato).. jedine čo som ja urobila je, že som si nevybrala “dvojičku” ku snubaku a nosím ich teda oddelene, každý na inej ruke..
Ja tak mam. Snubny je biele zlato s plne zapusteným brilantnom a pod nim nosim dosť masivnu obrucku z ružového a bieleho zlata s kamenmi (oba sperky robil ten istý zlatnik na zakazku tak majú niektoré spoločne prvky). Mne sa paci ze to nie su identické dvojičky ale predsa je na prvý pohlad vidieť ze je to "set". Ale úprimne uz by som ružové zlato nechcela, ja nosim svoju každý den uz 8r a je to na nej vidieť. Manžel nosí len obcas a on ju ma vyrazne lesklejsiu a krajšiu.
Nemám zatiaľ ani jeden. Ale takúto kombináciu by som veru nechcela. Nepáči sa mi.
Ja už by som biele zlato nechcela ani omylom stál kopec peňazí a sčervenal mi zospodu....a pre zmenu máme kombinované biele zlato s rose gold a manželovi sa to rose stráca takže idem reklamovať a mne na mojej sa pre zmenu v dátume svadby vytvoril ružový fľak...( nám sa klasické zlato nepáči)
Ja mám snubný biele zlato a obrúčka žlté zlato 😊
@michaelamedova na toto sa ale nepýtam
Ja som mala snubný z bieleho zlata,ale obrúčky som chcela zlaté,tak potom som snubný nenosila. Nepáči sa mi to spolu

Ja mám 🙂