Ktorá krstná košieľka sa vám páči najviac?
Baby ahojte poradte mi prosim ktorá sa vam páči dakujem

Vybrala by som in jednoduchšiu, obe sa mi zdajú prečačkané
Ak len s týchto dvoch tak prvú.
Prvá jednoznačne, je taká jemnejšia
Definitivne ta prva. Ta druha sa sice hra na elgantnejsiu, ale ta prva je blizsie k srdcu.
Prvá 🙂
@katkamarcinova no tak ja napríklad hlasujem za druhú.
Prvá
Druha ❤️
Ja som za druhu .Farba písma sa dá samozrejme podľa mňa zmeniť.Ale trošku vo mne evokuje pohreb
Prvá je pre mňa precackana ,ešte aj ten golierik.Ja nemám rada tieto košieľky s anjelikmi...
Strašná gycovina podľa mňa....
Druhá je modernejšia takže u mňa jednoznačne druha, prvá je fajny gyc
Prvá
@katkamarcinova druhá
@katkamarcinova Jednoznačne tá prvá
@katkamarcinova Druhá je nádherná, minimalistická a k tomu tá doladená sviečka 👍... škoda, že som o takej nevedela, keď sme krstili my.
Mne sa paci prvá. ☺️
ta druha vyzera ako parte
Tiež mi napadlo pri tej druhej,že ako parte 🤨. Prvá 🍀
@natalka13 celkovo Vam pride ako parte či kvoli písmu alebo ? Len potrebujem vediet prečo mne sa prave ta druha viac pači a neviem teraz no
@katkamarcinova asi tou čiernou. Je uplne netypicka na kosielku. Tak asi preto. Ale mne sa paci. Je minimalisticka. Elegantna. A taka ina.
Mne sa nejako nepacia obrazky na kosielke 🙈 tak uz len z toho dovodu prave ta druha.
@katkamarcinova celkovo tá druhá pôsobí pohrebne - ten veľkú kríž, kombinácia čiernej a zlatej
Vôbec nepôsobí detsky ako pre báb§tko
Sa mi zdá,ze je autorka nerozhodna.
Pridávam návrh....
Samozrejme,že na košieľke bol napísany dátum narodenia a krst- zmazala som ho
Nemusi sa páčiť.
Mne sa tak strašne nepáčia tie anjeliky ....
Asi preto všetko ostatné znesiem .
Dievčatá to správne pomenovali,ja som to nazvala ako pohrebná ale vyzerá to fakt ako parte
Keby ten kríž bol možno jemný,menší....
@katkamarcinova mne sa viac páči tá prvá. Ale bez tých motýľov 🦋 na golieriku. Tie mi tam vôbec nepasujú k tematike. 😄
@fantaghiro21 este som nasla nieco take
@katkamarcinova asi ani takto.keby tam bola možno mala holubica miesto krízu?
Asi som sa nainfikovala a fakt to aj takto vyzerá ako parte.
Ani jedna. Keby už musím vybrať tak prvá. Čisto kvôli tej čiernej na druhej. Tiež to na mňa pôsobí pohrebne. Prvá ne zase neskutočne precackana. Preferujem jednoduchú eleganciu aj na krstných košieľkach
Druhá ❤️
@katkamarcinova ta prvá
@katkamarcinova prvá😉

@katkamarcinova Ja by som vybrala prvú.
Na tej druhej mi vadí, že písmo je čierne.