Ktoré šaty na svadbu?
Ktoré?
(reči typu zatieniť nevestu si nechajte pre seba. dakujem 🙂 , nevesta dala navrh takéto typy )

ak len z týchto, tak za mňa tretie (smaragdové), ale zas musia byť do toho prsia...ale nie až tak, aby to bolo vulgárne.. ale to určite viete :D
tie prvé
Prve, ale bez predimenzovanych umelych melonov
@vanilkovazmrzka Ja také melony mám 🙈😅
Ja najviac asi 2 a 3 ale neviem
@mesiacikluna ups 🫣😅
Strihovo sa mi pacia aj posledne, ale cervena je pre mna uplne no go na svadbu 🙂
Teda aj 2/3 su krasne, len neviem ci nie az moc formalne, ale tak zalezi, kde bude ta svadba… ak nejaka luxusna na zamku, tak… asi je to jedno, vyber si, co sa tebe paci 🙂
Ani jedny. Na ples hasičov v spišskom hrhove ok
@vanilkovazmrzka Prečo ups? nemôžem za veľkosť melonov
ani jedne sa mi nepacia
@anita6666 Prečo nie? Príliš extra sa ti zdajú?
Tie tretie maju peknu farbu, ale z tych prephotoshopovanych fotiek mam pocit, ze realita tych siat bude uplne niekde inde. Lepsie by bolo vyskusat na sebe a podla toho sa rozhodnut.
@autorka tie tretie sú z tých čo si poslala najlepšie, farbou aj strihom. Tmavá smaragdovo zelená je z diaľky nevýrazná a zblízka očarujúca. Červené rozhodne nie a tie trblietavé už dupľom. A tie prvé sú veľmi ľahké.
Extra lacný šit
Tretie.
@mesiacikluna tretie
@mesiacikluna Mne osobne sa na svadbu nehodia ani jedny, príde mi, že sú veľmi odhalené a tým pádom pôsobia lacno (výstrih, rozporok a spagetove ramienka sú na mňa priveľa). Ale ak chces vyberať iba z tých, tak tie prvé.
@cocolino234 A prečo červené nie? Nemyslím trblietavé
Ale určite pojdem realne do predajne, skusím ich, ale hlavne najviac tie červené a zelené s korzetom
Mne tie korzetove pridu trosku lacne,take prvoplanove.Cervene too much na svadbu.Asi by som sla do tych prvych smaragdovych satenovych ak si taka stihla ze to bude vyzerat dobre.
@mesiacikluna vybrala by som prvé
@mesiacikluna tie prve, ale aj to len ze ked si musim vybrat, inak ziadne.
@mesiacikluna to ups som myslela skor na svoj komentar 🙂
Mne sa z týchto páči naviac 3, ale myslím že v salóne nájdeš kopu krásnych šiat....ktoré budú vyzerať omnoho lepšie.
prvé, ak by som musela vybrať z týchto
@mesiacikluna lacne saty lacne modelky lacne fotky.
Ale pre kolotocarky ok😄
@guliver19 kolotočárky?
@mesiacikluna ani jedny, hladaj dalej, resp.najma skúšaj co ti sadne ma postavu