Ktoré šaty sú najlepšou voľbou?
Poprosím iba poradiť ktoré, bez zbytočných poznámok 🥰

Prve maju krajsiu cipku na vrchu.
To je pre dieťa? Ak áno, skús pohľadať niečo menej tortove
Ani jedny, sú prehnané - tortové, nepraktické
Na akú príležitosť? Ide sa vydávať? Ak nie tak žiadne.
Respektíve nech si slečna vyberie aké sa jej páčia. Pozerať na ňu budú divne v obidvoch.
Prvé sú čipkou krajšie no osobne by, som nevybrala ani jedny obe sú teda strašne gýčové no, ale ak sa ti páčia tak proti gustu...
Prvé.
Sú gýčové. Čipka krásna aj vyšívanie na oboch, ale tá "torta" je fakt nevkusná. Prepáč za blbú poznámku.
Majú kruh preto, dcéra kruh nebude mať
Tak tie prvé
Ja viem, že to vyzerá zle ale preto lebo tam je veľký kruh, samozrejme jej ho nedám, sú to šaty na 1.sv prijímanie.
Chceme niečo výnimočné, luxusné, šité na mieru preto sa pýtam 😊
To je na sv.prijimanie? Tak potom druhé. A dcéra si nevie vybrať?
@jancejance Nevie, chce obe 😁
No ale bez toho kruhu tam bude mať veľa ťažkej látky a bude to ťahať po zemi.
A nebude jej to príliš dlhé, keď tam nebude mať ten kruh? Predpokladám, že vysoké opätky mať nebude. A skrátiť cez tu spodnú ozdobenú časť sa to len tak ľahko dať nebude
@doriiis Dúfam, že krajčírka ich prispôsobi
@jancejance ...veruze bude.Fyzika nepusti
@jancejance Ešte ich nemáme ušité, máme sa rozhodnúť do decembra. Asi ich prispôsobi postave, alebo dúfam
prve vyzeraju tazke - vsetky tie kamienky ... a ako je spomenute - das dole kruh tak padnu a budu vlacene po zemy plus tazke a neforemne... ale teda ak mas vybrat z tychto 2 volim 2 no skor to vezmi krajcirke nech ti poradi ci vobec pojdu upravit
Bez toho kruhu tie šaty budú vyzerať jak zmoknute kura.Bude to ťažké a neforemné.
btw nemaju dievcata na sk neake prehozy na saty? sa mi zda,ze som daco take zachytila takze tie saty aj tak schova
Ženusky moje, veď to budú šité na mieru... Ešte ich nemáme ušité mám iba fotky a máme si vybrať podľa fotiek sa usiju
@ukgirls Myslíš rúcho ? U nás nie 🙂↔️
Také šaty dávajú dcéram na 1.sv.prijimanie jedine Romky..u žiadnych iných ľudí som to nevidela a už som bola kade tade.
asi ano ja som v uk my tiez nemame tak preto sa pytam.. inak tieto "honosne" saty tu mavaju gypsys.. ked das do googla gypsy holy communion dress vyjde presne tvoj styl siat

Žiadne