Ktoré topánky sa hodia k týmto šatám?
Aké topánky by ste si obuli k týmto šatám?

Clenkove, zakrite take na styl cizmiciek mozno take trocha cowboyske a samozrejme cierne
@juliacenc Aaah. Cowboyske by boli krasne k tomu, lebo su romanticke a to su aj tie cipkovane a volanove saty.👍👍👍
@jj298 je hrozné čítať, že v dnešnej dobe sa nevedia ľudia obliecť na spoločenskú udalosť. Hocikde, do divadla, na večierok si obliecť roztrhané rifle, najlepšie krop top s čižmami. Sedláčtina hrubého zrna.
@jj298 tak zalezi, ako je napisana pozvanka, no 🙂
lodicky spicate strieborne alebo zlate
Tieto šaty by som rozhodne nezvolila, sú letné a na večierok sa nehodia ..
Hmmm tu su tusim same goticke temne duse, ked povazuju cierne saty za letne saty 😅
Cervene.
@stanulienkat súhlasím.letne šaty.k nim šľapky
@vanilkovazmrzka Ty si ešte nevidela čierne šaty na leto? Záleží predsa od typu látky a nie od farby 🤭
@nyusika súhlasím s Tebou. V horúčavách sú dlhé kusy oblečenia omnoho príjemnejšie, udržujú telo akoby "v klíme" ako keď je slnku vystavená veľká plocha kože. Tu žiaľ máloktorá žena má prehľad o nejakých materiáloch a ich výhodách. Na mk je neochvejne na 1. mieste 100% polyester!
Bud čierne alebo béžové lodičky. K čiernym čierne priehľadné pančuchy, k béžovým holé nohy, alebo čierne rovné tenisky a čierne tenké pančuchy alebo biele alebo béžové, zlaté strieborné skrátka metalické tenisky a v tom prípade holé nohy, lebo telové pančuchy sú out a nenosia sa.
Alebo čierne biker shoes a tenké čierne pančuchy
Ja som mala tento styl a boli letne a tiez dlhorukavove. Neviem si predstavit madeiru, vyslovene letnu latku v kombinacii s cizmami
@mon8060 a odkedy v zime nenosime bavlnu? 🤷♀️
Cierna proste neevokuje leto v ziadnom pripade, ked sa zacnu predavat letne saty, tak sa poriadne pozri, v akom pomere bude cierna zastupena voci bledym pastelovym a farebnym farbam
@jovka sorry, ale tieto nevkusne topanky by mali zakazat.
“Telove pancuchy su out a nenosia sa” 😂
enough internet for today 🫡
@vanilkovazmrzka presne to by som si k nim obula ja 😄
@vanilkovazmrzka aj ja mám čierne letné šaty, ale krátky rukáv a volanikove s opaskom, ale to skôr na večer alebo do 25 stupňov inak by som sa v nich uvarila asi
@stanulienkat ja nesúhlasím,len oreto ze ty si to nvs predstaviť ci sa ti to nepaci, ja tiez taketo nenosim ,som teniskova ale vyzeraju sik k buisness outfitom, sú pohodlnejsie ako lodicky a urcite vyzeraju lepsie ako klasika balerínky, a teda nastastie je doba ked si kazdy moze nosit co chce,preto ze mne sa niečo nepáči,nemoze sa pacit niekomu inemu? Obmedzené nazory.
Ja by som k tomu kludne tie cyklamenove lodičky, čo sú v uputavke dala, nech je to veselšie. Niečo farebné to pýta.

@jj298 neviem aku mas predstavu o vecierkoch, ale povacsine je to len neformalna prilezitost pre zamestnancov ozrat sa, tam skutocne neni ziaden formalny dress code a taketo saty su uplne v pohode.