Ktorú čiernu shopper kabelku si vybrať?
Ahojte, ktora kabelka sa vam najviac pozdava? Neviem sa rozhodnut. Pripadne vie mi niekto odporucit iny konkretny model ciernej shopper kabelky, aby nebola a nevyzerala uz na pohlad lacno a nekvalitne? Strop max 250eur,
https://www.zalando.sk/ralph-lauren-platenna-ta...
Pozri český fler, slovensku sashe sú tam baby a chalani čo šiju kabelky aj zabehnuté značky.
Hlavne si kúp koženú, keď už tretiu, ale hľadala by som dalej
Ja ti dam radu, tento typ tašky kupuj iba ak su na rohoch tašky kovové chrániče.
Ja mam tu hnedu a po 2 rokoch mi praskli vsetky 4 rohy na nej.
Neviem či ideš primárne iba po značke, pretože prvé dve kabelky sú gumáky na úrovni Miletičky. Sú z polyuretánu, mali stáť zhruba 15 €, ale keďže sú značkové, tak za ne pýtajú viacej. Cho do Mohita, najdes tam za 40 € kabelku oveľa krajšiu ako tieto kvázi značkove.
Súhlasím s názormi radšej pozri nejaké kožené Furla, MK, Cocinelle, Coach. Vydržia ti dlhšie ako tie plastové.
Z tychto jednoznacne furlu. Je kozena. Ja mam jednu furlu 7 rokov a minule sa ma na nu kamaratka pytala, ci mam novu kabelku🙂 styl ale nehodnotim, kazdy ma iny vkus
Tu 3. Tie prve dve by mohli stat aj 50 tis.,ale vyzeraju ako za 15e z Pepca.
furla za mna
Furla
Furla je veľmi kvalitná a kvalitné prepracovaná. Lrl sa mi až tak nepozdáva... mam obe značky crossbody a furla vyhráva na plnej čiare.

Ta prva, taku maju aj 25roc kolegyne