Legíny na každodenné nosenie - áno alebo nie
Samozrejme, nehovorím o priesvitných legínách, ale o normálnych štandartných čiernych, ktoré nie sú priesvitne.
Čo myslíte, sú legíny vhodné na nosenie na ulici aj s krátkym tričkom, alebo skôr len s dlhou košeľou či niečím, čo zakryje zadok?

@bambus123 Preco by som som mala byt zakomplexovana,ked kratke tricko k leginam povazujem za nevhodne? Nie kazda chce otrcat tavie kopyto,to ti nenapadlo?
@iwesska nemyslela som to rovno na teba, prepáč ak to tak vyznelo .
Každopádne verím že každá žena si môže obliecť to v čom sa cíti pohodlne, neriešiť či je to vhodné alebo nie v roku 2025 , a ak má dobrú postavu a môže si to dovoliť tak prečo nie ? Ak žena cvičí a stará sa o seba, je to na nej vidno, tak prečo by sa mala skrývať ? Legíny sa nosia už x rokov , prečo by ženy mali stále riešiť že či si môže k legínam obliecť klasické tričko a nemusí mať tričko siahajúce ku kolenám ?
A áno, všimla som si na ženách ktoré začínajú deň alkoholom alebo už doobedu si dajú aspoň 2 poldeci , nestarajú sa o seba, pohyb žiaden, strava otrasná že to dávajú vyžrať každej ktorá je mladá, štíhla, vypracovaná a stará sa o seba , lebo závisť je sviňa a jednoduchšie je sa vysmievať a ohovárať druhé ako urobiť niečo preto aby som sa cítila lepšie vo vlastnom tele .
K tomu som myslela svoj komentár o zakomplexovaných ženách , alebo si budeme klamať v Tom že žijeme vo svete kde sa ženy navzájom podporujú ?!
Ak sa niekto cíti dobre v dlhom tričku/ v klasickom tričku a legínach , v teplákoch, rifliach, alebo v montérkach, som len rada a nech nosí čo chce , život je veľmi krátky na to aby som rozmýšľala čo si o mne druhy človek pomyslí a čo si myslím o outfite druhých žien . Ja úprimne nemám potrebu riešiť ani ženy ktoré sa podľa druhych oblečú ako štetky - pomôže mi to nejako ? Zaplatí mi to účty ?
@tl999 ja mám 45+ a legíny nosím aj na von, keď idem s deťmi na ihrisko napríklad. Mám peknú gulatu, malú , vyšportovanu rit a rada ju ukážem, prečo nie 😂 k tomu crop top bez problémov ukážem aj vyšportované brucho. Nie nechvalim sa, len vysvetľujem aj tým, ktoré neveria že žena pred 50 môže mať peknú vyšportovanu postavu.
Ďalej ich nosim do fitka, na tréning, na voľný čas, do parku, na cestovanie, do obchodu, pre deti do skoly a podobne.
Do práce nie, pracujem v kancelárii.
Mužom sa ti veľmi paci a ich ženám nie. Ich ženy si myslia, že sa to nepáči ani ich mužom a potom píšu na MK že legíny sú hnus, lebo oni v nich nevyzerajú dobre 😂
@joannita konečne to niekto povedal nahlas 👏👏👏👏👏
@joannita ja nepoznam muza ktoremu sa leginy v uliciach pacia a to som mala kopu kolegov. Vsetkym boli leginy na smiech.
@natalka13 Natália - Patália, vidím, že nositeľky tvojho mena majú zvláštne názory. Ja zas poznám mužov, ktorým sa legíny na ženách páčia, to očividne len tebe nie.
@natalka13 Natália - Patália, vidím, že nositeľky tvojho mena majú zvláštne názory. Ja zas poznám mužov, ktorým sa legíny na ženách páčia, to očividne len tebe nie.
@anonym_2cedd1 ja nepoznám muža, ktorému sa legíny na peknej žene nepáčia. Jedného jediného nepoznám 🙂
teda dievčatá, mať vaše problémy. V USA by vás drblo. Tam chodí v legínach a podprsenke (kdeže tričko!) každá druhá. Chudá, tučná, všetko jedno. Fakt by som rada videla Vaše fotky, aj vašich šatníkov. Tu komentáre, akoby každá mala doma šatník Audrey Hepburn, a keď vyjdem na ulicu a vidím oblečenie bežných sloveniek, tak je to poľutovaniahodné. Tak kdesi je asi chyba. Gro žien si nevie ani umyť tenisky. Tak o čom tu točíte.
Legíny nosím výlučne na doma pred manželom a do fitka. A keď už sme pri hnusných odevoch, tuniky sú omnoho hnusnejšie, ako akékoľvek legíny.
určite áno 🙂 Noste to, čo je Vám pohodlné a v čom sa cítite dobre 🙂 ja nosím bežne na ihrisko s deťmi nebbia legíny z bestformu a tie nepresvitajú a robia mi krajšiu postavu - lepšie než široké tepláky a s dlhšou košeľou alebo pekným topom sú šik
@really8 tak ja v lete nosím len šaty a aj dokonca na doma... šaty milujem, ale asi v mínus 20 nepôjdem von v šatách. Sukne nenosím, tie sa mi nehodia skrz tie kratšie nohy. A nohavice mi nesedia žiadne dlhé okrem legín, iba kraťasy ak, ale tie zase tiež nebudem v zime nosiť.
@marsmykkok ja nosím šaty a sukne aj v zime. Existujú aj vlnené
@marsmykkok ja nosím šaty a sukne aj v zime. Existujú aj vlnené
@lana_b aj ja a šaty mi prídu na jeseň úplne najlepšie do roboty aj do kina či na nákupy ale do fitka legíny z bestformu vždy vždy len tie nebbia lebo nepresvitajú a robia peknú postavu - neznášam keď idem po meste a babe predomnou trčia nohavičky z telových legín...bleee
Ja veru nosim. Aj doma. Aj na prechadzku. Turistiku. Citim sa v tom pohodlne.
Radsej sportove leginy ako roztrhane rifle (aspon u mna). Ani detom nedavam "derave" oblecenie. A pritom je to akoze "moda".
Určite nie. Keď vidim zensku v leginach alebo muža v teplákoch evokuje mi to automaticky nízke IQ 😁

Hrosice, som vonku s detmi a na semafore sa vedla postavila mala baba. Pekna postavicka. Na sebe ruzovy komplet. Sportova podprsenka a leginy. Este jej brutalne boli vidiet obrysy nohaviciek aj zpredu aj vzadu. Dokonca aj maslicku si nechala lebo sak viac je viac. Je to vhodne? Lebo vulgarne a nevkusne rozhodne. Ale ano chlapom sa to urcite pacilo. Ved im by sa pacilo aj keby chodime hole
@really8 to sa páčilo rovnakým sedlákom ako bola pani v ružovom.