icon

Máte na ľavom prstenníku aj obrúčku?

12. nov 2024

Mám otázku. Tie čo nosíte na ľavom prstenniku zasnubak. Máte tam rovno aj obrúčky? Alebo obrúčky máte aj s partnerom na pravej ruke? Alebo to neriešite takto? Nemám nič proti. Len ma to zaujíma, v každej krajine to majú inak ..

simca115
12. nov 2024

Áno ja nosím na ľavom manželský a na pravom snubný . Nevidím v Tom nič hrozného

galganka
12. nov 2024

pravá ruka zásnubný, ľavá obrúčka.

milanemila
12. nov 2024

Mam obrucnu aj snubak na jednom prste, mne sa to tak paci a naschval som si vybrala tenucku obrucku, kt sa super hodi k snubaku. Mam ich na lavej ruke.

andaluzia12
12. nov 2024

Mám oba prstene na ľavom prstenníku, avšak dôvod je ten, že obrúčka mi je trochu voľná a snubák ju “drží”….

autor
12. nov 2024

A vaš manžel kde nosí obručku? 😊

123el123
12. nov 2024

Na lavom mam obidva 😁

milanemila
12. nov 2024

Isla som sa pre istotu pozriet na fotky, lebo som z fleku nevedela :D🙈 ale teda manzel nosi obrucku na lavej ruke.

a_andrejka4
12. nov 2024

Na lavom prstenniku vsetko, aj manzel obručku.

galganka
12. nov 2024

manžel má obrúčku tiež na ľavej.

autor
12. nov 2024

Dobre, ďakujem pekne. 😁 aj mne sa to veľmi páči všetko na ľavej. Kto na pravej nemám s tým absolútne problém. ☺️

mane01
12. nov 2024

Ja mam na pravej ruke obrucku, zasnubny na lavej. Tak mi to vyhovuje. Neriesim co by sa malo a co by sa nemalo. Na to som uz dost stara, aby ma to trapilo 😂😂😂🤦🏼

autor
12. nov 2024

@mane01 no veď jasneeee 😁😁😁 hlavne je , že ste vy spokojná

struhanka
12. nov 2024

Obrúčku mám na ľavom prsteníku a zásnubný na prostredníku, keďže pre prsteník mi bol od začiatku veľký.

pininka1
12. nov 2024

Ja viem tak ze obrúčka sa na pravú ruku dáva po smrti partnera, aj moje babky to tak robili. Keď som ešte mohla nosiť prstene, obrúčku som mala vždy na ľavom prsteniku

veronika_sk000
12. nov 2024

na lavom som nosila zasnubny a teraz tam mam obrucku, zasnubak uz nenosim

pralinka25
12. nov 2024

nosim obrucku aj snubak na jednom prste ale momentalne na pravej ruke pretoze na lavej sa mi spravil exem a vadili mi tam prstene. predtym som noslila na lavej.

k47
12. nov 2024

Mala som obe na lavom prstenniku, teraz nosim len obrucku. Teoreticky by sa na lavej mali menej osuchat ak pouzivas viac pravu ruku.

gubcikova
12. nov 2024

Obe na ľavom prstenníku

cukroska
12. nov 2024

nie