icon

Móda po pôrode

28. máj 2025

Dlho som si myslela, že tepláky sú znakom rezignácie. Potom prišlo dieťa... a zistila som, že aj pyžamo môže byť denný outfit. Ako je to u teba

blondinka95
28. máj 2025

Tak isto

kajakamura26
28. máj 2025

Kým nepríde muž z práce, tak som v pyžame 😁 potom sa prezleciem až do tehotenských legín a mikiny 😁
Bábätko máme ešte veľmi maličké, tak si myslím, že časom sa to hádam zlepší ✊🏻

moonlight1210
28. máj 2025

Prve dni to tak bolo. Ze som sa nestihala ani prezliect. Potom sa ustalil rezim, tak sa to zlepsilo.

modrahruska
28. máj 2025

Podobne, v pyzame sice nie som, ale neviem si napriklad predstavit ist na ihrisko vyobliekana, pretoze ja sa tam s dietatom realne hram, sedim hocikedy na zemi… A potrebujem v prvom rade pohodlie, nie obdiv okolia, takze absolutne neriesim. Teplaky mam samozrejme slusne, ciste, teda az kym si nesadnem do piesku 😁 A vidim ze tak 90% mamiciek to ma rovnako, teplaky, leginy.

marianarem
28. máj 2025

Ano, zo zaciatku to tak bolo 😆 Mala som pocit, ze sa nestiham ani prezliect. Ale realne tipujem, ze islo hlavne o nejake zahltenie novymi pocitmi a podnetmi, sustredenie pozornosti na babatko a z toho prameniacu neschopnost sa sustredit na svoje oblecenie. Samozrejme bol to docasny stav, nastastie.

leuska0910
28. máj 2025

Mam tyzdnove babo a fungujem rovnako akobpred porodom, t.j. pyzamo iba na noc, doma teplaky a ked idem mimo dom tak sa primerane obleciem podla toho kam idem - lekar, obchod, po malu do skolky.. mimo domu si teplaky davam iba do prirody.

malaopicka
28. máj 2025

Pyžamo tesne pred spánkom, ráno sa prezliekam po káve (cca do hodiny po zobudení) do domáceho oblečenia a keď idem von, oblečiem sa normálne (šaty, nohavice, rifle, záleží pd toho kam idem a čo budem robiť). Po príchode domov sa prezleciem späť do domáceho. Od začiatku ako sme prišli z pôrodnice je to tak, dokonca aj v pôrodnici som bola oblečená (legíny, tielko, voľna košeľa navrch).

lenkakravcova
28. máj 2025

Myslím, že po pôrode môže byť outfit hocijaký 😃 hlavne bavlnený, vhodný na rýchle dojčenie a aby netlačil nikde. Či to budú šaty alebo pyžamo mi je počas šestonedelia úplne jedno.

lucia13022023
28. máj 2025

Určite volím pohodlnejšie veci. Nie tepláky, ale napr muselinovy komplet, volne nohavice. Stále je to vkusne. Keď ideme na výlet, do mesta atď tak sa oblečiem napr do skortu, dám si sako, atď. Ale keď idem na ihrisko a mam sedieť v piesku, hrať sa atď, tam mi je jedno co mam na sebe😁
Inak u mňa bola skôr tehotenská móda extrém. Prvých 8 mesiacov ok, to som sa zmestila do starého oblečenia, ale tie posledne týždne som reálne chodila v pyzame🤣🤣

really8
28. máj 2025

Fungujem normalne. Rano ked prezleciem deti prezleciem sa aj ja. Nenosim nic zakydane ani ogrckane. Ked chodim v kocikom dam si aj pekne saty aj sandale aj bluzku alebo sako. Bavi ma to a paci sa mi pekne obliekat. Keby som v pyzame cely den kazdy den by mi hrablo. Co uz je to za problem sa lepsie a cisto obliect? Nikdy som nepochopila tie mrochty co aj k lekarovi idu s mastnou gebulou a vytahanych leginach.

simona109
28. máj 2025

Ja od zaciatku nosim dojciace tielka, aj v nich spavam. Mega prakticke. Vecer obleciem a rano si len natiahnem teplaky. Ked niekam idem tak prezleciem rychlo za rifle a prehodim cez seba tenku koselu

kiki68
28. máj 2025

Mah, teplaky nikdy 🙈🙈🙈 Nie som ten typ, to musi clovek tiez vediet nosit. Ja som po porode nosila vacsinou saty, bolo leto a teplo jak svin. Cize to aspon luftovalo ten spodok. Neskor som nosila uz aj leginy a v podstate vsetky svoje bezne veci. Nenosim teplaky, ani jeansy. Neviem to nosit proste. Ale mam zase nejake volne letne nohavice, tak tie nosim velmi rada. Kazdy ma nejaky styl a svoje pohodlie. To iste pred a po porode. Skor topanky by som riesila, co najviac kvalitne a na rozny typ terenu. Ja som totiz chodila denne tak 4 a viac hodin s kocikom. Ja som taky kocikovy nomad 😂

kiki68
28. máj 2025
@lucia13022023

Určite volím pohodlnejšie veci. Nie tepláky, ale napr muselinovy komplet, volne nohavice. Stále je to vkusne. Keď ideme na výlet, do mesta atď tak sa oblečiem napr do skortu, dám si sako, atď. Ale keď idem na ihrisko a mam sedieť v piesku, hrať sa atď, tam mi je jedno co mam na sebe😁
Inak u mňa bola skôr tehotenská móda extrém. Prvých 8 mesiacov ok, to som sa zmestila do starého oblečenia, ale tie posledne týždne som reálne chodila v pyzame🤣🤣

@lucia13022023 nemala si tehu veci? Lebo ja som mala pri oboch take brucho od 9tt, ze som musela kupit vsetko tehu modu. Take divne ked zostanes vsade s a napred hotova lopta. Saty to zniesli, ale nohavice nie.

lucia13022023
28. máj 2025
@kiki68

@lucia13022023 nemala si tehu veci? Lebo ja som mala pri oboch take brucho od 9tt, ze som musela kupit vsetko tehu modu. Take divne ked zostanes vsade s a napred hotova lopta. Saty to zniesli, ale nohavice nie.

@kiki68 nie, mala som iba legíny tehu, ale bol február, mala som dlhu vetrovku tak bolo všetko zakryté🤣 len na poradne som sa paradila🤣 ale venčiť psa, do obchodu, to som aj s maskou na tavri išla

galganka
28. máj 2025

Mám 1 pyžamo a jedny tepláky, väčšinou na kosenie. 🤷‍♀️

ayato
28. máj 2025
@kiki68

@kiki68 a boli ti tehotenské veci na veľké brucho vôbec dobre ? 😃 Ja som nosila klasické legíny pod bruchom a mužove tričká, lebo ani do tehotenského sa mi brucho nezmestilo 😃. Do pôrodnice som šla v manželovej zimnej bunde,

kiki68
28. máj 2025
@lucia13022023

@kiki68 nie, mala som iba legíny tehu, ale bol február, mala som dlhu vetrovku tak bolo všetko zakryté🤣 len na poradne som sa paradila🤣 ale venčiť psa, do obchodu, to som aj s maskou na tavri išla

@lucia13022023 To je ten lepsi pripad, ja to brucho 2x od zimy do leta, tam uz clovek ine nespravi. Ale nelutujem tie handry, lebo to je pohodlne a tiez vyzera dobre.

kiki68
28. máj 2025
@ayato

@kiki68 a boli ti tehotenské veci na veľké brucho vôbec dobre ? 😃 Ja som nosila klasické legíny pod bruchom a mužove tričká, lebo ani do tehotenského sa mi brucho nezmestilo 😃. Do pôrodnice som šla v manželovej zimnej bunde,

@ayato boli, ved to ma tie nohavice taky ten vak vpredu, rovnako pancuchy, ja som moje normalne nedala na seba a pod bruchom tlacili neskutocne ked som napr sedela. Objednavala som leginy a nohavice od Even and Odd, saty rozne znacky, vratane takych ako Seraphine. A to ja som neni z tych, co maju tie mini bruska, ja idem z plocheho brucha ako doska do basketbalovej lopty v tehu 🙈😂😂 Mna sa vsetci vzdy pytali” to cakate dvojicky “, az mi to bolo trapne 🙈

michaela329
28. máj 2025

Že nosím to, čo predtým? 🤷 Tepláky doma sú snáď normalna vec.

ayato
28. máj 2025
@kiki68

@ayato boli, ved to ma tie nohavice taky ten vak vpredu, rovnako pancuchy, ja som moje normalne nedala na seba a pod bruchom tlacili neskutocne ked som napr sedela. Objednavala som leginy a nohavice od Even and Odd, saty rozne znacky, vratane takych ako Seraphine. A to ja som neni z tych, co maju tie mini bruska, ja idem z plocheho brucha ako doska do basketbalovej lopty v tehu 🙈😂😂 Mna sa vsetci vzdy pytali” to cakate dvojicky “, az mi to bolo trapne 🙈

@kiki68 no mne boli tie "vaky len do pol brucha a buď sa mi to šmýkalo alebo ma to tlačilo , tak som viac ani neobjednavala, aké pri synovi v prvom tehotenstve som mala, vtedy to bolo pohodlné.

kiki68
28. máj 2025
@ayato

@kiki68 no mne boli tie "vaky len do pol brucha a buď sa mi to šmýkalo alebo ma to tlačilo , tak som viac ani neobjednavala, aké pri synovi v prvom tehotenstve som mala, vtedy to bolo pohodlné.

@ayato no niektori to robia tie vaky male, mne fakt sedi ti Even and Odd, to vak, ze by si tam svihla klokana 😂😂😂 U mna bol celkovo maler, svoje veci mam vypasovane vacsinou a teda max s, ja nemam ziadne boky, tiez som nechcela tie veci total poskodit tym, ze to vytaham a mozem komplet vyhodit.