icon

Môžu ženy nad tridsať nosiť kroptopy?

barbora544__
17. máj 2024

Zaujíma ma aký máte názor na kroptopy rada ich nosím no mam vyše tridsať rokov môžu ho nosiť aj ženy v mojom veku? 🙂🙂🙂🙂🙂

Strana
z2
cinamood_
17. máj 2024

Neviem mne to pride ako normalne oblecenie, pokial nema zena nadvahu.. ale aj k takym sa hodia crop topy ked ich vie zladit. napr. na ig sebalaskavadusa ma par videi.
No ale mimo toho, ake pohorsujuce komentare kvoli kusu handry.. v com by teda mala zena chodit? Vo vytahanych gatoch a mikine? Lebo uz ma po 30? 😂😂😂 a potom zakladat temy ako odisla iskra zo vztahu, a muz ma asi podvadza. Ja mam pocit ze tu ludom v urcitom veku odchadza iskra zivota a na vsetkom len hladaju chyby, doslova p*cuju, na co sa len da.

barbora544__
autor
17. máj 2024

@cinamood_ áno úplne si to vystihla 🙂🙂

barbora544__
autor
17. máj 2024

@syslik81 podľa mňa je pekný ten crop top🙂ja som sa nepýtala na názor ze ci sa vám páčiatie krop topy ale ze ci ich môžem nosiť v mojom veku každopádne ďakujem za úprimnosť

mandzula
17. máj 2024

Ja mam 43 a uz sa tesim na leto, aby som ich mohla vytiahnut.

katka700
17. máj 2024

@barbora544__ Kedysi existovali také tabuľky a zoznamy čo všetko má žena prestať nosiť keď dovŕši istý vek.
V niektorých krajinách majú dokonca módnu políciu čo ľudí zatyka keď majú v 50 stupňovej horúčave obuté šľapky.
Som rada že žijeme v krajine kde si každý môže obliecť čo uzná za vhodné.
Nos krop topy kľudne aj do 70tky ak sa ti páčia 😊

lakebabe
17. máj 2024

@barbora544__ nos co sa ti páči, nosím v lete hlavne na dovolenke, ale ku kratasom s vysokým pasom. Na také denne behanie po meste po úradoch a tak sa mi to nepáči
Ale vek vôbec nerieš hlavne nech to je s vkusom

stanulienkat
17. máj 2024

Ja som to po 30 prestala nosit, citila som sa nedobre vzhladom na vek, aj ked som postavu na to mala a stale mam. Baby to nosia aj po 30-ked maju na to postavu, preco nie. Ty este nemas vela rokov, tak kludne. Ten prvy obrazok je velmi pekny, ten druhy-ee. To je asi spodne pradlo, je to nevkusne. Za mna by to nemali nosit deti pod 13-14 rokov a zeny nad 40. U malych deti mi to pride take cudne🙄, u starsich zien-ze stara chcela mladou byt. Na druhu stranu pekny, nie velmi kratky crooptop-ok. Samozrejme postava je alfa a omega ku cropptopu. Dnes je moda nosit cropptop aj u obeznych.

ibaja29
18. máj 2024

Aj ja nosim a mam po 30ke a uprimne vadit to moze len zenam co si to nemozu dovolit alebo nejakym zasadovym co sa tvaria velmi slusne nic v zlom ale vidim tie pohlady ked druhe zeny po mne zazeraju a vacsinou su to prave take co nemaju na to postavu. Bez urazky. No mne pride hlavne tu na Sk ze sme v tomto strasne konzervativny. Vsak nech kazdy nosi co sa mu paci a v com sa citi dobre. Nikomu tym neublizujes ani nic podobne. Ked sa niekto pohorsuje a pride mu to nevhodne je to jeho osobny problem..to je moj nazor

dankabg
18. máj 2024

@barbora544__ ja som tím crop top. Sama ich rada nosím, mám ich tak do 10 a páči sa mi to. Pokiaľ nebudem mať nadváhu, tak ich nosiť budem a to mám 33 rokov. A to, že iné ženy zazerajú, vôbec nie je môj problém. Ja mám rada aj krátke sukne, občas aj výstrih, ale nie všetko dokopy( rozumej výstrih+ sukňa/šortky pod zadok a holé brucho+opätky) ale pokiaľ sa tak baba oblečie a má na to postavu tak prečo nie. Každý má svoj štýl, vkus atď. Ja keď niekedy pozerám videá z miest UK ako tam baby chodia v noci vyfintene a nechýba im sebavedomie, na to, aby im trcalo ozaj všetko von, a nikto to nerieši, tak si pomyslím, že ja sa oproti nim obliekam veľmi konzervatívne.
Nos to, v čom sa cítiš dobre. Pokiaľ nie si kópia manželky Kayne Westa, tak je to v klude

oblecenie99
18. máj 2024

Ja už na to postavu nemám žiaľ 🫣 ale môj názor je, že kľudne nos. Osobne ak keby som na to mala, v mojom veku (nad tridsať) by som to už nedala, príde mi to nevhodné, rovnako ako minisukne či krikľavé gélové nechty.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
18. máj 2024

@sheila121 no moja, lebo si stara a tučná 😉🤣🤣🤣 a zavidis tým stihlym lankam👌🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
barbora544__
autor
18. máj 2024

@sheila121 v pohode tvoj názor

lienka.7
18. máj 2024

@sheila121 👏👏👏👍👍👍😉

lienka.7
18. máj 2024

@sheila121 môj ex hovorieval, ze každá žena je vo svojej podstate krásna a sexy. Len 80 kilova si nemôže obliecť to, čo jej 50 kilova sestra 👌🙈😉 a tie 80 kilove, keď sa takto dogabu potom vravia, že ony majú predsa sebavedomie. 👌 no aj tak sa to da opísať 🙈

sheila121
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
19. máj 2024

Mám 32 a nosím crop topy. Keďže nosím nohavice a legíny s vysokým pásom tak si neviem predstaviť iné tričko ako krátke. Alebo mám dlhé tričko kasať do legín? 😀 Nie, nenosím bedrové nohavice, holý pupok a croptop

drakvak
19. máj 2024

@jomarch U nás v škole (základná) sú zakázané v školskom poriadku. Takže nie všade ich môžu školáčky nosiť do školy, vo voľnom čase nech si nosia, čo chcú.

adaluc338
19. máj 2024

Nos to co chces. Co sa ti paci. A v com sa citis oka. Zamna vseobecne crop top-otras.....ani nemam. A co sa mi nepaci je ze ked zena xxxxl si da crop top, aj ked uznam ze ta ma teda gule😂....a odvahu a sere na okolie..... co aj zavidim. Takze odvaha ak sa ti paci nechsapaci😁

kathhii
20. máj 2024

@barbora544__ môžeš ak máš na to postavu. Ale tá 1 a 3 je super. Ale tá dvojka mi príde už moc na bežné nosenie... Ako pre 20 ročnú na disko... Žena nad 30 by už mala mať svoj štýl a vkus...
Ale na letnú dovolenku si kľudne na večer daj aj tú dvojku, tam mi to ide...

Ja croptopy nenosím, som síce štíhla, ale nemám na to brucho... A je mi stále zima 😀

Strana
z2