Môžu ženy nad tridsať nosiť kroptopy?
Zaujíma ma aký máte názor na kroptopy rada ich nosím no mam vyše tridsať rokov môžu ho nosiť aj ženy v mojom veku? 🙂🙂🙂🙂🙂
@cinamood_ áno úplne si to vystihla 🙂🙂
@syslik81 podľa mňa je pekný ten crop top🙂ja som sa nepýtala na názor ze ci sa vám páčiatie krop topy ale ze ci ich môžem nosiť v mojom veku každopádne ďakujem za úprimnosť
Ja mam 43 a uz sa tesim na leto, aby som ich mohla vytiahnut.
@barbora544__ Kedysi existovali také tabuľky a zoznamy čo všetko má žena prestať nosiť keď dovŕši istý vek.
V niektorých krajinách majú dokonca módnu políciu čo ľudí zatyka keď majú v 50 stupňovej horúčave obuté šľapky.
Som rada že žijeme v krajine kde si každý môže obliecť čo uzná za vhodné.
Nos krop topy kľudne aj do 70tky ak sa ti páčia 😊
@barbora544__ nos co sa ti páči, nosím v lete hlavne na dovolenke, ale ku kratasom s vysokým pasom. Na také denne behanie po meste po úradoch a tak sa mi to nepáči
Ale vek vôbec nerieš hlavne nech to je s vkusom
Ja som to po 30 prestala nosit, citila som sa nedobre vzhladom na vek, aj ked som postavu na to mala a stale mam. Baby to nosia aj po 30-ked maju na to postavu, preco nie. Ty este nemas vela rokov, tak kludne. Ten prvy obrazok je velmi pekny, ten druhy-ee. To je asi spodne pradlo, je to nevkusne. Za mna by to nemali nosit deti pod 13-14 rokov a zeny nad 40. U malych deti mi to pride take cudne🙄, u starsich zien-ze stara chcela mladou byt. Na druhu stranu pekny, nie velmi kratky crooptop-ok. Samozrejme postava je alfa a omega ku cropptopu. Dnes je moda nosit cropptop aj u obeznych.
Aj ja nosim a mam po 30ke a uprimne vadit to moze len zenam co si to nemozu dovolit alebo nejakym zasadovym co sa tvaria velmi slusne nic v zlom ale vidim tie pohlady ked druhe zeny po mne zazeraju a vacsinou su to prave take co nemaju na to postavu. Bez urazky. No mne pride hlavne tu na Sk ze sme v tomto strasne konzervativny. Vsak nech kazdy nosi co sa mu paci a v com sa citi dobre. Nikomu tym neublizujes ani nic podobne. Ked sa niekto pohorsuje a pride mu to nevhodne je to jeho osobny problem..to je moj nazor
@barbora544__ ja som tím crop top. Sama ich rada nosím, mám ich tak do 10 a páči sa mi to. Pokiaľ nebudem mať nadváhu, tak ich nosiť budem a to mám 33 rokov. A to, že iné ženy zazerajú, vôbec nie je môj problém. Ja mám rada aj krátke sukne, občas aj výstrih, ale nie všetko dokopy( rozumej výstrih+ sukňa/šortky pod zadok a holé brucho+opätky) ale pokiaľ sa tak baba oblečie a má na to postavu tak prečo nie. Každý má svoj štýl, vkus atď. Ja keď niekedy pozerám videá z miest UK ako tam baby chodia v noci vyfintene a nechýba im sebavedomie, na to, aby im trcalo ozaj všetko von, a nikto to nerieši, tak si pomyslím, že ja sa oproti nim obliekam veľmi konzervatívne.
Nos to, v čom sa cítiš dobre. Pokiaľ nie si kópia manželky Kayne Westa, tak je to v klude
Ja už na to postavu nemám žiaľ 🫣 ale môj názor je, že kľudne nos. Osobne ak keby som na to mala, v mojom veku (nad tridsať) by som to už nedala, príde mi to nevhodné, rovnako ako minisukne či krikľavé gélové nechty.
@sheila121 v pohode tvoj názor
Mám 32 a nosím crop topy. Keďže nosím nohavice a legíny s vysokým pásom tak si neviem predstaviť iné tričko ako krátke. Alebo mám dlhé tričko kasať do legín? 😀 Nie, nenosím bedrové nohavice, holý pupok a croptop
Nos to co chces. Co sa ti paci. A v com sa citis oka. Zamna vseobecne crop top-otras.....ani nemam. A co sa mi nepaci je ze ked zena xxxxl si da crop top, aj ked uznam ze ta ma teda gule😂....a odvahu a sere na okolie..... co aj zavidim. Takze odvaha ak sa ti paci nechsapaci😁
@barbora544__ môžeš ak máš na to postavu. Ale tá 1 a 3 je super. Ale tá dvojka mi príde už moc na bežné nosenie... Ako pre 20 ročnú na disko... Žena nad 30 by už mala mať svoj štýl a vkus...
Ale na letnú dovolenku si kľudne na večer daj aj tú dvojku, tam mi to ide...
Ja croptopy nenosím, som síce štíhla, ale nemám na to brucho... A je mi stále zima 😀

Neviem mne to pride ako normalne oblecenie, pokial nema zena nadvahu.. ale aj k takym sa hodia crop topy ked ich vie zladit. napr. na ig sebalaskavadusa ma par videi.
No ale mimo toho, ake pohorsujuce komentare kvoli kusu handry.. v com by teda mala zena chodit? Vo vytahanych gatoch a mikine? Lebo uz ma po 30? 😂😂😂 a potom zakladat temy ako odisla iskra zo vztahu, a muz ma asi podvadza. Ja mam pocit ze tu ludom v urcitom veku odchadza iskra zivota a na vsetkom len hladaju chyby, doslova p*cuju, na co sa len da.