icon

Na ktorej ruke nosíte hodinky a prečo?

13. dec 2024

Ahojte na akej ruke nosíte hodinky a prečo

Strana
z2
guiseppinka
13. dec 2024

Kedysi som dlho nosila hodinky zavesene na krku, inak lava ruka a vzdy, dole sli len pocas sprchovania. Teraz mam drevene hodinky, ktore v lete kvoli teplu nenosim, tak ich davam dole, ked pridem domov. Uz som dostala par ks hodiniek, ale nejako dlho nevydrzali, neviem preco...

marhulka13
13. dec 2024

Ja zlaté hodinky nosím na pravej, smart na lavej

viktoriaandrascik
13. dec 2024

Zlaté ručičkové na ľavej ruke, lebo to tak káže spoločenská etiketa :D

elenajezova
13. dec 2024

No predsa na ľavej ruke. A prečo? Je mi to tak pohodlnejšie zapínať hodinky pravou rukou, nie ľavou....

ajko2011
13. dec 2024

Na ľavej. Som praváčka. Ľavou rukou by som ich nezapla. 🤣

simca06022011
13. dec 2024

nosila som na lavej, lebo pri pisani a tukani do pc a tak, mi to na pravej ruke zavadzia :D nemam problem si to zapnut na hociktorej ruke :D

cimage
13. dec 2024

Ja som lavacka a nosim ich na lavej ruke. Proste som si tak zvykla a nosim ich 24/7 aj do sprchy, vody, vsade.

petamich
13. dec 2024

Na lavej, pretoze som lavacka 🙂 na pravej mi to pride cudne ale podla mna je to len o zvyku, ked tu tak citam prispevky

svetlonos
13. dec 2024

Ja na ľavej, na pravej mi vadia 🙂 A musia byť zo super ľahkého materiálu, čiže drahé 🫣 Nie koli prestizi na tu sa môžem vybodnut. Ale ťažšie materiály mi vadia.

asdfka
13. dec 2024

Na lavej, aj naramky mam na lavej. Som pravacka.

3petka
13. dec 2024

Na ľavej lebo som pravačka tak logicky ich obsluhujem pravou rukou.

basska_b
13. dec 2024

Obrucka je podla mna zaujimavejsia otazka , ja hodinky na lavej, lebo pravou pisem a potom ma tlacia. Obrucku na lavej, tam mi lepsie sedi na prste a tiez sa menej poskodzuje, kedze pravou robim viac veci.

frflos_nespokojny
13. dec 2024

@viktoriaandrascik V súčasnosti už ale nie je úplne neprijateľné nosiť hodinky na zápästí, na ktorom sú vám pohodlnejšie.

kadika123
14. dec 2024

Ja na pravej,ked si ich dam na lavu je to blby pocit,ze tam nepatria,takze vzdy len na pravej ruke..mozno je to aj tym,ze som pravacka,no vela veci robim lavou rukou 😊

dory11
14. dec 2024

Nenosím hodinky ale náramky ale vždy iba na pravej ruke
Mám ich viac mám 1taký ktorý si dávam výnimočné (oslavy svatby krstiny atď občas do mesta keď si z manželom a dcérkou ideme sadnúť na obed do reštaurácie).
Potom mám náramky rôzne taký kamienkami gumené z menom dcérky taký zo šnúrky. Tieto nosím každý deň
Prečo?
Mám viac dôvod niektoré náramky sú kavzi citová záležitosť a potrebujem ich mám na ruka .iné sú už len doplnok .je to prosto moja súčasť neviem byť bez nich necítim sa tak fajn proste ich musím mať stále lebo v určitom období puberty som ich začala nosiť a odvtedy ich nosím stále teda náramky niektoré sa menia iné ostávajú ale premna to má prosté citový význam a také prepojenie z ľudí mi s ktorými nemôžem byť .
Plus aj iný účel ale tam spomínať nechcem

1sally12
24. dec 2024

Na pravej, som praváčka a na ľavej neznesiem nič ani retiazku.

Strana
z2